Wzrost - czy go lubicie, jakie ma znaczenie ?

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Ewa05
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Ewa05 » 18 mar 2008, 17:44

Ja mam 165 i praktycznie jestem zadowolona ze swojego wzrostu no może tylko czasami wydaje mni się że jetem za niska.

mozg
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: mozg » 18 mar 2008, 18:22

sheeee pisze:Heh pewnie chłopak ma kompleks niskiego wzrostu :-D
Ale od Ciebie 12 cm więcej mam.

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 19 mar 2008, 00:23

mozg pisze:Ale od Ciebie 12 cm więcej mam.
tylko zauwaz, ze to jest dziewczyna ;) wiec to porowanie chyba nie ma sensu ;)
miec 12 cm wiecej od dziewczyny.... :roll: ;) tez mi cos
tak nawiasem mowiac, to dobrze, ze nie ma tych 12 cm wiecej, bo pewnie zostalaby nazwana mutantem :roll:

zreszta co wy sie tak tutaj targujecie o kazdy centymetr? jakby to w ogole mialo jakies znaczenie..... :roll: kazdy jest, jaki jest i nie ma sensu sie nad tym rozwodzic i tym bardziej krytykowac, ze ktos jest za niski lub za wysoki :roll:
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

mozg
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: mozg » 19 mar 2008, 02:18

Ma znaczenie i to spore, jeśli jest przegięcie w jedną lub w drugą stronę. Dla mnie kobiety ponad 180 cm są tak samo podniecające jak męska reprezentacja siatkówki, czyli wogóle. Taka to ubierze się w męskie ciuchy, zepnie włosy, zakryje jakąś czapką i wygląda zupełnie tak samo jak facet.
Fora dyskusyjne to miejsca, gdzie można, gdzie ludzie w większości piszą szczerze, piszą to, czego w życiu realnym nie mówią, aby nie mieć żadnych konfliktów. Na codzień raczej nikt wam nie powie, że wyglądacie jak mamut. Napisałem, że mężczyźni nie lubią kobiet z małym biustem i zostałem za to zbluzgany. Teraz piszę, że nie lubią też kobiet o męskim wzroście, to znowu po mnie jedziecie. Faceci lepiej wiedzą na co zwracają uwagę inni przedstawiciele tej samej płci, podobnie jest z kobietami. O takich rzeczach często się dyskutuje i dobrze wiem, jakich kobiet chcą faceci. Nie znam ani jednego, który chciałby mieć dziewczynę ponad 180 cm.

Znudził mi się już ten temat. Jak chcecie, to mając blisko 180 cm zakładajcie jeszcze buty 10-cio lub więcej cm tylko się potem nie dziwcie, że patrzą na was jak na dziwolągi i wolą wasze koleżanki o kobiecym wzroście. Jak chcecie być skreślone na starcie przez 90% facetów, to wasza sprawa. To jest tak samo jakbym ja sobie ubzdurał, że jak wydłużę sobie nos, to będę przystojniejszy. Jak to się mówi każda potwora znajdzie swego amatora, jednak z każdym centymetrem więcej począwszy od 175 cm szansa na znalezienie tego amatora jest coraz mniejsza. Kobieta mająca 160-175 cm(ponad 180 cm to dla mnie nie jest kobieta, ktoś taki może być moim kolegą) nie ma żadnych powodów, aby martwić się swoim wzrostem, natomiast te poniżej 160 cm i powyżej 175 cm powinny zdawać sobie z tego sprawę, że przez wzrost ich atrakcyjność jest dużo niższa niż by mogła być.

Tyle na ten temat.

