Zycie zaczyna sie po 40-tce.Tak ja cz.2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 24 gru 2008, 08:31

To ja Wam powiem taki dowcip okolicznosciowy :-D

Siedzi dwoch staruszkow na laweczce i rozmawiaja ,co jest najlepszego w zyciu.
Jeden mowi:
-najlepszy to jest sex
drugi na to ,eee nieee najlepsze to sa swieta.
-No ale dlaczego??
-No bo swieta sa czesciej!!!

Tak wiec drogie Panie dobre jedzenie mozna miec codzien
:-D a dobry sex, to ile razy w roku??? :badgrin:

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 24 gru 2008, 14:50

Dla mnie jedzenie może nie istnieć. Zrobiłam dla ciężarnej królewski i serowiec, spróbowałam czy dobry i ........nikt nie je. Mąż zrobił zakupy i już widzę, że dzikie koty będą mieć wypas :p . Zamrażalnik zapchany, a ja wcinam tylko karpia z grilla i winogrona. Zrobiłam barszczyk, grzybową ale nikt nie chce jeść , za to wypiliśmy już 10 l. kiszonego barszczu i ciągle nastawiam nowe słoje do kiszenia :p Jednak wolę sex :badgrin:

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 24 gru 2008, 15:49

wiecie. Jak sie zmienia stosownie często partnera, to dobry sex może byc częściej niz u tych dziadków w dowcipie Ulli.
Częstych zmian wam światecznie życzę :badgrin:

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 25 gru 2008, 00:00

Cha, cha , babina, chciałabym miec Twoj charakter. Ja tam wcinam ciasto, nadrabiam starcone dni przed świetami. No i dlatego jestem jaka jestem i waze ile waze, no co zrobić ludzie roznia sie od siebie i jak mowi przysłowie "Jeden woli córke a drugi tesciową". Znaczy to,ze jedni wolą pojeśc a inni popić barszczyk. Ja w zasadzie jem zrobione ozorki w galarecie i łososia w galarecie, niby dietetycznie ale ciasta sobie nie moge odmowic niestety. Moja cięzarna synowa tez mało je najwiecej ozorki w galarecie i tez nie wiem kto to wszystko zje?

No jednak trzeba by wiecej sexsu. Wiec wyłaczam kompa i do dzieła.

Wesołych swiat.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 25 gru 2008, 00:29

Kwiatuszku, dziękuję za życzenia. Niestety było banalnie :( . Ja życzę wszystkim asertywności! Abyście mogły spędzić święta tak jak chcecie. Ja nie umiem być asertywną i zawsze ulegnę ....wybroniłam się przed Wigilią u teściów córki ale jutro muszę iść {jak mi się nie chce!!!!!!!}.Przyjechało do nich około 20 osób, większość widziałam raz w życiu....Tych teściów bardzo lubię, ale w warunkach kameralnych, w takim tłoku to nawet pogadać się nie da.......zazdroszczę Sabrinie.
Mama mi dała makowiec i duży sernik :( co ja z tym zrobię?}.Mam znajomą starszą, samotną panią chyba popakuję smakołyki i jej zawiozę.

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 27 gru 2008, 11:16

I po Swietach :-D
Pierwszy dzien spedzony cudownie,w cichej cieplutkiej samotnosci.Wczoraj przyjmowanie gosci,no i wiecej objadania ,co niestety od razu waga dzis rano pokazala.
Jak to dobrze juz koniec Swiat :-D Jeszcze troche zapasow zostalo,gory slodyczy.
Moze zeby na nie niepatrzec pojde sobie na spacer nad morze .Tak pieknie slonce swieci.

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 27 gru 2008, 22:07

Ja też się rozkoszuję nicnierobieniem. Chociaż dziś poleciałysmy z córką na wyprzedaże. Nogi mię bolą od łażenia, ale za to kolację zjadłam z autentycznym smakiem. Bo ostatnio to już nic nie mogłam od przejedzenia. A Kwiatuszek pewnie wytrząsał świąteczne smakołyki na tańcach w Ciechocinku

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 30 gru 2008, 11:54

TEż nie macie połaczenia?
wnoszę, że nie macie, bo niemożliwe, żeby żadna nie pisała tyle czasu.

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 30 gru 2008, 12:08

Muflon mamy polaczenie ,fakt ze kiepsko bylo w niedziele i wczoraj tez slabo moglam z pracy wejsc.
A ze sie nie pisze ,no bo i nie ma o czym :-D
Pomyslalam sobie ze my faktycznie stare pierniki jestesmy .Sylwester za pasem,a tu cisza .Zadna sie nie chwali. Z ciekawymi pomyslami ,jak i gdzie sie bawi nie wyskakuje.
Objadac sie tylko potrafimy w swieta..hehe.
No napiszcie jak to sie bawia babki po czterdziestce w sylwestrowa noc :-D

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 31 gru 2008, 12:40

Muflon :-D przekazuje wiadomosci od Kwiatuszka,faktycznie nie ma dostepu do forum.
Tak sobie nakombinowala ze najprawdopodobniej w avascie powylaczala jakies opcje ktore jej teraz nie pozwalaja na wyswietlanie stron internetowych..hehe
Dziala u niej tylko skype i gg.
Za To Kwiatuszek tancuje,ach jak ja jej zazdroszcze ,zebym nie byla taka gruba tez bym zrobila wypad do Ciechocinka na dansy..hehe.
A powaznie to nie wiem wtym roku ten Sylwester mnie nie kreci,(moze i przez te diabelne kilogramy)
W przyszlym sobie odbije..co tam.A moze i w karnawale?
Zapisalam sie na mezolift na 13 stycznia,nie wiem czy warto??
Powiedzcie wydam cenna kase czy efekt jaki zostanie?
twarz i szyja 400zl

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”