olifczur, jak bym przemilczała Twoj post,to bys sie martwiła,ze spotka cie cos złego i myślała bys o tym.
Napisze tak. W najblizszych tygodniach spotka cie jakos przykrość,cos smutnego,ALE to zaraz minie i potem wszystko sie ułoży

Cos miłego spotka cie jesli chodzi o sprawy zawodowe,nauke? ktos cie doceni
Auu bedzie to daleki zagraniczny wyjazd. nie taki do Warszawy czy Gdańska,ale to nie bedzie juz,bo karta wyszła w DALSZA PRZYSZLOSC. nie umie obliczac czasu w kartach wie nie wiem kiedy bedzie ta dalsza przyszlosc,ale wyjedziesz na bank.
asia w najbliższym czasie gdy by doszło w Twoim życiu do jakies sporów zachowaj umiar i rozsądek. nie walcz. W niedługim czasie [tygodnie,może 2-3 miesiace] poprawi sie twoja syruacja materialna.Moze miec to zwiazek z pracą,moze byc to wygrana? generalnier polepszenie sytuacji finansowej
auu to nie jest tak,ze ktos sie czyms zasugeruje,bo jak komuś wychodzi ciaza w najblizszych tygodniach,to na pewno nie dzieki mnie:)
nie wiem jak to jest z tymi kartami,ale to działa.
Kazda karta ma pare znaczeń[ w tych z neta maja tylko jedno,moze dwa] i czasem ciezko jest powiedzieć o które zaczenie chodzi,co karta chce przekazać? Ponieważ ja karty stawiam tylko do własnej wiadomosci,to nie zrobie nikomu krzywdy,jezeli zle zinterpretuje karte. Dla tego Wam powiedziałam tylko to czego jestem pewna na 80% i co najbardziej rzuciło mi sie w oczy. Nad innymi kartami sie nie rozwodziłam,bo nie byłam pewna znaczenia.
auu,tak jak pisałam pare stron wczesniej mi wyszła pare dni temu ta sama karta co tobie teraz[smutek] i nie spotkało mnie nic tragicznego ale POTWORNIE pokłóciłam sie z mężem,wiec u Ciebie tez moze byc jakaś awantura np z kolezanka, cos dotknie cie do żywego,Tak to ujme.