pogaduchy o wszystkim i o niczym ;)

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Lubka
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: pogaduchy o wszystkim i o niczym ;)

Post autor: Lubka » 26 mar 2010, 22:53

Moj brzydal oderwal sie wreszcie od konsoli (wow , wiec chyba same rozumiecie.....takie chwile to na wage zlota w tym domu-maniak totalny a jeszcze tydzien temu wyszla nowa, obrzydliwa gra, to szaleje....jak dziecko (envy
Spadam wiec juz (clin
Milego weekendu laski!!!! I mam nadzieje, ze jutro zobacze tu cala reszte ekipy (clin

ps. szkarolina to naprawde nic strasznego i tez sie spodziewalam bog wie czego a to pikus byl-przez kilka dni chodzilam sobie w chuscie na szyji i tyle. po ok 10dniach wygladalam jak przed a efekt zauwazylam ze naprawde jest mniej po jakis 3-4tygodniach. Skora mi zadna po tym nie wisi, ale napewno bardziej by sie napiela po jakims obkurczaniu.
12.07.10Nagor460cc/520drBroma
16.12.10wymianaNatrelleMX370drBroma
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=110" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 32#p637332" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 76#p642476" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 82#p655082" onclick="window.open(this.href);return false;

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 26 mar 2010, 23:19

nie było mnie pare godzin a tu tyle nastrugane! (wow Chyba muszę wyspowiadac sie z grzechow:
-wino
-wrapy z kurczakiem
-bułka z rybą, taką w mega panierce

poszalałam dzisiaj (rofl Tak w ogole to ja dopiero wstałam...za duzo wina (emo I jestem na plusie 1kg! Z tego co moja waga pokazała...ale jej nie wierze, bo moje cm są jak były (punch W każdym bądź razie apetyt Szkaroliny i Oli musiał i do mnie powędrować. A teraz czekam na kolacje do łóżka (giggle (angel
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png
13.07. 2009- JUŻ PO
350cc HP, anatomiczne, pod mięsień, Eurosilicone - implant pekl po 9 latach

19.06.2019 - wymiana na okragle 450cc ES

Awatar użytkownika
bluebeleczka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: bluebeleczka » 26 mar 2010, 23:53

oj cholery z wami mozna dostac. widzialam ze lubka zapodala temat poszlam zjesc kolacyjke a tu nagle 3 strony do nadrobienia. czy wy nie macie innych zajec, a moze by tak poprac, pozmywac itd jak nie u was to zapraszam do mnie. (giggle

ewa ty juz przestan wariowac. tyle schudlas ze cie prawie nie widac, dupke masz jak orzeszek i lipolizy ci sie zachcialo. swoja droga to ja mam tez taka tyci oponke i mnie to wkurza. lipolizke mialam rok temu i rzeczywiscie mi sie skora poprawila a byla marna po drugiej ciazy. teraz idealna wciaz nie jest ale napewno lepsza. ja wracalm na wyspy prosto po zabiegu i nie poglam sie zmiescic w jeansy tak spuchlam. poniewaz jestem niesamowicie myslaca dziewczynka , zabralam ze soba pas neoprenowy i sie nim poowijalam.

ja jestem wciaz chora. boje sie ze to moga byc oskrzela. nie moge oddychac i podebralam synusiowi inhalator zeby przetestowac czy mi pomoze i pomogl. mam antybiotyk na dwa tygodnie. minely 3 dni i poprawy brak. dzis smigalam z dzieciakami na piechotke do szkoly. hubby mi porwal samochod, autobus sie spoznial wiec szlismy na nozkach. niestety mala musialam niesc na rekach bo bylismy spoznieni i w jej tempie pewnie dotarlibysmy w porze lunchu. troche sie spocilam, pozniej powial wiaterek i teraz jest smetnie. mnie to juz tyko skrocic i wyrzucic. (triste
"Life is a stupid game, but atleast the graphics are awesome!"

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 27 mar 2010, 00:01

no to niezla ta "kolacyjka" (giggle (giggle (giggle

nie dawaj sie chorobsku Blue!
a jeszcze sobie zapodam lipolizo-mezoterapie za 2 tygodnie (giggle mam takie miejsca co to ani prosba ani grozba, ani cwiczeniem ani jedzeniem. to je kurka wytrawie!
ja w czerwcu musze na plazy wygladac! (bronze (sun (drink
a orzeszki to troche twardsze sa (giggle

Karolka, o jedzeniu to przeciez mozesz w naszym zywieniowym watku (clin
no apetyty Oli i Szkarolci odsylalam, moze po drodze wpadly do Ciebie (giggle
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 27 mar 2010, 08:04

Jestem kurde, no nie pierwsza jak widzę, ale ważne, że znalazłam (rofl (rofl (rofl (rofl

Szkarolina Kochana, może bidulo jak tak źle się czujesz, wiesz ten brak apetytu etc. to może jakieś badania,chociaż może ten Twój obecny stan jest powiązany z przeprowadzką (happy
Moja koleżanka, która przeprowadzała się do Szwecji, przed wyjazdem miała nisamowite problemy zdrowotne i jak się później okazało,było to efektem ogromnego stresu jaki w sobie nosiła, nowe miejsce, nowi ludzie i całe życie od początku.

