Zycie zaczyna sie po 40-tce.Tak ja cz.2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 02 sty 2009, 17:19

O jaki ladny bocian :-D
Sabrina a czy Ty swoje wnusie juz przehandlowalas? (mowie o pieskach) ;)
tak mi sie przypomnialo apropos babciowania...

aaa no i opowiedz jak bylo w Operze ,Egipcie i w ogole co w pieknym swiecie slychac, Swiatowa Kobieto :-D

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 03 sty 2009, 19:05

Sluchajcie,ja teraz mocno zaangazowalam sie w diete proteinowa.
Musze 10 kg zrzucic KONIECZNIE!! Dlatego tu mnie mniej.
Kwiat dalej z lacznosci z forum nie ma.
Zakochala sie babcia w wnuczce od pierwszego wejrzenia.
Babine tez to zaraz czeka:)
Alicja jest przesliczna,malenstwo takie mikrusie ,ubranka malenkie ,ma piekna cere bez zadnej plameczki ,czupryne czarna i dluga...
Ach przyjdzie Wiesia to wszytso opisze...ja to sie nie umiem tak dziecmi zachwycac hihi

miraabel
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: miraabel » 03 sty 2009, 19:42

Oj,dzidzia w domku to ogrooomna radość...nie dziwota ,że Kwiatuszek przepadł... :badgrin:

Ulli,widzę,że rzeczowo podeszłas do sprawy.10 kg to nie lada wyzwanie. TRZYMAM KCIUKI !!! 8-)

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 03 sty 2009, 23:13

oj ulli, Ulli
Kwiatka rozumiem, ale Ciebie? No jakie mają byc ubranka jak nie malutkie? Cera tez musi byc śliczna. Które niemowle ma brzydka?
Kwiatek mi mam nadzieję wybaczy, nie umiem sie juz niemowlakiem zachwycać i już. Może to sie zmieni jak kiedys będę babcią. Na razie czuję ulgę na zasadzie "baba z wodu , itak dalej..." Dzieci w domu to udreka. Dobrze, że dzisiejszych czasach wszyscy młodzi mieszkaja osobno.
Babina pewnie swojemu jakąś naturalną nalewkę przygotuje, aby rodzicom dawal spać :-)

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 03 sty 2009, 23:20

muflon2121 pisze:Babina pewnie swojemu jakąś naturalną nalewkę przygotuje, aby rodzicom dawal spać :-)
hihi albo zaaplikuje cos na gazy:)
da nam Babina w leb ,jak tu zajrzy :p

Dostalam zdjecia od Kwiatuszka,mam nadzieje ze sie nie obrazi jak Wam wysle:)
Malenka jest naprawde ladniutka trza przyznac .
W poniedzilek komp Kwiata idzie do generalnego formatowania dysku.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 04 sty 2009, 02:15

Nie dam w łeb, bo to dobry pomysł z tymi nalewkami na spanie dla niemowlaka.. 8-) ...nawet nie pomyślałam o tym... znajomi mają wnuczkę 7 miesięczną i mała co godzinę się budziła :( . Zaprosili różdżkarza , kazał przestawić łóżeczko dwa metry i dziecko śpi już całą noc :roll: .
O nalewkach poszukam wiadomości 8-) .
Wnusia śliczna. Nie podobają mi się łyse dzieci, a ta czuprynkę ma i na dodatek ciemną ,a to się liczy podwójnie!!!!Mam nadzieję, że moja też taka będzie, ale jeszcze dwa miesiące czekania.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 04 sty 2009, 11:08

