Zycie zaczyna sie po 40-tce.Tak ja cz.2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 14 sty 2009, 18:52

Sabrina

Naprawdę usteczka masz dobre, jak sobie napompujesz bardziej bedziesz miała jak kaczor Donald. Przemysl to. Ja ogladajac Twoje zdjecia z Egiptu byłam przekonana,ze własnie masz zrobione.

Wnusia jest przesłodka, taka spokojniusia, lezy sobie jak aniołek. Dzis ją odwiedziłam, potrzymałam 10 minut na rękach, robi smieszne minki i tyle.

Nudze się kurcze troche ta pogoda jednak trzyma czlowieka troche w domu. Och jak bym chciała żeby juz był marzec. Może sobie pojade na kilka dni z koleżanka do Kołobrzegu.

Kupiłam sobie czarne spodnie i kiecke typu princessa i humor mi sie poprawil troche, tylko gdzie je prezentować, to nie wiem. I w tym momencie żałuje,że nie pracuję, ale tylko pod tym wzgledem.

Babiny cos mało, czyzby juz u corki była i czekała na przyjecie wnuczki. Jednek takie maleństwo jest slodkie, zwłaszcza jak sie popatrzy i mozna wracac do siebie, cha, cha.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 14 sty 2009, 20:30

Co to za kiecka typu pirincessa? Szukałam w necie ale pod tą nazwą są różne fasony.
Co do ust,dla tego chce tylko połowe ampułki,żeby nie wyglądać jak kaczor ;)
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 14 sty 2009, 20:31

Hej dziewczyny ,moja panna wraca powoli do zdrowia.Glowa ja czasem jeszcze boli,ale jak juz wybrzydza nad szpitalnym jedzeniem i i smeci ze jej nudno to znaczy ze rekonwalescencja przebiega prawidlowo.
Ma do dyspozycji laptopa ,oglada filmy i gra w simsy,do przyszlego piatku ma byc jeszcze w szpitalu.
Jej chlopak jest z nia prawie caly czas,swietny mlody czlowiek ,bez jego pomocy byloby duuuzo ciezej.Zalatwil na studiach urlop zdrowotny,napisal w imieniu Sonki podanie zaniosl do dziekanatu i jest OK.Badzmy dobrej mysli ze egzaminy pozalicza w pozniejszym terminie.
Sabrina ciebie neca usteczka, a ja sobie wstrzyknelam restylane w szyje,
Opisalam to w watku mezolift.
Teraz wygladam jakbym sie ze stryczka urwala.Cala szyja sina i krosciata...chyba zrobie zdjecie:)taka ladna szyjka... hehe.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 14 sty 2009, 21:11

jestem ale tylko czytam, bo rok mi się tak fatalnie zaczął, że głowa odpada. Nie tylko u mnie kłopoty ale u wszystkich moich znajomych. :cry: Już boję się odbierać telefonów, bo tylko złe wiadomości. Wątek ma chwalić życie po 40! Córką też się martwię, bo ma rozwarcie i założyli jej krążek {za naszych czasów tego nie było :oops: . Ma rodzić z końcem lutego więc jestem zwarta i gotowa. Chce rodzić w rodzinnym mieście, ma przyjechać do mnie, tylko co będzie jak ją chwycą bóle wcześniej? To 100 km zapchaną trasą!!

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 14 sty 2009, 22:47

Oj Ullrike to fajnie ze córcia zdrowieje. :-) Zerkne co napisalas o szyi.
Babina czego nie było za naszych czasów? Rozwarcia,czy krążków? Lepiej niech córa siedzi w domu :?

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 15 sty 2009, 08:08

Sabrina, przymierzam sie do dolnej wargi, bo po mezo jakoś górna część mi sie inna zrobiła. A czym ta Twoja lekarka to robi? i czy nie boli?
Bo jak pisałam, moja ostatnio mówiła, że jest już prawie bezbolesna metoda. Będę na mezo po 20. stycznia, to dokładnie wypytam co wstrzykuje i możemy zdecydować gdzie wypełnić :-)
Ciekawa jestem czy Ci laser na te "przekrwienia" na szyi cos pomoże.

Babina, chyba krązków nie było, bo rozwarcia były. Z tego co pamietam to dziewczyny w takich sytuacjach leżeć ciagle musiały

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 15 sty 2009, 10:14

Krążków nie było! Nawet teraz nie wszyscy lekarze je stosują, bo to nowość...Dawniej trzeba było leżeć albo szyli. No ale ona nie może leżeć bo...w Zarze wyprzedaż ciuszków dziecięcych :badgrin: o 70%....

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 15 sty 2009, 12:03

muflon2121, moja lekarka robi usta,ale niestety boli. Nie jest to ból nie do wytrzymania,bo skoro robiłam juz usta dwa razy i inne dziewczyny robią,to tzn jest znośnie ;) Ja mam wstrzykiwany kwas hialuronowy i ta lekarka nie stosuje nic innego. Ten kwas jest naturalny i wchłanialny,więc nie istnieje ryzyko powikłań. Wszystkie stała wypełniacze mogą sie przemieści,moga powstac grudki i co w tedy? Dla tego ona nie chce mieć nikogo na sumieniu i nie stosuje nic innego. Ja tez na coś innego sie nie pisze,bo sie boje.
Podpytaj tą twoją,co stosuje ile kosztuje,a ja dziś podpytam mojej,bo moze tez robi juz bezbolesnie.
http://www.derm-art.pl/index.php
Teraz doczytalam ze to stosuje:Surgilips® - preparat stosowany w modelowaniu ust, poprawy ich konturów i wilgotności.

W preparacie zawarty jest stabilizowany kwas hialuronowy pochodzenia syntetycznego,
JUVEDERM,SURGIDERM®
Tak czy siak jest to wszystko kwas h tylko o innej konsystencji.

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 15 sty 2009, 13:58

babina7, jak ona będzie tyle ciuchów kupować to od razu kilkoro urodzi. :badgrin: Nie mówił czasem lekarz, że to ciąża mnoga? Mówię Ci, nie puszczajcie jej do sklepów bo wykracze jakieś trojaczki albo (tfu !) piecioraczki :o
Sabrina, faktycznie te wszystkie wypełniacze to sa zawsze pochodne kwasu H. Spytam swoja, co stosuje i czym znieczula (chyba jednak emlą). Ona twierdzi, że w zasadzie wszystkie inwezyjne preparaty najpierw na sobie próbowała. Na stały wypełniacz też bym sie nie pisała

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 15 sty 2009, 14:29

No nie....Muflon! Ona ma ciuchów na pięcioraczki, ale na 100% jest jedna i na 100% dziewczynka.
Jakie teraz są piękne ciuszki dla dzieci....!Ledwo się mogę oprzeć żeby nie kupować :-) A jakie to wszystko łatwe w obsłudze!

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”