Na kawie u Brzuchatkow :)

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
zeberko
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Re: Na kawie u Brzuchatkow :)

Post autor: zeberko » 01 paź 2012, 22:21

Aginka u mnei tez dzieci choruja na zapalenie oskrzeli , czesto mają zapalenie płuc, oskrzeli albo anginę o tej porze roku i tak aż do wiosny będzie się ciągło.
Plastyka brzucha dr. Szczyt 17.01.2013r.
Wiek - 26 lat
Waga - 52 kg
Wzrost - 164
Dzieci - troje rok po roku ;)
Zdjęcia przed i po operacji : http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 08#p757408" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
olak
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: olak » 01 paź 2012, 22:26

Cześć,
ja mam 28 lat. Mam dwóch synów w wieku 10 i 6 lat. Podobnie jak wy wstaję też wcześnie codziennie rano ok. 7. Młodszy chodzi do przedszkola i siedzi tam od 8- 15.30 czasem do 16. Starszy w kl.4 od godz. 8.00 jest w szkole, potem lekcje z taką panią i w domu jesteśmy z reguły w godzinach 16.00-17.00, nie wspomnę o zajęciach dodatkowych angielski raz w tygodniu, gitara i basen. Uwierzcie mi ja wieczorem padam na 4 litery i też nie mam siły na nic, ale....
Ostatnio postanowiłam robić coś dla siebie. Zaczęłam chodzić na siłownię. Jest to czas tylko dla mnie, który jak na razie bardzo dobrze spędzam.

Aginka, współczuję tobie. Moje dzieci, zwłaszcza starszy bardzo dużo chorowały, ciągle byli na antybiotykach. Jak nie angina to oskrzela i tak w kółko. Przynajmniej 1 raz w tygodniu byłam u lekarza, najpierw z jednym, potem z drugim. Ale mamy /chyba/ to za sobą. Chorują znacznie mniej. Właściwie to ostatnio nie chorują.
dr Kolasiński;
Plastyka brzucha, lipo bioder - 07.11.2011 - już po
Podniesienie piersi + implanty Mentory okrągłe 300 cc , pod gruczoł - 19.01.2012 - już po
Lipo podbródka, bioder i brzucha - 19.01.2012 - już po
Usta i bruzdy nosowo - wargowe /kwas hialuronowy/ 19.01.2012 - już po

Awatar użytkownika
Eeku
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Eeku » 01 paź 2012, 23:15

Wiecie co?Moj syn ,jak byl maly,tez chorowal.Tylko ze Ja nie lubialam chodzic po lekarzach i robilam Mu syrop,ktory bardzo pomagal,przy chorobach,takich jak:zapalenie gornych,dolnych drog oddechowych.Podam Wam recepte,moze i Wy sie z tym syropem zaprzyjaznicie.
1-2 duze cebule
2-3 zabki czosnku
3 czubate lyzki cukru.
3-4 lyzki miodu
Cebule i czosnek drobno pokroic,wrzucic do sloika (takiego wiekszego 1 litr pojemnosc)i zasypac cukrem.Zamknac sloik i dokladnie wymieszac,az cebula pusci sok.Miod wymieszac 1/2 litra przygotowana woda, (woda nie moze byc goraca,temperatura pokojowa).Wlac do sloika z cebula.Sloik lekko zakrecic,(nie moze byc calkowicie zamkniety,tylko lekko przykrecona pokrywka,zeby powietrze dochodzilo)I tak przyrzadzona miksture,odstawic na 3 godziny w cieplym miejscu,np.na grzejniku.Po 3 godzinach,wstawic sloik do lodowki,syrop podawac 4-5 razy dziennie,2 lyzki stolowe.Ten syrop dziala wykrztusnie i do tego ma naturalny antybiotyk (czosnek).Uwierzcie Mi,moj syn,jak byl maly,byl 2 razy u lekarza,zawsze sama Go leczylam,tym wlasnie syropem.Jak wyjechalam za granice,musialam zabrac karte leczenia z przechodni lekarskiej.Lekarka sie bardzo zdziwila,ze Moj syn prawie wogole nie chorowal.Powiedzialam Jej dlaczego,pokazala Mi tylko (yes)
Plastyka brzucha 25.02.11 Szczecin. Artplastica .Dr.Grazyna Nasinska-Jurek
Wiek 39 lat
Wzrost 1.67 cm.
Waga 54 kg.
Jedno dziecko 20 lat

Awatar użytkownika
Leillla
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Leillla » 01 paź 2012, 23:52

