Ja od wielu lat zawsze rano miałam bóle głowy,dopiero po kawie mi przechodziło,ale tez nie zawsze A NADUKANIE POZBYLAM SIE bólu przwie na 2 miesiace. Diete stosowałam chyba 2 tygodnie.Wszytko chude,dietetyczne i odciążyłam woreczek,bo z nim czasem mam problemy. Teraz tylko czasem mnie dopada bol jak zjem cos tłustego,za dużo czekolady, kakao,albo za duzo ciastek z jakaś masą. Na dukanie nie schudłam nic bo jadłam wiecej niz normalnie tylko ze bylo to zdrowe:chude,wszystko gotowane,albo pieczone w folli w piekarniku.
Brat na Dukanie odmłodnial o 10 lat!!! zniknęło mu opuchnięcie twarzy,worki pod oczami,bo brat kocha tłusto i dużo.
Moze nie kazdemu dukan służy ale ja nie mogę nic zlego o nim powiedzieć,no ale bylam na tej diecie tylko 2 tyg.Brat przeszedł caly program i mój mąż tez. Brat przytył bo sie obżera,mąż sam sie pilnuje,ze jak pare dni naje sie za duzo to potem z 3 dni dieta ziemniaczana z maslanką i juz jest ok. Maz na Dukanie stracil chyba 10 kg,przez rok przytyl moze z 2 w porywach do 4 i caly czas tak sie utrzymuje,bo jak tyje to od razu ziemniaczki i znów 3 kg mniej.
Dal tego zdziwiona jestem negatywnymi opiniami o tej diecie.Brata znajomi schudli 20 kg [małżeństwo] i nic im sie nie dzialo,super wygladaj a i nie przytyli bo jedza dalej zdrowo,nie tlusto.
Ja nie stosuje zadnej diety i nie bede stosowała. Pare razy robilam przymiarke do głodówki przynajmniej 4 dniowej zeby oczyścić organizm,ale juz na sama mysł ze nie bede nic jadła robilam sie potwornie głodna. Kazde świadome ograniczenie jedzenie powduje u mnie,ze chodze ciągle głodna i patrze tylko na zegarek czy juz mogę zjeść.
Czasem mam tak ze zjem sniadanie,potem gdzies lece i nie ma mnie do 16.Na miescie łykne essreso i jem po powrocie i nie czuje głodu.kiedys postanowiłam jestś 5 posiłków dziennie czyli co trzy godziny i juz po połtora byłam głodna jak cholerak.Dziety,przymusowe ograniczenia to nie dla mnie.