Ja dzisiaj śmigam do fryzjera na 11:30 i mam stresa jak nie wiem, co (whew Do tej pory, co 2 miesiące byłam w PL i robiłam włosy u swojej fryzjerki, tej samej, niezmiennej od prawie 11 lat (happy a dziś idę tu i boję się, że wyjdę jako biała, albo żółta blondyna (tongueout i będę wyć cały dzień i rozpaczać i stać przed lustrem (itwasntme

Tubko moja to Ciebie nie będzie w Irlandii w okresie wakacyjnym, no jak to, ja mam zaproszenie na herbatkę i chatkę puchatka (mdr To,co zostawisz mi Kochana klucze pod wycieraczką (mdr (kiss

Ewcia, a Ty spiewasz, czy grasz w tym zespole (music (music bo mi umknęło chyba, chociaż z gitarą, to Cię chyba widziałam (talking

A, gdzie reszta ????????

Dobra ja szpadam, robić make up (makeup bo trzeba do ludzi wyjść (giggle

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 27 mar 2010, 10:24

Widzę, że pisałyśmy już takie głupoty, że aż oddzielny wątek przykazali nam założyć. Po kilkudniowej nieobecności i kilku imprezkach melduję się i ja - naczelny mędrzec i witam inne Matki Założycielki z Matką Tubką Przełożoną na czele.

Ja wam muszę powiedzieć, że we wtorek utwierdziłam się w przekonaniu, że najlepsze są spontaniczne imprezki i to pod gołym niebem. Zebraliśmy się całą grupą na kocyku koło akademików, było winko, drinki, muzyka z telefonów oraz ta przez nas śpiewana i zrelaksowałam się jak nigdy w życiu. Nawet nie przeszkadzało nam to, że noce jeszcze nie najcieplejsze.
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
bluebeleczka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: bluebeleczka » 27 mar 2010, 11:33

lil oj tak imprezki parkowo - lawkowe sa najlepsze. same sie organizuja. potrzeba tylko alkoholu. (angel
"Life is a stupid game, but atleast the graphics are awesome!"

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 27 mar 2010, 12:13

ja bym pewnie zmarzla

lece zobaczyc jedyne dziecko ktore lubie (heart
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 27 mar 2010, 12:27

bluebeleczka pisze:lil oj tak imprezki parkowo - lawkowe sa najlepsze. same sie organizuja. potrzeba tylko alkoholu. (angel
No i koca, który trzeba po kryjomu z akademika wynosić, bo jak pani z recepcji Cię złapie to będzie wrzask (rofl

Kurcze, chyba bym nie mogła w akademiku na stałe mieszkać, ale na występy gościnne wpadam z miłą chęcią. Jedyne co mnie dziwi to słaba integracja. Jak rozmawiam z ludźmi, którzy studiowali jakiś czas temu to wszyscy się znali i gromadnie imprezowali na korytarzach, a teraz.... Ostatnio zajrzałam na piętro gdzie mieszkają ludzie z mojego roku żeby ich wyciągnąć na trawnik, a tam po 22 już prawie wszyscy w łóżkach, mimo że następnego dnia dopiero na 11 mieliśmy zajęcia.
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
Lubka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Lubka » 27 mar 2010, 12:53

Blue wracaj szybko do zdrowka (coffee
a z tym praniem, gotowaniem itp, to hmmm.....dzieci nie mam, to i roboty w domciu mniej a ze "maz" jak nie zapracowany to relaksuje sie przy konsoli to i ja mam czas na moja rozowa relaksacje (makeup

Olcia oj ciekawa jestem efektow na twej glowie-ja nigdy nie jestem w pelni zadowolona odkad zostawilam moja ukochana fryzjerke w Pl-u niej nawet jak cos wyszlo nie tak, jak zakladalysmy (giggle , to i tak bylo zrobione bardzo profesjonalnie,naturalnie itp, ze i tak bylam zadowolona, a tutaj.....szkoda gadac (dull

lil sexy
ja zawsze zazdrosilam akademczykow takiej integracji, masa nowych znajomych, imprezki itp

karolcia ja to myslalam, ze to sniadania sa do lozka a nie kolacje (giggle

ewa a coz to za cudowne dziecko, ze jaki jedne, jedyne przypadlo ci do gustu (giggle ??? Ja swoja droga tez mam jedna, jedyna dziewczynusie, ktora uwielbiam-ma niespelna 2 lata a ilekros tata wychodzi do pracy, ona biegnie do drzwi, unosi klapke na listy i krzyczy za nim KOCHAM CIE NAD ZYCIE (inlove i takie inne tam-jest nieziemska, ale to kwestia wychowania, bo jak widze jak inni to tylko sie odganiaja od dziecka-idz do siebie, idz obejrzyj baje, nie przeszkadzaj itp to az mam ochote potrzasnac mocno takimi rodzicami, ze po jaka chol....robili sobie dzieci jak im tylko tak przeszkadzaja?? Jednych znajomych synek ma 3,5 roku i nie mowi, a rodzice zawsze traktuja go tak jak wyzej....no masakra jakas....jak takie dziecko ma sie rozwijac jak moze polegac wylacznie na sobie a rodzice maja je (mooning i ograniczaja sie jedynie do nakarmienia.... (dull
12.07.10Nagor460cc/520drBroma
16.12.10wymianaNatrelleMX370drBroma
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=110" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 32#p637332" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 76#p642476" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 82#p655082" onclick="window.open(this.href);return false;

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”