O rety!!!Nie macie czasu na nic!!!??i tak sobie swietnie radzicie widze (giggle (giggle (giggle Tyle postow naklikalyscie (rofl (rofl (rofl
Ja mam 33 lata--szok,nie wierze w to!! (bronze (bronze
Mam 5 letnia coreczke i 14 miesiecznego synka.Pozno zaczelam moja "Przygode" z dziecmi i mezem,bo zawsze sie balam zalozenia rodziny,uciekalam od odpowiedzialnosci jak najdalej.Dla mnie liczyly sie studia i imprezy,instynkt macierzynski zagluszalam muzyka,a od czasu do czasu kupilam sobie owoce w sloiczku dla siebie i to mnie zaspokajalo (giggle (giggle
Meza poznalam w UK,jest Slowakiem.
Poki co,tez siedze w domu z najmloodszym,ale coraz czesciej mysle o jakiejs ambitnej pracy.Siedzenie w domu mnie uwstecznia...ciagle tylko dzieci,sprzatanie,telewizja,zero rozwoju i rzeczy typowo dla doroslych!!Nie mam tu nikogo do pomocy.Musze znalezc jakas nianie zaufana,zeby chociasz wyjsc z mezem na randke.Poki co,to **** blada (mooning . (mdr (mdr
Po pierwszej ciazy cwiczylam capoeire,to byla kontynuacja tego,co robilam przed ciaza(43 kg wazylam)Po drugiej ciazy ciagle cos sie dzieje...z powodu wielkiego plodu nabawialm sie cystocele...dlatego czeka mnie jeszcze jedna operacja (pleure (pleure ,polaczona z cosmetyka przy okazji,co akurat mnie cieszy.

Zeberko---dobrze,ze TY nie jestes taka zacofana jak Twoi sasiedzi-szok!!Nie przejmuj sie tym.
Eeku---ja czesto dawalam malej syrop z cebuli,to stara receptura,pamietam,ze ja tez musialam go pic--fuj!! (giggle (giggle
Biedronka---100 lat!!!!!!!!!! ;)
08/08/2012 ---Abdominoplastyka---dr FURMANEK...juuuupiiii!!!!! :)
13/08/2012ˇˇMakijaz PermanentnyˇˇBrwi i gorne kreski :)

Pelna abdominoplastyka--- http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=930" onclick="window.open(this.href);return false;
Miesiac po--- http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=950" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
Eeku
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Eeku » 02 paź 2012, 08:24

Leillla dzisiaj to normalne,dzieci rodzic przed 30-tka.Wczesniej,to jak ktoras nie znalazla chlopa,ktory by Ja zaplodnil w wieku 20 lat,to wpadala w panike (giggle .Mialy wrazenie,ze sa starymi pannami. (giggle Fakt,mam znajoma,ktora ma 30 lat,nie ma meza nie ma dzieci.No i ciezko,jej teraz jakiegos,przyzwoitego chlopa znalezc,jak sie jakis trafil,to zonaty,dzieciaty,rozwiedziony.I po co Jej taki ?.Ma sie meczyc?To lepiej,ze jest sama!I czy zdazy,przed ostatnim dzwonkiem dorobic sie dzieci,to tez kolo (mooning ,Jej wisi.I ma racje,dzisiaj dziewczyny sa madre i nie pchaja sie w kupe (giggle ,dlatego Ty poprostu wiedzialas,co robisz!I postapilas madrze (yes) Masz meza,dzieci i najwazniejsze,ze jestescie razem szczesliwi.

Co do syropu,ten jest z czosnkiem i miodem,ma lepsze dzialanie.
Plastyka brzucha 25.02.11 Szczecin. Artplastica .Dr.Grazyna Nasinska-Jurek
Wiek 39 lat
Wzrost 1.67 cm.
Waga 54 kg.
Jedno dziecko 20 lat

Awatar użytkownika
fifcia
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: fifcia » 02 paź 2012, 09:55

Leilla, wiem co to znaczy siedziec w domu, niestety, po drugiej ciazy musialam zwolnic sie z pracy bo nie oplacalo sie, wiecej nieraz niani placilam niz zarobila. Tak samo jak Ty w uk jestesmy sami i jezeli chcemy gdzies wyjsc to trzeba nianie wolac.... porazka . Moj mozg juz powoli sie lasuje i postanowilam za wszelka cene do pracy wrocic, do kolezanki mama z Polski przyjezdza i zdeklarowala mi sie siedziec z dziecmi za niezbyt duze pieniazki, bo gdyby nie to to dalej w domu szalu bym dostawala....
25/04/2012 plastyka brzucha dr. Furmanek - już po :)
powiekszenie piersi - w planach....:)
26/092012 lipo "boczków" dr. Furmanek :)

