Nasze plusy i minusy...

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
greta
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: greta » 06 kwie 2005, 11:24

ja jestem z typów olewajacych .czasem mi sie za to obrywa więc nie głosze zbyt czesto swych super teori :wink: .co mi sie w sobie podoba z figury hymm? tyłek mi sie podoba no i oczywiście mój nowy biust :D .ogólnie mysle o sobie pozytywnie choć czasem cos mnie najdzie i mam doła dotyczy to i mojej urody i mojego charakteru.o! nogi bym chciała mieć dłuższe ale nie mam i nie rozpaczam... nos bym mogła mieć szlachetniejszy ale nie mam i trudno już mi przeszło z operacją bo boje sie ze sobie pogorszę.wierzę w to ze ogólnie mam w życiu szczęście .na nic ciężko nie pracowałam przyznaje że wszystko spadło mi z nieba..ja to mam dobrze :wink:

Awatar użytkownika
Kamila
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamila » 06 kwie 2005, 11:28

No frida, to mozna tylko pozazdroscic :)
Takim to dobrze :wink:

Ja mam wrazenie, ze wszytko idzie im pod gorke, ale i tak wierze w szczesliwe zakonczenie, jestem niepoprawna optymistka, to chyba jednak jest ten plus :D

pozdrawiam Kamila :)
"Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
"Uroda ciała, kondycja umysłu i ducha – to elementy wzajemnie sie przenikajace – wewnetrzna rownowaga zapewnia piekno, zdrowie i spokoj".
W każdym przypadku człowiek ponosi konsekwencje własnych wyborow.

Awatar użytkownika
agusz
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: agusz » 06 kwie 2005, 12:57

w sumie to mnie też się poszczęściło :
mąż super jest - jest
dom jest - jest
syn jest - jest
samochód też jest
i nawet super praca (którą lubię ) nieźle płatna też jest
teściowa jest super
co rok wakacje
nie było biustu (sory był w ciąży i trochę potem też) ale teraz jest mały chcę większy - no i będzie
w sumie to należę chyba do szczęściar. :D :D :D :D :D

Awatar użytkownika
małgośka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: małgośka » 06 kwie 2005, 14:30

Aguś, że tak powiem WOW :!: :!: :!:
Ja też nie mam na co narzekać, tylko dzidzi mi brak no i wiekszych piersi. O ile to drugie się jakoś załatwi, o tyle na to pierwsze nie mam większego wpływu...nie wychodzi :cry:
Skupin, 09.06.2005. anatmiczne 350 cc - s± piêkne!!!

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 06 kwie 2005, 21:44

Oj,moglabym dlugo pisac o moich kompleksach... ...strony by zabraklo!!! :lol:

Co do charakteru; jestem malo stanowcza, boje sie ludzi, kocham slodycze...
Naiwna tez troche,spontaniczna i za delikatna(wszyscy moga sprawic(slowem albo czynem)bol,i potem rycze cala noc... Zazdrosna tez jestem BAAARDZO
:cry:

Jestem strasznie dokladna, wszystko co robie musi byc super dobrze-niestety-nie raz sie rozczarowalam...

Nie wiem co jeszcze-moze lepiej napisze czego nie trawie:
Bezczelnosci, chamstwa i klamstwa-tym sie wlasnie brzydze!!!

Awatar użytkownika
małgośka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: małgośka » 06 kwie 2005, 22:04

No tak...zapomniałam o słodyczach :roll: ja od nich niemal każdy dzień zaczynam. To takie włoskie przyzwyczajenie...ale jak pyszne :!:

A zazdrość też mi towarzyszy - o męża :wink:

Awatar użytkownika
Ifka
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: Ifka » 07 kwie 2005, 12:26

Oj tak babeczki, słodycze to również moja słaba strona. Ostanio stwierdziłam, że jestem od nich uzależniona, dzień bez ciasteczka czy chociaż Danio jest dniem straconym... A jaka poddenerwowana jestem gdy nic słodkiego nie ma w domu... :(
W wyglądzie zewnętrznym lubie swoje włosy, są długie i bardzo gęste, co wbrew pozorom też ma swoje ujemne strony, np. u fryzjera, kiedy panie fryzjerki się zlatują i podziwiają, pytają, oglądają, dotykają... Okropność! Nie lubię być w centrum zainteresowania, jednocześnie jestem mało asertywna więc nie potrafię im powiedzieć, że nie życzę sobie takiego zachowania :oops:
Ponadto jestem wrażliwa i otwarta na innych (czasem nadwrażliwa :roll:, szczególnie na krzywdę słabszych, dzieci, zwierząt... ), potrafię słuchać i łatwo nawiązuję kontakt z dziećmi :)

Awatar użytkownika
małgośka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: małgośka » 07 kwie 2005, 14:27

Co do włosów to wiem coś o tym...mimo farbowania mam ich wciąż dużo i bardzo się z tego cieszę, ale u fryzjera jest tak: dwie babki mi myją włosy, dwie nakładają farbę, dwie myją głowę, dwie suszą no a że dwa razy więcej włosów niz standardowo to i płacę podwójnie - i to mnie przygnębia :cry:

Awatar użytkownika
Ifka
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: Ifka » 07 kwie 2005, 14:42

Masz rację Małgoś, ja też płacę dużo więcej u fryzjera! :evil:

Ewinia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Ewinia » 07 kwie 2005, 15:02

ehh co do zazdrosci to chyba kazda kobitka troszke przegina w tym temacie :wink: ale taka juz nasza uroda :lol:
I will be perfect

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”