Awatar użytkownika
sheeee
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: sheeee » 19 mar 2008, 09:58

mozg, jak ubiorę szpilki 12 cm to już będziemy równi .Jak możesz pisać że kobieta która ma ponad 180 cm wzrost nie jest kobietą?? :evil: Jest mutantem? Może dla ciebie! Nikt sobie wzrostu nie wybiera,człowiek sie taki rodzi i już! Co proponujesz paniom wysokim? Może skrócenie kończyn dolnych? :evil: Na pewno wiesz jakich kobiet chcą faceci!O tak znawca się znalazł męskiego umysłu! Pięciu wyraziło swoje zdanie i tym sie sugerujesz!Każda kobieta ma inny wzrost i jak dla mnie jest wyjątkowa czy ma 150 czy 180!
Miłego dnia życzę :-D
Nie możesz podobać się wszystkim,musisz podobać się sobie
;-)

Awatar użytkownika
Mayka87
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Mayka87 » 19 mar 2008, 10:06

o nieee, mozg sie znow wypowiada... i po raz kolejny jest to dno dna. Ja mam 175cm, zdarza sie ze nosze szpilki, moj facet ma 190cm, poprzedni mial 185cm i za kazdym razem bylo dobrze. Mozg, jezeli uwazasz ze laski mające ponad 175cm sa dziwolagami to chyba sam masz gora 180cm... i to jeszcze w traperach :-D moja przyjaciolka ma 153cm, a jej facet 170cm i tez jest dobrze. Zreszta co ja bede z Toba dyskutowac... W innych postach pisales ze kobiety bez piersi to nie kobiety, teraz ze za niskie i za wysokie(twoim zdaniem) to tez mutanty... Radzilabym Ci sie zastanowic nad tym co piszesz, bo znow kogos urazisz... A my tu takich nie potrzebujemy!!!!
TAK!! dla wyzwan, jakiekolwiek by nie byly...

Awatar użytkownika
Kalisto87
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Kalisto87 » 19 mar 2008, 11:12

Mozg...szczerość na forach, szczerością ale trzeba wykazać choć odrobinę empatii.

Człowiek zarówno nie chce słyszeć przykrych opinii na swój temat w "realu" jak i również nie chce ich czytać na forach internetowych. OK - internet daje Tobie anonimowość i możesz teraz bez krzty wyrzutów sumienia wypisywać wszystko co myślisz - bo wolność słowa, bo fora internetowe, bo szczerość etc. etc. --> ale zastanów się czy to naprawdę jest w porządku wobec drugiego człowieka.

De gustibus non est disputandum - stara łacińska paremia.

Pomyśl.

Jak ja przeczytałam o tym, że obrzydzają Cię kobiety z małym biustem, to poczułam się dosłownie jak jakaś szmata...mimo, że nie mam z Tobą nic wspólnego, że powinna mnie nie obchodzić twoja prywatna opinia - to jednak zabolało...i to bardzo mocno.

Nie trzeba obrzucać ostrymi inwektywami, by człowieka obrazić...wystarczą słowa "mutant" czy "obrzydza".

Na koniec dodam tylko, że radziłabym wykrzesać w sobie odrobinę empatii i wrażliwości, bo skoro tak bardzo lubisz statystyki, to powiem Tobie, że 99/9% kobiet nienawidzi facetów, którzy zachowują się tak jak ty.

Dziękuję.

mozg
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: mozg » 19 mar 2008, 12:52