Awatar użytkownika
jozia1977
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: jozia1977 » 02 paź 2012, 11:26

a ja siedze w domu i nie narzekam w sumie to lubie byc kura domowa,mam czas na silownie(wlasnie wrocilam)domek czysty, poprane ,dzieci nie choruja wcale eeku syropek super znam z autopsjii nie musza siedziec do 17-18 w szkole jak innych mam a ja zeby sie nie cofac w rozwoju zapisalam sie na intensywny kurs jezykowy 4h 4razy w tyg takze spotkam sie z ludzmi mam gdzie sie ladnie ubrac(nie powiem jak siedzialam z dziecmi w domu to tego mi brakowalo nawet ubran za wiele nie kupowalam bo i po co do kosciola starczylo mi to co mialam)gdybym moze miala problem finansowy to pewnie pomyslalabym o pracy a tak to wole sie doksztalcic ,chociaz ostatnio wymyslilam ze zapisze sie na kurs tanca na rurze ,maz az oczy ze zdziwnienia otworzyl ,powiem wam ze chodza mi po glowie rozne kursy (masazu makijazu itd )jak zrobie ze soba porzadek (jeszcze zylak do usuniecia)to wteedy poszukam czegos jeszcze (giggle
ja to nie rozumiem moich kolezanek co gadaja ze do pracy musiala wrocic bo sie nudzila w domu oooo jest tyle rzeczy do zrobienia w domu i poza nim tez (nod
piersi brzuch:Furmanek po http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 01#p748901" onclick="window.open(this.href);return false;
35lat
164cm-60kg
3 dzieci(15lat,5 lat ,3 lata)
makijaz permamentnty kreski gorne i dolne+brwi(w planach usta)
botox i wypelnianie bruzd nosowo-wargowych

Awatar użytkownika
idaszcz
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: idaszcz » 02 paź 2012, 13:15

Ja studiuję zaocznie logistykę w transporcie i handlu, został mi ostatni rok do obrony mgr... krew mnie zalewa kiedy pomyślę o tym, że jestem zmuszona do pisania pracy na około 120-140stron (triste (triste
Już 2,5 roku siedzę w domku zajmując się domem i dziećmi ... coraz bardziej taki stan mnie przytłacza, czuję się trochę zniewolona ... Maż ma własną firmę, wraca późnym popołudniem do domku.. Ciężko jest na się wyrwać np do kina czy impreze.. teściowa pomimo tego, że pomaga, zawsze ma jakieś ale, czy jakiś problem (giggle (giggle tak to już jest, już się z tym pogodziłam, było ciężko, ale dałam radę (sun (sun
Dodatkowo powiem Wam, że mieszkam wysoko w górach, w lecie jest pięknie, ale zimy nie znoszę...Jest tak wysoko, tak stromo, na prawdę przeraźliwie stromo, że jak nas zasypie to jesteśmy odcięci od świata (giggle (giggle ... Czasami zastanawiam się jak to będzie kiedy znajdę poważną prace na dobrym stanowisku a ja nie dotrę na czas do pracy albo wcale.. tak samo z dziećmi kiedy zaczną chodzić do przedszkola czy szkoły ufffffff (thinking (thinking
Do dużego miasta, w którym się uczę mam 15km ... żyć nie umierać (beer
1.11 już są moje bimbalki dr M Paciorek (party (party
viewtopic.php?f=45&t=17172&p=1007320#p1007320

Awatar użytkownika
Leillla
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Leillla » 02 paź 2012, 13:27

hehe...Jozia---tez myslalam ,zeby sie zapisac na Pole Dance wlasnie,albo na taniec brzucha (giggle
Poki co,musze zrezygnowac z rury,bo cialo mi na to nie pozwala,tzn.operacje.

Moze zajme sie kreceniem poi,moge tez dready robic,na kurs jezyka na pewno sie zapisze,bo zostal mi jeszcze jeden poziom do zaliczenia.Ale ja jednak lubilam swoja prace,nie mysle o calym etacie,ale chociaz 22 godzinki...i to tez jeszcze nie teraz (mdr (mdr (mdr
Troche sie zasiedzialam,nie mam tu dobrej kolezanki,bo mieszkam w tym miescie niecaly rok.
Wszystko przede mna.Zrobie porzadek ze soba,a potem bede miala czas na inne rzeczy.Mam nadzieje,ze ze wszystkim uporam sie do konca tego roku. (flower) (muscle (dance
Fifcia---tez wlasnie bede myslala nad jakas niania w wieku ok 50 lat.Chyba nie zdecydowalabym sie nad jakas mloda dziewuszka.Choc kiedys tak wlasnie sama zarabialam na studiach. (giggle (giggle

A co do kury domowej---hihi,to wczoraj ,sama zrobilam muffinki...i o dziwo,sa pyszne!!!Nawet domownicy mnie pochwalili!!! (pizza (pizza (flower) (flower) (yes) (yes) (rofl (rofl (rofl

Pelna abdominoplastyka--- http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=930" onclick="window.open(this.href);return false;
Miesiac po--- http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=950" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
Leillla
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Leillla » 02 paź 2012, 13:40

Idaszcz---pisz ,pisz...bedziesz madra!! (clapping (clapping Kazdy przez to przechodzi,dasz rade!!Sprezysz sie i napiszesz! (happy (happy (whew (rofl (rofl
A mozesz sie przeprowadzic do tego duzego miesta?na pewno byloby Ci lzej...i wiecej mozliwosci. (nod (nod
Ja pochodze znad morza,wiec gory sa mi prawie obce...Od niedawna jezdze czesto w gory,do meza rodziny.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”