Miejsca, które warto zobaczyć cz.II

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 05 paź 2007, 05:17

a fisherair nie lata z wawy tam tez? i tez z tankowaniem w gander? nie rozumiem tylko dlaczego tak sie boisz przesiadki i czy jesli kupujesz pakiet to czy mozesz czarter na wlasna reke odrebnie wtedy? nie bardzo to widze.
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 05 paź 2007, 08:45

DOMINIC, jezeli nie uda ci sie poleciec z wawy to lecac z przesiadką zaznacz zeby babki przy odprawie nadały ci bagaż na cała podróż. a najlepiej odpraw sie elektronicznie w domu - polecam to zawsze, bez względu na to czy leci sie z przesiadką czy nie. na kilkanascie godzin przed wylotem trzeba sie zalogowac na stronie przewoźnika i samemu odprawic sie na podróż, potem wydrukować potwierdzenie i gotowe. na lotniskach sa osobne okienka dla podroznych z elektronicznym biletem i juz odprawinych. podchodzisz, pokazujesz potwierdzenie odprawy i gotowe, a nie stoisz w kilometrowych kolejkach. polecam tez wybrac posilek specjalny, szczegolnie lecac w daleka trase lub z dziecmi. wybor jest duzy: wegetarianskie, bez soli, koszerne, itd. takich posiłków, jezeli sa wogole zamowione, jest kilka. zawsze podaje sie je najpierw, bo potem stewardessa jedzie z wozkiem i leci z posiłkami. dlatego jek lecimy kilka godzin a w samolocie jest 200 lub wiecej osob to mu amciu dostaniemy pierwsi, a porcje sa zawsze wieksze niz te standardowe
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....

DOMINIC
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: DOMINIC » 05 paź 2007, 09:15

Viki bardzo dziękuje za info jestes kochna jesli nie masz nic przeciwko po powrocie wrzuce Ci na priva fotki i zdam relacje ;)

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 05 paź 2007, 09:17

spoko, trzeba sobie pomagac, a o fotki i relacje prosimy do watku 8-)

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 06 paź 2007, 08:36

M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
Edyta76
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Edyta76 » 06 paź 2007, 08:54

Gaga ale masz fajowo, foteczki są rewelacyjne zwłaszcza 2 fotka. Zarąbisty widok :-D
made by - dr SZCZYT, 450 cc

Awatar użytkownika
lisek
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: lisek » 06 paź 2007, 18:46

viki, prosze Cie napisz jak dokladnie wyglada ta odprawa on-line. Wlasnie dostalam wiadomosc ze musze sie tak odprawic...co sie potem robi na lotnisku co z bagazem??Nie mam pojecia o co chodzi :(
Niemkiewicz
listopad 2007...400/450cc hp

pazdziernik 2010.... 600/650cc vhp + liposukcja talii

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 06 paź 2007, 19:55

lisku, powinnas miec podany adres www przewoźnika. logujesz sie i robisz wszystko tak jak piszą, tzn, wybierasz miejsce w samolocie, ewentuaklnie zamawiasz posiłek itd. potem drukujesz potwierdzenie, które wyskoczy ci na końcu. z tym wydrukiem jedziesz na lotnisko, razem z bagazem podchodzisz do okienka dla pasażerów z elektroniczną odprawą, babeczka zabiera bagaż a w systemie zaznacza ze juz jestes. odprawa trwa 5 minut. a skąd bedziesz leciała? podaj namiary na przewoźnika to moze razem cos wymyslimy

Awatar użytkownika
lisek
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: lisek » 07 paź 2007, 08:27

viki, dziekuje bardzo :-)
Lece tanimi liniami lotniczymi Ryanair...mialam na operacje pojechac autem ale maz dopiero dostal urlop na swieta :? Zmienili mi godzine z 11.20 na 6.35 a lece z dwojka malych dzieci i jeszcze napisali ze mam sie sama odprawic on line. Jestem zla bo nie wiem co z bagazem rejestrowanym a nie chce mi sie biegac o 4 rano z dwojlka dzieci po lotnisku i szukac odpowiednich okienek :roll: Lece z EMA w Uk
Niemkiewicz
listopad 2007...400/450cc hp

pazdziernik 2010.... 600/650cc vhp + liposukcja talii

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 07 paź 2007, 10:34

lisku, tu masz stronke do odprawy przez internet

https://www.bookryanair.com/checkngo/cg ... pos=SBFORM

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”