Jak mija nam dzień? cz.5

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Re: Jak mija nam dzień? cz.5

Post autor: Aguuu » 13 sty 2010, 15:10

dosiu polecam godziny poranne na zakupki. Gdzieś przed 12. Wtedy jest w miarę luźno, no i oczywiście żeby to weekend nie był :p Bo wtedy to masakra niezależnie od godziny :p

A co do rozmiarów to fakt, często pozostawały te bardzo duże, albo najmniejsze. Ale tragedii nie ma, da się coś znaleźć jeszcze poza tymi ;)
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Awatar użytkownika
dona7
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: dona7 » 13 sty 2010, 15:24

Oj tak dziewczyny ja też polecam rano ...

Uwielbiamy z mężem jechać do galerii w niedziele rano tak na 9-10...
Jest pusto , wszystkie rozmiary, w sklepach porządek , przymierzalnie puste ...itd...same plusy :bravo

A Ja spędziłam dzisiaj prawie cały wolny dzień na poszukiwaniu nowych nart i butów i porażka , sklepy sportowe w Krakowie sa słabo wyposażone .
Wymyśliłam sobie ze chce biało- złoty komplet ewentualnie grafitowo-złoty i nie ma ... Mam nadzieje ze moje wymagania nie sa za bardzo wygórowane bo juz takie widziałam w gazecie hihhi
Kasprzyk T. - Silimed Natural 410 XH 360 HI op.18.02.2014r....? sama nie wiem ....

dr.Keller-Skomska - korekcja czubka nosa.... 04.07.2012.... ZREZYGNOWAŁAM....
dr.Jan Rykała Łódź - nosek...- 09.08.2012r. juz sie denerwuje bardzo...))) marzenie pomału sie spełnia ...trzymajcie kciuki...))) Już PO czekamy na efekty )))

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 13 sty 2010, 15:30

tak, ja też. Tylko uwielbiam SAMA być na zakupach. Nie muszę się wtedy przejmować że ktoś na mnie czeka, i traci swój czas, który mógłby lepiej wykorzystać ;)
A i ja mam wtedy czas tylko dla siebie, i chodzę w kółko 50 razy, i się nikim nie przejmuję, tylko oglądam, przymierzam, patrzę, nie śpieszę się i jest fajnie :-)
Żeby jeszcze kasa była :p
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Awatar użytkownika
dosia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: dosia » 13 sty 2010, 16:48

dona , biało złote narty kupiłam w tym roku w makro , Elany i złote buty :-)
Aguuu , ja tez lubię sama po sklepach buszować , tzn. niekoniecznie sama , ale napewno bez męża , bo on zaraz marudzi , ze za dlugo , ze zmęczony , ze nic nie ma itd.

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 13 sty 2010, 17:01

bujanna pisze:
ola banderola pisze:Być może dosiu ;)
Ja mam pytanie odnosnie Teneryfy, czy tam są jedynie plaże z czarnym piaskiem :-D ???
Tam gdzie byłam na plażach to tak, jest sztuczna plaża z żółtym piaskiem w stolicy kraju, tez piękna warto pojechać na nią i zobaczyć. PDT_Love_09
Wogóle to ja sie zakochałam w Teneryfie i jak bym miała wybierac gdzie chce mieszkac to własnie tam PDT_Love_09 PDT_Love_09 PDT_Love_09
Dzięki bujanna za odp. ;) :-D

Ja nie cierpię chodzić sama na zakupy, no ja muszę mieć towarzyszkę lub towarzysza, bo inaczej czuję się dziwnie jak nie mam do kogo pyszczka otworzyć, no nie wiem tak mam.. :roll:
A zakupy to faktycznie najlepiej rano, bo pustki, że ho ho, a jak jest tłok to u mnie sią zaczyna choroba o brzydkiej nazwie k...ica :evil: i mam ochotę zabić połowę ludzkości, więc na wszelki wypadek omijam czas tłumów w galeriach handlowych :badgrin: szerokim łukiem ;)

Awatar użytkownika
dona7
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: dona7 » 13 sty 2010, 18:06

dosia pisze:dona , biało złote narty kupiłam w tym roku w makro , Elany i złote buty :-)

wielkie dzięki napewno sie tam wybiorę , super , pozdrawiam....)))
Kasprzyk T. - Silimed Natural 410 XH 360 HI op.18.02.2014r....? sama nie wiem ....

dr.Keller-Skomska - korekcja czubka nosa.... 04.07.2012.... ZREZYGNOWAŁAM....
dr.Jan Rykała Łódź - nosek...- 09.08.2012r. juz sie denerwuje bardzo...))) marzenie pomału sie spełnia ...trzymajcie kciuki...))) Już PO czekamy na efekty )))

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 13 sty 2010, 18:27

a ja uwielbiam być sama na zakupach, mieć tą swobodę i wolność. Nawet z koleżankami nigdy nie lubiłam chodzić i takie wypady kończyły się tak, że koleżanki kupywały, co chciały, a ja wychodziłam z niczym :badgrin: :-|
dziwna jestem :p

Awatar użytkownika
eniii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: eniii » 13 sty 2010, 19:13

ja tam też wolę sama ale czasami brakuje mi drugiej osoby żeby mi doradziła , chociaż ostatnio to się pytałam dziewczyn które były w przymierzalni
6.11.2008 dr.Szczyt pow.PIERSI anatomy pod mięsień McGhan 335ml i 370ml MAŁE :(
-----------------------------------------------------------
23.09.2009 dr.Szczyt NOS (całkowita korekta)

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 13 sty 2010, 20:26

no dobry pomysł z obcymi, bo szczerze powiedzą ;)

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 13 sty 2010, 20:30

witam wszystkich po swojej krótkiej nieobecności !!!
kochane miałyście racje czosnek i herbatka z cytrynką i miodem pomogły już mi lepiej tylko jeszcze katarzysko mnie męczy teraz mężuś leży w łóżeczku i zdycha bidulek mój :roll: :roll:
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”