"Polityka jest gorsza niz prostytutka.Prostytutka robi swoje i idzie do domu.Polityka sie ciagnie jak papier przyklejony do dupy i nie chce sie odlepic".Gdzies kiedys wyczutalam takie przyslowie ,w jakims brukowym pisemku..Niezbyt kulturalne ,ale jakze prawdziwe..Staram sie wogole nie otwierac wp.pl.Zawsze bowiem wtedy,mimo woli otwieram jakis artykul i zaczyna sie we mnie gotowac..Dzis o kiepskim wizerunku Kaczynskiego i jego 100 dniowych rzadach.Czy naprawde prasa nie ma nic lepszego do roboty-tylko wyciaga jakies brudy??Od artykulow moga byc tylko gorsi podartykulowi "pisarze".No same poprostu perelki..My tu gadu o Kaczynskim-a ktos wyjezdza z Kwasniewskiem..Az sie chce powiedziec "a co ma k..piernik do wiatraka"Spychologia na kazdym kroku,dziecinada,obrzucanie sie blotem i zero odpowiedzialnosci..Ktos zrobil brzydka kupke i nagle nikt sie nie chce przyznac.Naprawde to smutne..Obrady sejmowe??Mozna to przyrownac do kolka z "drama" tyle,ze w kolkach teatralnych i ludzie i twarze sa ciekawsze.Jestem zywym dowodem tego,co sie dzieje w panstwie..Jesli nie jestes Paris Hilton,ani corka Gatesa-a marzy Ci sie rownie wielka fortuna-to napewno nie w Polsce.Nie znosze nepotyzmu,korpupcji i jednego wielkiego zlodziejstwa w naszym kraju..I nie dlatego,ze moze nie bylabym zdolna-bo sadze,ze bylabym...ale dlatego,ze sa jeszcze tacy ludzie jak moi rodzice i im podobni,ktorzy brzydza sie w.w cechami.I im nie moglabym patrzec w oczy z podniesiona glowa..Wkurza mnie miernota ludzi reprezentujacych,ich zasob slownictwa na poziomie przedszkolaka,wykuty slang marketingowo-rynkowy..,trownienie pieniedzy na rzeczy czwarto a nawet piecio rzedne,lenistwo (wiele ustaw nie zostalo dopracowanych w czasie),prawo polskie (ma takie dziury-jak WLk Kanion-szczegolnie prawo rodzinne i spoleczne)Nie chce narzekac na moj kraj,naprawde nei o to mi chodzi ,tylko o to,ze ja nie chce zyc i wegetowac..Nie chce robic wyborow w podstawowych rzeczach (tusz czy spodnie w tej samej cenie?) ,nie chce partycypowac w zyciu opartym na zagladaniu w cudze gary,lozko ,zycie,zazdrosci,oraz plotkowania.A wiem :? niestety wiem,ze jak jestem w Polsce to przesiakam tym na nowo.Mowia-"z kim przestajesz,taki sie stajesz".To forum jest selekcja,sa zasady-jak sie ie podoba-na drzewo.>Dlatego tak duzo tu madrych,dojrzalo myslacych kobiet.Starcia sie zdazaja-ale poziom forum jest wysoki..Natomiast wczoraj weszlam na forum sportowe sfd.pl-rozpacz...Ludzie wrzucaja sobie od gejow,dziwek,->Czyli to od czego ja uciekam-prostactwa,malkontenctwa,zawisci..
Moja mama mowi,ze gdbyby mialy byc ponownie wybory do rzadu,taknaprawde nei mial by kto pojsc do urn..Zostaja starzy,mlodzi wyjezdzaja,a ci co zostaja nei chce brac w tej szopce udzialu...Czy cos sie zmieni??Zobaczymy.Jedni mowia,ze "gdybysmy,zaczeli 15 lat temu.." bla bla bla,..Ja mysle ,ze musimy po piewsze zmeinic nasza mentalnosc -ze nie jestesmy gorsi na tle innych a jednoczesnie kontrolowac nasz niskie popedy-zawisci ,zazdrosci i podkladania swin...
Papieros skraca zycie o 9 minut.Seks wydluza je o 15 minut.Walczmy seksem o nasze zycie!