Jak mija nam dzień? cz.4

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Re: Jak mija nam dzień? cz.4

Post autor: Aguuu » 08 paź 2009, 18:08

nikolettkaaa wow rozmowy w toku? będę oglądać :-D hihi, fajnie, jak Ty tam się dostałaś? :-)
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Awatar użytkownika
nikolettkaa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: nikolettkaa » 08 paź 2009, 18:28

pani która współpracuje z Ewą ,zapytała mnie czy nie chciała bym wystąpić , więc jej odpisałam ,że mogę ;) zadzwoniła do mnie w ciągu 5 minut i ot proszę ! :roll: a ja w pracy dzisiaj coś żle policzyłam i jestem w plecy 20 pln ;((((( ehhh to przemęczenie :evil:
11/2009 Piękne vhp ;) 500 ;)
2011- planuje usta i policzki

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 08 paź 2009, 21:09

Devi od nagrania puszczają odcinek jakiś 1-2 tyg później więc szybciutko :-)

Nikola Ty taka laska jesteś że we wszystkim Ci będzie pięknie 8-)
a znając rozmowy w toku to pokażą operacje ze złej strony i na widowni pewnie będą siedzieć jakieś baby co będą tylko kręcić głowami :roll:

ja dziś sobie dałam spokój z 2 przetargami które robiłam przez ostatnie 2 dni bo jeden ewidentnie jest robiony pod konkretną firmę a z drugim mam problemy ze znalezieniem rzeczy arf ale za to dziś wysłałam swój pierwszy przetarg i już się zabrałam za następny i wycenkę dla agencji państwowej :-)
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc applaus

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
Devi
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Devi » 08 paź 2009, 21:41

k_asiaczek, z tymi babami to trafiłaś w dziesiątkę. Skąd oni takich ludzi biorą ? W którymś odcinku kobieta opowiadała że chce powiększyć piersi (a miała zupełnie płaskie), ze to dla niej ogromny problem i że me kompleks od zawsze to te babska wciskały jej na siłe że wmawia sobie głupoty, i ogólnie straszna nagonka na nią była. I oczywiście na widowni same podstarzałe, ograniczone babki którym już żadna operacja by nie pomogła. Nie rozumiem dlaczego tak mało mają fajnych, inteligentnych ludzi którzy potrafią zrozumieć problemy innych. Pamiętam że klęłam jak szewc słuchając tego.
Allergan Inspira TRF okrągłe- 450 ml. 20.08.2009
Dr. Katarzyna Ostrowska-Clark (Medimel)

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 08 paź 2009, 22:51

Devi to prawda z tymi babkami ale to jest zrobione specjalnie żeby był szum i spór i wtedy wieksza oglądalność ja tam, zawsze smieje się z tych kobitek
Luna1 wiem że do odważnych świat należy i to prawda że po op.będe odmieniona więc może i zmienię fryzurkę jak zmienię to na pewno dowiecie się o tym w pierwszej kolejności(i tak zaczełam dobrze bo zmieniłam kolorek włosków a to już coś )
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

Awatar użytkownika
dosia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: dosia » 09 paź 2009, 08:38

ale zimno dzisiaj , a na przyszly tydzień zapowiadają śnieg z deszczem , koszmar :cry: , w dodatku ciągle mam sińce pod oczami i nie wiem czym je jeszcze potraktować , żeby szybciej zeszły , żel z arniki i heparyna nie pomaga.
A może Wy macie jakieś sprawdzone sposoby na siniaki?
Nikoletka , koniecznie daj znać kiedy ten program będzie emitowany , bo pewnie przy nagraniu powiedzą wam konkretna datę.
Devi , śliczne cycuszki , mam te same wkładeczki 450cc Allergan inspira TRF :-) , ale u Ciebie chyba wyszły większe.

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 09 paź 2009, 08:42

ale to nie wiecie jak jest? oni czasem każą ludziom mówić to i to żeby atmosferę podnieść arf

ja lecę do pracki, miłego dnia PDT_Love_01
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc applaus

Awatar użytkownika
dosia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: dosia » 09 paź 2009, 10:12

dokładnie , wszystko ładnie wyreżyserowane , kiedyś byłam na you can dance , więc trzeba było przyjść o dwie godziny wcześniej i wszystko zostało przećwiczone. Był tam człowiek , który tym wszystkim kierował i w czasie programu pokazywał umówionymi wcześniej gestami co mamy robić , kiedy się śmiać , kiedy klaskać , kiedy piszczeć , czy krzyczeć. Kinga Rusin wszystko czytała z wielkkiego ekranu , który oczywiście nie jest w tv pokazywany , nawet żarty , czy niby swoje uwagi miała tam napisane. A jak sie w tv ogląda to wszystko niby tak naturalnie wyglada.

Awatar użytkownika
Devi
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Devi » 09 paź 2009, 14:25

dosia, dziękuję i chiałabym zobaczyć twoje cycuchy skoro model i rozmiar jak u mnie. Podaj mi link proszę. U mnie dziś przed południem było duzo słońca wiec z córeczką wyspacerowałysmy się. Nazbierałysmy kolorowych liści . A ja wciąż skierowana z twarzą do słońca by nałapać tych promieni na zaś. 8-) Nie uśmiecha mi się ta słota która ma nastąpić arf
Allergan Inspira TRF okrągłe- 450 ml. 20.08.2009
Dr. Katarzyna Ostrowska-Clark (Medimel)

Awatar użytkownika
eniii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: eniii » 09 paź 2009, 14:28

tego dnia nigdy nie zapomnę :cry: płaczę jak mała dziewczynka :cry: mój kotek, moja milka została dzisiaj rano potrącona , i muszę podjąć trudną decyzję :cry: czy ratować tzn. operować bo bez tego to nie przeżyje bo się udusi i w sumie to samej operacji może nie przeżyć tak jak i po operacji ma 10% na przeżycie , do tego długie leczenie idt. itd. plus koszty b. duże ale to nie o to chodzi bo jestem wstanie dać nawet 2 czy 5 tyś tylko żebym miała 100% że za parę tyg. NIE zdechnie , NIE WIEM co mam robić :cry: jeden lekarz mi zasugerował żeby uśpić :cry: drugi pół na pół no bo jakby nie było bierze tysiąc za operację i koszty leczenia - POMÓŻCIE :cry:
6.11.2008 dr.Szczyt pow.PIERSI anatomy pod mięsień McGhan 335ml i 370ml MAŁE :(
-----------------------------------------------------------
23.09.2009 dr.Szczyt NOS (całkowita korekta)

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”