Typ figury - jaki podoba się facetom ???

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 31 sty 2008, 19:17

groszek,a skad mozesz wiedziec :-D mzoe lubi male,wyobraz sobie,ze nie wszyscy faceci lubia duze? mowisz tak,bo ty masz duze...i dlatego wypowiedz mozga spodobala Ci sie...a to,ze lubi male wiem bo jego wszytskie eks mialy takie i widzejego stosunek jak widzi kogos z wielkimi. Albo jak ciezko go bylo przekonac do mojej planowanej operacji, w ogole nie chcial o tym slyszec.
male piersi moga sie nie podobac, ale nie ma w nich nic, co by moglo byc okreslone mianem obrzydliwego
duze piersi tez moga sie nie podobac i slyszalam wiele opinii,ze obrzydzac.
Ale to slowo obrzydzac jest troche nie na miejscu przy jednych jak i drugich. Ja osobiscie chcialabym miec male c,duze b i tylko na takie moj sie zgodzil(na b ale nie wie,ze zrobie male c :-D )
Glupio jest tak generaizowac. Tak samo jakbym powiedziala Ci teraz,ze Twoj facet nie moze nacieszyc sie duzymi bo akurat takie masz ;)
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 31 sty 2008, 19:17

groszek pisze:mój tez tak kiedyś mi mówił, a odkąd jestem po op nie może wprost się nacieszyć dużymi :)
to, ze teraz nie moze sie nacieszyc duzymi, wcale nie oznacza, ze nie podobaly mu sie piersi przed operacja ;) :-D
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 31 sty 2008, 20:51

natalya pisze:
groszek pisze:mój tez tak kiedyś mi mówił, a odkąd jestem po op nie może wprost się nacieszyć dużymi :)
to, ze teraz nie moze sie nacieszyc duzymi, wcale nie oznacza, ze nie podobaly mu sie piersi przed operacja ;) :-D
Londyjka pisze: Tak samo jakbym powiedziala Ci teraz,ze Twoj facet nie moze nacieszyc sie duzymi bo akurat takie masz ;)

Dziewczyny szkoda domysłow i spierania się, jak jest naprawdę juz ci nasi facci wiedza najlepiej - przykładowo mój mąż ( zaznaczam po operacji tak mówi, bo przed ani słowkiem nie piskał że cos jest nie tak; bynajmniej-) kiedyś miałaś małe i podobały mi się, w trakcie karmienia córci i tóż po tez były fajne, ale juz póżniej ich nie lubiałem, a teraz są super. I bądz tu mądrym - z ręką na sercu Wam powiem, że nigdy nie wspominał że mu sie nie podobają, zawsze dotykał, pieścił a tu prosze po operacji takie wyznanie... I co gdybym nie wyskoczyła z opeacją to dalej by nic nie gadał?? Ach Ci faceci :roll: ;)
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

mozg
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: mozg » 01 lut 2008, 12:04

Ja się brzydze małymi piersiami u kobiety i nie wiem dlaczego tak się niektóre z was obraziły, może macie na tym punkcie kompleksy?

Awatar użytkownika
Rina
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rina » 01 lut 2008, 12:37

mozg pisze:nie wiem dlaczego tak się niektóre z was obraziły, może macie na tym punkcie kompleksy?
a ja nie wiem czy Ty wiesz na jakim forum jestes ;)
Nie wymagam wiele od życia. Jestem symbolem seksu i to mi wystarcza :)

mozg
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: mozg » 01 lut 2008, 12:45

Trzeba przyjąć do wiadomości, że jest jak jest. Większość facetów woli piersi średniej wielkości, a inni duże, jakoś ani jeden mój znajomy nie jest zwolennikiem małych. Podobnie jest w przypadku mojego kompleksu wzrostu. Większość kobiet może poza tymi niskimi woli wysokich facetów niż tych mojego, średniego wzrostu.

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 01 lut 2008, 13:05

Rina pisze:a ja nie wiem czy Ty wiesz na jakim forum jestes
hehehe, dobre :badgrin:
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Awatar użytkownika
Rina
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rina » 01 lut 2008, 13:08

eh mozg... to nie chodzi o to, czy trzeba sie z czyms godzic czy nie. I nikt sie nie obraza o twoje zdanie, tyko o sposob jego wyrazenia, ktory odbiega troche od przyjetych norm.

Nie chodzi rowniez o mydlenie oczu i slodkie klamstewka zamiast prawdy. Uwielbiam szczerych ludzi, ale takich ktorzy umieja taktownie i z klasa sie wyrazic - nie obrazajac nikogo jakimis chamskimi slowami.
Rowniez jestem zwolenniczka wiekszego biustu, ale kiedys widzialam zdjecie 2 dziewczyn z biustem wielkosci A. Wygladały szalenie seksownie, az nie moglam od nich oderwac oczu... a biuscik byl naprawde piekny choc nie za duzy :)

ps. Ciesze sie, ze wypowiedziałes sie w takim temacie 8-) Dzieki temu wiemy, jak osoba majaca kompleksy na pewnym punkcie - mysli o innych osobach.
Zawsze myslalam, ze takie osoby wykazuja wiecej zrozumienia i delikatnosci w tego typu sprawach.

pozdrawiam :-)
Nie wymagam wiele od życia. Jestem symbolem seksu i to mi wystarcza :)

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 01 lut 2008, 18:12

Londyjka pisze:groszek,a skad mozesz wiedziec mzoe lubi male,wyobraz sobie,ze nie wszyscy faceci lubia duze? mowisz tak,bo ty masz duze...i dlatego wypowiedz mozga spodobala Ci sie...
jeżeli chcesz dyskutować na jakiś temat, to należy przygotować się na to że nie zawsze usłyszy się to co chciałoby się usłyszeć, bo jeżeli chcesz dyskutować i słyszeć tylko dla siebie pozytywne opinie i te, które się podobają - to dyskusja w tym wypadku nie ma sensu. nie można atakować kogoś za opinię odmienną od twoich oczekiwań bo dyskusja wtedy mija się z celem ;)
czy to mi³oœÌ w twoich oczach?... czy masz tylko przekrwione bia³ka?

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 01 lut 2008, 19:39

(Zacznijmy od tego,ze ja nie prowadzilam dyskusji co lubi wiekszosc(wiem ze wiekszosc woli srednie zgrabne piersi,a wielkie jak i male chyba nie maja za duzo fanow,wszystko musi byc w normie,bez zadnej przesady,zeby wygladalo estetycznie) tylko wypowiedzialam jedno zdanie co lubi moj facet wiec nie rozumiem dlaczego sie akurat do tego przyczepilas...bo napisalam,ze lubi male?Przyznaj sie,gdybym napisala na odwrot,ze duze,nic bys nie mowila.) ;)

Groszek,tak naprawde to faceci wiedza co tak naprawde mysla kiedy to mowia a tym bardziej nie mozesz mowic za mojego faceta. Sa naprawde rozne gusta. Jak bys mi napisala,ze twoj lubi ogromne to nic bym nie powiedziala,bo dlaczego,to jest tylko jednostka a nie wiekszosc,i nie mialabym powodu komus dopiekac.Pozdrawiam ps chyba nie bedziemy sie klocic o cycki ? ;)
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”