Miejsca, które warto zobaczyć cz.II

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Jennys
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Jennys » 03 paź 2007, 10:06

gaga, to chyba życzenia miluchy Ci się czkawką odbijają :badgrin: Zamiast moli przypałętały się inne równie milutkie robale ;) :badgrin:

A czy nikt nie poradzi gdzie się wybrać zimą, zeby było ciepło :?: Tylko nie na Bali ;) , jadę z dzieckiem :-)
Przez ¿ycie trzeba przejœÌ z godnym przymru¿eniem oka, daj¹c tym samym œwiadectwo nieznanemu stwórcy, ¿e poznaliœmy siê na kapitalnym ¿arcie, jaki uczyni³, powo³uj¹c nas na ten œwiat. (S.J. Lec)

DOMINIC
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: DOMINIC » 03 paź 2007, 11:24

Jedziemy przez biuro Tui tylko że nie ma docelowego lotu z Warszawy a ja nie znam tych lotnisk i boje sie ze sie zakręcimy a przesiadki są na własną reke :cry:

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 03 paź 2007, 11:29

gaga... ty wypoczywaj a ja zrobie kolejny remont ;)
tak wogole, to szkoda, ze cie nie ma w wawce bo sie wybieram next week i to tylko po to aby sie troche rozerwac...

ps-pstrykaj foty, duzo fot- pomysle, ze sama tam jestem ;)

ja wlasnie wrocilam z sopotu. jak zrzuce foty na kompa to wam wstawie, narazie nie mam czasu aby sie po dupie podrapac...
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 03 paź 2007, 20:28

haha Gaga wiesz co pomyslalam pierwsze jak przeczytalam Twoje posty o romantycznej podróży :-D właśnie to czy są tam pajaki giganty :badgrin: wiem ze masz taka samą psychoze na ich punkcie jak ja, a na fotach bylo pokazane ze macie takie sliczne przestronne tarasy, otwarte sypialnie itd, wiec od razu sobie myśle, " o boshheee czy tam właża pajaki?"

wiec jak dzis przeczytalam Twoj post to padlam z obrzydzenia, o matko nawet nie chce sobie wyobrażac tego potwora na 8 nogach, musialabym wypic z 3 wina żeby sie otumanić :badgrin:
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Awatar użytkownika
Jennys
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Jennys » 04 paź 2007, 12:04

dominicana, ja mam to samo, ostatnio u mnie na tarasie w domu pojawił się taki gość, ale na początku nie mogłam uwierzyć w to co widzę (i tylko dlatego się tam gapiłam) - myslałam, że to plama albo jakiś kamień itp. W końcu okazało się, ze ten potwór to pająk wielkości normalnej tarantuli, tylko bez włochatych nóżek. Średnica brzuchola miała koło 5 cm :!: :x Boszszsz, jak dobrze, ze nie byłam sama, bo musiałabym się uchlać na śmierć, żeby zasnąć - 3 wina to chyba na rozgrzewkę ;) :badgrin:
Przez ¿ycie trzeba przejœÌ z godnym przymru¿eniem oka, daj¹c tym samym œwiadectwo nieznanemu stwórcy, ¿e poznaliœmy siê na kapitalnym ¿arcie, jaki uczyni³, powo³uj¹c nas na ten œwiat. (S.J. Lec)

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 04 paź 2007, 13:31

dominic, z warszawy sa bezpośrednie loty na dominikane ale z dotankowaniem w gander. wybierz takie lotnisko ebys miala okolo 2 godziny na nastepny lot. pamietaj ze to bedzie zima i nie wiadomo czy z warszawy wylecicie punktualnie a niestety na spoznionych pasazerow sie nie czeka...
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....

Awatar użytkownika
oliwia
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: oliwia » 04 paź 2007, 13:51

hej dziewczyny a ja w sobote wróciłam z Egipty było super polecam. oh(s1
2 lata od moich nabytków szczęśliwa :) dr Niemkiewicz

DOMINIC
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: DOMINIC » 04 paź 2007, 13:52

Viki bardzo dziekuję za te informacje stane na głowie zeby był to lot bezpośredni skoro takie są PDT_Love_01

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 04 paź 2007, 14:24

z wawy lata prima charter

www.primacharter.pl
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 04 paź 2007, 21:02

Gaga zajefajne foty - raj na ziemi te chatki ale cholera ja z moja psychoza pajakowa nie wiem czy bym mogla tam wypoczywac :|

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”