Kalisto87 pisze: Na koniec dodam tylko, że radziłabym wykrzesać w sobie odrobinę empatii i wrażliwości, bo skoro tak bardzo lubisz statystyki, to powiem Tobie, że 99/9% kobiet nienawidzi facetów, którzy zachowują się tak jak ty.
Dziękuję.
Tak, bo wy lubicie być wiecznie okłamywane i obsypywane komplementami. Wystarczy kilka ciekawych komplementów i już rozkraczacie nogi przed każdym, nawet przed pryszczatymi karłami- widziałem już takie przypadki, gdzie dziewczyna z początku brzydziła się jakimś facetem, a wystarczyło, że tamten odpowiednio z nią pogadał i sytuacja diametralnie się zmieniła. Nigdy nie zrozumiem, dlaczego tak w to wszystko wierzycie. Facet każdej z was powie, że jesteście wyjątkowe, a wy od razu robicie maślane oczy i jesteście zachwycone bo wierzycie, że tak jest. A wystarczy rozejrzeć się dookoła jakie laski chodzą po tym świecie, wiele z nich nie potrzebuje wchodzić na fora dotyczące jakiś durnych operacji powiększania piersi czy czegoś innego, bo naturalnie są piękne.
Jak się znajdzie facet, który jako jeden z nielicznych ma jaja, żeby powiedzieć prawdę, to od razu go nie znosicie, bo wy wolicie być wiecznie oszukiwane i lubicie, jak się wam słodzi.
Ja zawsze wolę wiedzieć jaka jest sytuacja. Jak dla jakiejś dziewczyny z jakiegoś powodu jestem nieatrakcyjny(wygląd czy osobowość), to miałbym do niej ogromny szacunek gdyby mi od razu powiedziała, że nic z tego nie będzie, ale wy jesteście takie, że wprost bardzo rzadko tak mówicie, wolicie dawać facetom złudne nadzieje i tak jakiś czas temu straciłem mnóstwo czasu umawiając się z kobietą, która nie chciała ze mną być(i chyba nie tylko ze mną, bo do tej pory nie ma żadnego faceta). A wystarczyło powiedzieć wprost jedno zdanie typu "nie jesteś w moim typie z tego a z tego powodu" i nie zmarnowałbym czasu, mógłbym się przez ten czas umawiać z jakąś inną.
Wy też zmienicie zdanie, jeśli kiedyś spotka was to samo co mnie tylko z ręki faceta. Zauroczycie się nim, a on wam potem powie "słuchaj, podoba mi się twoja przyjaciółka, czy ona kogoś ma?". Może wtedy zaczniecie doceniać jak ktoś powie wam prawdę.

Awatar użytkownika
*kawa*131
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: *kawa*131 » 19 mar 2008, 13:16

Mozg - rozumiem co chcesz powiedzieć tyle tylko że słowa których używasz są obraźliwe i krzywdzące!!!!!!

Wystarczyło by byś napisał że kobiety o wzroście powyżej 180 nie podobają ci się oraz, że lubisz duży biust i tyle!

Przypuszczam że w ówczas żadna z nas nie czuła by się tym obrażona a poznała by twoje gusta.

Nie wiem czy czułbyś się z tym rewelacyjnie gdyby dziewczyna powiedziała ci, że jesteś kobiecego wzrostu a w ogóle to karzeł z ciebie. Wydaje mi się że jest to nie w porządku wobec drugiego człowieka prawda.

Mozg trochę szacunku i kultury człowieku!!!!! proszę!!!

Fajnie że mieszczę się w twoim przedziale wzrostu kobiet ci się podobających - ale szlag mnie trafia że 3 cm mniej powodowało by że nazwałbyś mnie karlicą (przez myśl takie stwierdzenie by mi nie przeszło tak jak i określenie "mutant")

Każdy z nas ma inny gust i nie wolno obrażać innych jeżeli nie są w naszym guście - tego wymaga kultura.

P.S. ja tez lubię szczerość czy jak wolisz prawdę w oczy, ale to trzeba umieć powiedzieć. Sztuką jest powiedzenie prawdy tak by nie obrażać innych.
03-04-2008 - powiĂŞkszenie piersi dr Kasprzyk, 375cc okrÂągÂłe Mcghan Inspiria TRX

Awatar użytkownika
Mayka87
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Mayka87 » 19 mar 2008, 13:39

mozg, skoro uwazasz ze jest tyle lasek, ktore nie musza wchodzic na fora o powieksznaiu cyckow itp, bo sa naturalnie piekne, to co ty tu robisz?? Po co sie zapisales? Masz jakies problemy emocjonalne? czy poprostu pisanie z nieznanymi osobami i obrazanie ich to hobby, bo kazdy czlowiek znajacy ciebie w realu juz sie odwrocil??
TAK!! dla wyzwan, jakiekolwiek by nie byly...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”