Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz.4

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz.4

Post autor: babina7 » 05 mar 2010, 01:20

A ile tego można zjeśc? W 9 dni? (yes) to może sie skuszę......
zadowolona

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 05 mar 2010, 16:25

Sabrina mysle ze jak pupa plaska z natury to takie cwiczenia nic nie dadza .
Ale powinny cos dac na zwis zwiazany z wiekiem...a i praca przed kompem.W koncu tylek to miesien,no a miesnie zawsze da sie utwardzic w kazdym wieku.
Na d...caly dzien.
Pownni placic ksiegowym odszkodowanie za plaskodupie:)No wiec biore sie za podniesienie tylka w gore:)
Smieszne ze od cwiczen bola mnie obszary z tylu kolan ,a tylek nic a nic:)
Za chwile ide znow na silownie.Piaty dzien jestem w pierwszej fazie Dukana co prawda nie wiem czy bede dalej Dukanem odchudzac sie,
Jesli waga zatrzyma sie to piernicze i nakupie sobie produktow cambridge.
U mnie obwody zmniejszaja sie gdy waga leci w dol.
Musze Sabrinka dojechac tak mniej wiecej twojej wagi hihi (giggle Wzrostem jestesmy podobne to i waga tez powinnysmy.
A ja dzis z rana 63!!
Babina jesc niby mozesz ile chcesz do woli,ale w to nie wierz ,Bo nie ma cudow na wielkim zarciu nie schudniesz.Trzeba ograniczyc ...ja chyba nadal za duzo jem.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 05 mar 2010, 18:53

Babina 3 główne posiłki i właściwie ile ci wlezie,ale wszytko chude,imozna łączyć np;pierś z kurczaka,zagryzac jajkiem i serkiem mniej niz 3 % tłuszczu. Miedzy głównymi daniami [II sniadanie,podwiecorek] np;kubek maslanki,z 4 plasterki chudej szynki mniej niz 4 % tłuszczu,maslankę 0 %. Po paru dniach mozesz jeść białko,czyli to co przez pierwsze dni,ale do tego dokładasz warzywa,jarzyny.
Babina,nie da sie tego tak wytłumaczyć.musisz miec ksiażke,bo potem jest faza wychodzenia z diety zeby nie było efektu jojo.
Wpisz w wyszukiwarke Dieta Dukana i znajdziesz jakies info.
Ja mam straszne zaparcia,nie pomagajazadne zioła,tabletki nawet potrójna dawke wziełam,od dziś z powrotem wprowadzam chleb Wasa Sport,bo tylko po tym chlebie chodziłam do wc.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 05 mar 2010, 21:48

No ja w poniedziałek przekonam się ile mi spadło przez dwa tygodnie. Ja strasznie powoli chudnę, ciezko mi to jakos idzie. Najlepsze osiągi ma Ula. Trzeba mało jeśc niestety nawet i na Ducanie. Ja na Ducanie też słabo chudłam ale faktycznie chyba za dużo jeszcze tego wszystkiego jadłam.
Tak jak pisałam jem 1 kromke chleba przez cały dzień, reszta to chude produkty bialkowe i warzywa. W mojej diecie można zjeść na II śniadanie jakiś owoc i jogurt na podwieczorek też owoc no np. dwie mandarynki lub dwie kiwi. No i ja to wolę. Nie ma zaparć i nie ma spadku cukru przez co nie chce sie tak jeśc.

Kupiłam sobie morszczyn i jem 1 łyżeczke dziennie. Świństwo to okropne, pachnie rybami ale ja biore łyzeczke na sucho popijam i łykam / ja moge tak/ Poczytajcie o morszczynie jest pomocny przy odchudzaniu.

Dzis byłam w miescie, mierzyłam sukienki, ale stwierdziłam,że jeszcze jestem kaszalot jak to Ula ujeła ładnie (giggle (giggle (giggle http://edumed.com.pl/sklep.php/Morszczyn.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 06 mar 2010, 17:21

Sabrina, dzis kliknełam na te cukiernie Adamka w Krakowie. Jak popatrzyłam na te ciastka normalnie jelita mi sie poskrecały z głodu i chciejstwa.
Dlaczego Wy tak dziewczyny kusicie. Ja coby nie nudzic się i nie myslec o jedzeniu jadę z moim mezem do Ciechocinka na tańce. To już tak awansem z okazji " Dnia Kobiet" (music (music (music (drink (drink (drink

Awatar użytkownika
alina
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: alina » 07 mar 2010, 01:31

Dziewczyny! Uwielbiam Was czytać (inlove Uli,zajmuję się księgowościa, mam totalne płaskodupie i dopiero dzięki Tobie Uli wiem dlaczego (happy

