Wróżka

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 23 maja 2009, 22:41

k_asiaczek, u Ciebie?...hmmm uważaj jezeli nie chcesz miec dzidziusia,bo coś takiego sie kroi. Albo to spotka Ciebie albo kogos z Twojego blizkiego otoczenia :-D
Wyszło macierzyństwo i dziecko ;)
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 23 maja 2009, 22:41

ale się rzuciłyście... Ja to myślę, ze to działa na takiej zasadzie, że ona wam coś wywróży, wy się tym zasugerujecie i będzie że rzeczywiście się spełniło...
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 23 maja 2009, 22:54

olifczur, jak bym przemilczała Twoj post,to bys sie martwiła,ze spotka cie cos złego i myślała bys o tym.
Napisze tak. W najblizszych tygodniach spotka cie jakos przykrość,cos smutnego,ALE to zaraz minie i potem wszystko sie ułoży :-) Cos miłego spotka cie jesli chodzi o sprawy zawodowe,nauke? ktos cie doceni 8-)
Auu bedzie to daleki zagraniczny wyjazd. nie taki do Warszawy czy Gdańska,ale to nie bedzie juz,bo karta wyszła w DALSZA PRZYSZLOSC. nie umie obliczac czasu w kartach wie nie wiem kiedy bedzie ta dalsza przyszlosc,ale wyjedziesz na bank.
asia w najbliższym czasie gdy by doszło w Twoim życiu do jakies sporów zachowaj umiar i rozsądek. nie walcz. W niedługim czasie [tygodnie,może 2-3 miesiace] poprawi sie twoja syruacja materialna.Moze miec to zwiazek z pracą,moze byc to wygrana? generalnier polepszenie sytuacji finansowej :-)
auu to nie jest tak,ze ktos sie czyms zasugeruje,bo jak komuś wychodzi ciaza w najblizszych tygodniach,to na pewno nie dzieki mnie:)
nie wiem jak to jest z tymi kartami,ale to działa.
Kazda karta ma pare znaczeń[ w tych z neta maja tylko jedno,moze dwa] i czasem ciezko jest powiedzieć o które zaczenie chodzi,co karta chce przekazać? Ponieważ ja karty stawiam tylko do własnej wiadomosci,to nie zrobie nikomu krzywdy,jezeli zle zinterpretuje karte. Dla tego Wam powiedziałam tylko to czego jestem pewna na 80% i co najbardziej rzuciło mi sie w oczy. Nad innymi kartami sie nie rozwodziłam,bo nie byłam pewna znaczenia.
auu,tak jak pisałam pare stron wczesniej mi wyszła pare dni temu ta sama karta co tobie teraz[smutek] i nie spotkało mnie nic tragicznego ale POTWORNIE pokłóciłam sie z mężem,wiec u Ciebie tez moze byc jakaś awantura np z kolezanka, cos dotknie cie do żywego,Tak to ujme.

Awatar użytkownika
NINA-30
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: NINA-30 » 23 maja 2009, 22:56

Sabrina, a teraz podaj nam numer konta za wróżby on-line ;) Jedni maja dar do wróżenia,inni do czegoś innego

Awatar użytkownika
olifczur
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: olifczur » 23 maja 2009, 23:03

Sabrina pisze:olifczur, jak bym przemilczała Twoj post,to bys sie martwiła,ze spotka cie cos złego i myślała bys o tym.
Napisze tak. W najblizszych tygodniach spotka cie jakos przykrość,cos smutnego
No wiedziałam...Zawsze jak mam z tym do czynienia to wychodzi coś do d... Zobaczymy co z tego wyjdzie. Dzięki :-)
dr Łątkowski 3 marca 2009

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 23 maja 2009, 23:05

olifczur, cofnij sie do mojego długiego postu,bo cos tam dla ciebie dopisałam.
Dziewczynki po 200 ero :badgrin: sie należy.

Awatar użytkownika
-asia
Senior Moderator Beauty
Senior Moderator Beauty

Post autor: -asia » 23 maja 2009, 23:05

Sabrino czyli znowu jakiś zamęt mnie czeka :( ... a ja już wykończona jestem ostatnio różnymi problemami i zawirowaniami :( :roll:
Druga cześć wróżby bardzo mi odpowiada :-) 8-)

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 23 maja 2009, 23:09

-asia, moze nie zamęt,ale wyszłak karta która mówi,że we wszustkim co spotka cie w najblizszych dniach zachowaj umiar. Umiar w pracy,umiar w jedzeniu,umiar w sporach i kłótniach,no i oczywiście umiar w seksie :badgrin:

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 23 maja 2009, 23:11

Sabrina, no mnie raczej ciąża przez najbliższe 6 miesięcy nie spotka bo nie ma mnie kto zapłodnić :badgrin: ale już myślę intensywnie, która to koleżanka będzie mieć dzidziusia :-)
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc applaus

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 23 maja 2009, 23:14

k_asiaczek, a nie zamierzasz otworzyc czegos własnego teraz w najbliższych dniach?
Pare lat temu stawiałam kolezance karty,ale nie te z neta,prawdziwe. Kolezanka była koło 40 tki,trójka dorastajacych dzieci... i wyszła jej ciaża. Powiedziałam,zeby uważała. Ona powtórzyła to męzowi,moz powiedział - ale pierd... ta twoja koleżanka! Czawarte dziecko ma teraz chyba z 4 latka :badgrin:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”