Ullrike jednego mojego pieska wziął szwagier. Bardzo sie ucieszyłam bo piesek został by w rodzinie. no i był sobie tam pieseczek przez 4 dni. Jeżdziłam tam codziennie chociaż na chwileke żeby go wycałować,wyprzytulać,a w piąty dzień szwagier ROZJECHAL GO SAMOCHODEM :cry: Ryczałyśmy z córką dwa dni.Wiem,ze nie zrobił tego specjalnie,ale bezmyślność ludzka nie ma granic! Drugi piesek niestety jeszcze jest. Co raz bardziej sie do niego przyzwyczajam i co raz mniej mi zależy żeby go ktoś wziął,ale jak walnie kupsko i sie zesika,to modle sie,zeby jednak ktoś kochajacy pieski go zabrał. :roll:
W operze było super elegancko,przepyszne jedzenie,piekne kreacje,o północy szampan i znów szwedzki stół....
Pierwsza część była chwilami ciężkawa bo śpiewali arie operowe z Tsca i Rigolett,Romeo i Julja [za ciężkie jak dla mnie]....ale druga część super,bo były same arie z operetek Wesoła Wdówka,Baron Cygański.... 8-)
Maleństwo Kwiatuszka jest przecudne!!! Ja jestem wariatka na punkcie noworodków i je uwielbiam,ale tylko do 4-6 miesiąca potem to już dziekuję :roll: A dzieci starsze,które ciągle czegoś chcą,ciągle o coś pytają,wyja bez powodu,to omijam szerokim łukiem oh(m1
Ullrike a co to za dieta ta proteinowa?
Ja od paru miesięcy nie robie ze soba kompletnie nic!!!Nawet na bieżnini nie chce mi sie chodzić.
Tak marzy misie siłownia,ale nie mogę sie zebrać,zeby jechać.Kurcze jestem totalnie bez energii i jakichkolwiek chęci. Jeszcze dwa lata temu jezdziłam na nartach,chodziłam na siłownie,a teraz to jest po prostu masakra!!! Dom,komputer i tv!!! :(
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 05 sty 2009, 10:37

Wiesz co , Sabrina lepiej się jednak za bieznie zabierz a nie za dietę jakakolwiek by ona nie była.
Pomysl sobie- żadnych "hiszpanów", żadnych czekoladek. A tak?
na stoliku talerzyk z dwoma hiszpanami i na bieżnię. latasz i patrzysz na te hiszpany. Poćwiczysz i zjadasz ;-)
Diety są nieprzyjazne dla ciała i ducha. Stresy powodują :-)

Tez się do rowerka na stojąco przymierzam (nie wiem jak to sie poprawnie nazywa). Ale mi schodzi. Wziawszy jednak pod uwagę poświateczna oponkę rusze jednak na zakupy tego sprzetu. Chyba :badgrin:

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 05 sty 2009, 11:10

muflon2121 pisze:Wiesz co , Sabrina lepiej się jednak za bieznie zabierz a nie za dietę jakakolwiek by ona nie była.
Pomysl sobie- żadnych "hiszpanów", żadnych czekoladek. A tak?
na stoliku talerzyk z dwoma hiszpanami i na bieżnię. latasz i patrzysz na te hiszpany. Poćwiczysz i zjadasz ;-)
Jak zwykle zgadzam sie z tym co Muflon prawi.Faktycznie Sabrina masz odpowiednia sylwetke dieta ci nie jest potrzebna jeno wzmocnienie miesni ,skory i calego cialka.
muflon2121 pisze:Diety są nieprzyjazne dla ciała i ducha. Stresy powodują
No a z tym to sie juz nie zgadzam :badgrin: bo ja w tej chwili jestem w bardzo euforycznym humorze.Lepiej sie czuje ,optymistyczniej patrze na swiat.Lzej mi ,mam swoj cel..i widze ze efekty juz sa .A najlepsze ze ta nowa zgrabna sylwetka zostanie mi na stale ..haha :-D

Fajne te rowerki,stepery bieznie leg magicy tylko zeby zmusic sie i na nich cwiczyc.

Pieska szkoda ..i to ten ladniejszy Laciatek :(
A w przyszlym roku to sobie Sylwestra juz odpowiednio zorganizuje wczesniej.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 05 sty 2009, 11:30

Dziewczyny nie zamierzam przeprowadzać żadnych diet haha,tak tylko zapytałam,bo nie wiem co to za dieta? Ja potrzebuje tylko ubić bardziej uda i biodra i dla tego myślę o tej siłowni,albo przynajmniej spacerach na bieżni ALE TAK STRASZNIE MI SIE NIE CHCE! Nie mama motywacji. Kurcze chyba jakiegoś młodego kochanka sobie poszukam ;)
Leg Magic postawiłam na bieżni,bo mi miejsce w kuchni zajmował.... i tak sobie stoja daw przyrządy do ćwiczeń,a ja spędzam całe dnie na kanapie albo przed kompem.
Dwa dni temu przesiedziałyśmy z córką w piżamach cały dzień.Ona na laptopie,ja na kompie.
Wieczorem córa mówi
-mamuś ale my mamy aktywny tryb życia haha
Normalnie woła to o pomste do Boga!
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”