Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
smak się bardzo zmienia , ja kiedys tylko słone i kwaśne a słodycze mogły leżeć przed nosem i wcale nie miałam ochoty od jakiegoś roku jak widze coś słodkiego nie moge sie powstrzymac , czasem wieczorem szukam czegoś po całym domu ( moja babcia czesto coś chowa) albo potrafie wysłać taksówke do nocnego po batoniki czasem przesadzam , staram sie już ograniczać te słodycze , podobno im więcej się ich je tym większy sie ma apetyt
k_asiaczek pisze:o tak, właśnie zjadłam snickersa i zastanawiam się czemu był taki mały
ahhhh ja od samego rana walcze żeby nie zjeść czekoladowego mikołajka , którego moja babcia schowała pod choinke ale dzis mikołajki więc może mi wybaczy
ja kocham biale czekolady mhmmm,szczegolnie te z orzechami laskowymi i chrupkami ryzowymi mhmm, najbardziej smakuje mi biala czekolada Ritter sport, uwielbiam tak ze kit katy w bialej czekoladzie i trzybity,aaa i milka lila stars ,w sumie wole slodycze od normalnego jedzenia
11/2009 Piękne vhp 500
2011- planuje usta i policzki