A mi sie wydaje ze mialam to wiele lat temu! Wypryski w okokolicy nosa,swedzenie,cielka z tego jakas woda i teraz czasem tez mam swedzące krsotki. Ja bardzo czesto caluje moje psy i mozna od psa sie zarazic mimo ze pies nie ma objawow! Takie mamialam,a teraz tez czasem mam tyk ze mniej,nawet teraz ja patrze w lustro to mam gdzieniegdzie przy ustach i swedzi mnie!
http://nuzeniec.pl/leczenie" onclick="window.open(this.href);return false;

/
Znalazam ciekawy post i kupie to co poleca ta dziewczyna
Witaj,
Postanowiłam napisać, bo wiem, jak kłopotliwe bywa i jest wyleczenie owego roztocza.
Zacznę od tego, że sama poddawałam się wielu, bardzo wielu próbom wyleczenie , bezskutecznie. Trwa od bodajże 2, 5 lat. Dosłownie.
Wielu dermatologów umywali ręce, inni przypisywali witaminy , przetestowałam chyba wszystko, jak rownież wszystko niesustannie szukałam na internecie. Nic.
Metronidazol w tabletkach, nic nie pomoże, bo nuzeniec, to pasożyt skórny. Leki doustne cuda nie uczynią. To raz. Dwa, płyn diprosalik, bądź elocom, tylko powierzchownie i chwilowo zatuszują objawy.
Spróbuj płyn na wszy- świerzb. Artemisol firmy Herbapol.
Z niczym go nierozcienczam, smaruje nim głowę , twarz i szyje. Początkowo piecze, tylko chwilowo. Wcieraj czesto, ponieważ nuzeniec cieżko jest wyleczyć, trzeba uzbroić sie wcierpliwość. Przyznam, ze mój stan był bardzo silny, wypadały mi bardzo dużo włosów, chciałam je w tej desperacji zgolić do zera, ale nie potrafiłam ... Skóra twarzy oraz szyji, to był dla mnie wstyd. Złotym środkiem okazał sie dla mnie ten płyn, pomógł mi bo zawarte w nim wrotycz, piolun , ocet niszczą szkodnika. Po prostu spróbuj , i sama zobaczysz, czy na Ciebie podziała, bo jak wiadomo, każda skóra może inaczej reagować. Są to niewielkie koszta, w porównaniu z tym , jak ograniczona maja wiedzę na ten temat dermatolodzy, którzy wypisują kosztowne recepty na produkt, który nie działa.. + wizyty + zabiegi itp.
Swego czasu kupiłam przez internet mocno zachwalane kremy itp chińskie , i ... Powiedziałam sobie nigdy w życiu! 150 zł za krem 20 ml.
Dodam na koniec jeszcze, aby przemywać twarz mydłem siarkowym firmy, Barwa.
Artemisol firmy Herbapol.
Kupilam plyn i mydlo i od razu po 3 sztuki,bo na stówe mam to dziadstwo !!