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 07 mar 2010, 02:01

własnie dzisiaj jadłam torcik od Adamka na pierwszych urodzinkach mojej wnuczki. Na ogół nie lubię tortów , a ten faktycznie dobry (nod . Nie ulepek i taki lekki...
zadowolona

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 07 mar 2010, 08:34

nie wiem czy ktoras z was ogladala wczoraj w tvn dzien dobry bardzo
byla zaproszona kajah'
moze ja marudze ale to co robi ze swoja twarza od jakies czasu wg mnie idzie w zlym kierunku wypelnila sobie policzki i usta do tych krzywych oczu z zeszlego roku....wyglada jak karykatura przesadzila z odmladzaniem
a ona jest mlodsza ode mnie dla mnie wyglada bardzo zle
tak sobie was czytam...tu sie odchudzacie tu sie kusicie
na szczescie mnie ciasta nie ruszaja jem okazjonalnie na swieta a tak moga nie istniec ale i tak mam tu i tam do zrzucenia od jutra zaczne walke chyba zastosuje dukana bo jednak w tamtym roku fajnie zadzialal i sie troche utrwalil dopiero potem mi puscilo w sumie waze dzis 57 kg to mam 3 do zrzucenia (chociaz) pewnie ze chcialabym wazyc tak 52 ale z 54 tez bedzie dobrze
u mnie to najgorsze udzicha i niestety nie moge powiedziec ze od zawodu jak uli stwierdzila o plaskodupiu a moze od siedzenia uda grubieja - no nie wiem
zeby tycie szlo w cycki a nie wtylek to by bylo super

zrobilam przerwe bo wlasnie sie mierze
i tak
w biuscie na golo bez biustonosza 87
pod biustem 70
talia 69
biodra nad udichami 92
i idzicha + posladki w najszerszym miejscu 97 a juz tak bylo ladie i bylo 92 not to pieknie 5 cm do zrzucenia w tylku ciekawe jakim cudem
a i jeszcze zmierze udzicho -55 o boze szok w tamtym roku mialam 52
no trzeba jakies dziala wytoczyc
fakt ze ostatnio nie chodze na silke jak przestalam po operacji tak juz nie wrocilam teraz tez nie zaczne bo 29 jade na poprawke wiec mi sie juz nie oplaca przejde przez zakwasy i akurat bede musiala przerwac i znowu po szyciach dwa miesiace odpuscic cwiczenia
moze chociaz na roqwerek sie skusze stoi i sie marnuje
bede wam relacjonowac czy mi sie zachcialo, moze wiosna wkoncu cos zmieni
kwiatuszek a jak tam twoj masazer nic nie piszesz jak dziala i jakie efekty

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 07 mar 2010, 11:59

Ano Marena masazer lezy na widocznym miejcu, od tygodnie nie ruszony. Powiem tak,ze nie jest zły jak regularnie masowałam skora naprawde piekna gładzutka a czy jedrniejsza. W porownaniu do młodego ciała to i tak zflaczałe ciało jakby nie patzył i cudu i tak nie bedzie. Może jak cieplej sie zrobi i nie trzeba bedzie sie rozbierac to częsciej po niego siegnę. Ogolnie mysle nie jest to zmarnowane 200 zł. Kwestia tego jeszcze tylko jak sie go czesto używa.

Wczoraj byłam jak pisałam na tancach, siedzielismy z przypadkową inna parą. Zebrałam mnostwo pochwał od pani, humor mi sie poprawił.

Błagam nie piszcie już o tych dobrych ciastach nie dreczcie mnie. (middlefinger (middlefinger (middlefinger

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 07 mar 2010, 12:09

No ja narazie nie waże sie i nie mierze,ale dwa tygodnie temu miałam
60 kg, biodra 102!!!!! talia 70,
Trzy dni temu 59kg, biodra 99.5 talia 68
Dziewczyny ja na diecie dukana nie chodze w ogóle głodna,nie mam ataków obżarstwa,tak jak czasem miałam gdy jadłam normalnie słodycze,miód. Bardzo często gdy jadłam normalnie miałam spadek cukru [hipoglikemie] zaczynałam sie trząść,pocić i musiałam natychmiast zjeśc co s słodkiego,a teraz nic mi nie dolega (rofl
Własnie wpieprzam pomidorki koktailowe mniam,mniam.
Kwiatuszku spacer,taniec bardzo ujędrnia ciało,ale tak jak mówisz nie mozemy oczekiwać ze bedziemy jak 30-tki.
Ja kupiłam sobie teraz jakis krem przeciw celu,ale wiadomo,ze i tak nic nie ujedrni. (giggle
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”