Zycie zaczyna sie po 40-tce.Tak ja cz.2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 16 gru 2008, 18:40

babina7 pisze:Niestety z tygodnia na tydzień prowadząca była grubsza, ostatnio występowała tylko w czarnym, ale nie wiele jej pomogło. Przestałam oglądać, bo jest niewiarygodna i nieestetyczna.

Babina dokładnie to samo pomyslałam ogladając ten program,ze ona jest zaprzeczeniem tego programu. Ona jest po prostu gruba. Podejrzewam,ze wazy dobrze ponad 80 kg. Pocieszyłam sie,ze mi do niej daleko i przełaczyłam na inny kanał.

miraabel
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: miraabel » 16 gru 2008, 19:35

No to dobra jesteś!!Ja 66 to miałam w wieku 20 lat!
Od jakiegos czasu chodzę na siłownie,to dlatego.Niestety jak tyje to od razu w talii.NIe jest to zbyt urocze.Lepiej tyc tak równomiernie po całości ;)
Ale ,że Ty Babina nie jesz słodyczy????!!!!!! Ale Ci zazdroszczę!!!!
Ja bym nie dała rady! ZA nic w świecie.Szkoda ,bo słodycze to puste kalorie i jakie niezdrowe. :(

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 16 gru 2008, 20:00

Znaczy Ulli co konkretnie trzeba jeść żeby sie skóra nie marszczyła? Te mięsa w galarecie? Mogłabym, bo lubię.
Jak sie po dzieciach odchudzalam to mialam 1000 - 1200 kalorii. Nic mi nie "zwisło". Noale byłam wtedy te dwadzieścia parę lat młodsza.
Duchy w domu towarowym badałam. Córka dzwoniła, żebym wąchnęła, bo jej się przypomniało, że kiedyś Donna Karan mnie interesowała. No, jest ok, szczególnie zielona. Przy okazji kupiłam mężowi dezodorant, bo to co w domu jest meskiego to woła o pomste do nieba.
Zmierzyłam sie pod wpływem waszym. Wyszło mi 75 cm w szlafroku tasmą metalową (taką mam pod reką).
50+ nie oglądam, chyba, że ktoś da linka :-) . Kora mi sie zawsze podobała, ale ostatnio też cos dziwnego sie z nia stało.
Kurczę, teraz to z pracy nie moge sie z beauty połączyć. No mamy różne takie poblokowane, ale tego nie. Przecie nie polecę do admina, żeby mi tę witrynę odblokował, bo musze w ciagu dnia z kolezankami gadac :badgrin:
Do SPA sie proszę szykowac, bo ja sie już cieszę, że was wszystkie spotkam i pogadamy sobie :-)

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 16 gru 2008, 20:20

miraabel pisze:Ale ,że Ty Babina nie jesz słodyczy???
Taaak, nie jem, nie jem ,a jak mnie najdzie to pożeram.
Kwiatuszku,że gruba to nic....ale ona jest coraz grubsza.....chyba już nie ma tego programu?
zadowolona

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 16 gru 2008, 21:05

Chudzielce ,przestancie gadac o odchudzaniu :-D ja ze swoimi 83 cm wygrywam cala konkurencje :!: .Kwiat tez ma mniej niz ja :badgrin:
Po co ci Muflon dieta??
Zalozylam watek o swoich zmaganiach z kilogramami i tam bede pisac o diecie.
http://www.beautywpolsce.com/forum/view ... 89&start=0

Ja u siebie w pracy tez dzis nie moglam na forum wejsc,rano jeszcze tak...a po poludniu juz nie.
To nie blokada pracowych informatykow tylko ogolny problem forum.
Trzeba podac swoj numer IP Kamili i zrobi dostep.Ale ja akurat ciesze sie,moze i dobrze troche odwyku ,a wiecej pracy.Ostatanio nic tylko co chwila zerkalam na forum..a tak to sila wyzsza ,zajme sie w koncu robota.

Jak nie schudne, to do Spa wcale nie jade..heheh :badgrin:

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 16 gru 2008, 21:17

ullrike, nie ma tak dobrze. Jak nie pojedziesz, to się zmontuje ekipę wyjazdową i najdzie cię na Wybrzeżu. :badgrin:
Będę tam wchodzić czasem, przyda się po świętach pare kilo zrzucić. O takiej diecie już parę razy słyszałam. Najbardziej mi się Demis Russos kojarzy z jej "uzywaniem". Przyjazna jest dla organizmu :-)

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 17 gru 2008, 15:39

ullrike pisze:.Kwiat tez ma mniej niz ja

No tak 1 cm w talii mniej a 6 w tyłku wiecej. Bo ja mam taką jakąś budowe,ze w biodrach mam 100 a najciezszy punkt jak kończy sie pupa 107 no 106 może i dlatego mam problemy ze spodniami. Wczoraj widziałam ładne czerne spodnie, firma jakaś na m mowlik czy jakos tak za 125 zł. Całkiem przyzwoity gatunek, cena przystepna, bo firma dopiero wchodzi na rynek i co 32 ledwie dopiełam. No nie kupiłam bo jak baleron nie chcę wygladać.

Otrzeżwiałam w tym sklepie, chociaz słodyczy nie jem juz tydzien nie tknełam to i tak nic mi to nie pomogło. Ula to przynaajmiej ładnie wyglada w spodniach. Ja bym sie cieszyła jak bym wygladała jak Ula.

Zamowiłam ksiazke to co Ula pt. "Nie moge schudnąć"

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 17 gru 2008, 22:03

Kwiatuszek*, zamów przeczytaj i zastosuj. Będziemy kibicować. jak będzie taka faza diety ze słodyczami, to wszystkie zastosujemy :-)
Ja już nawet nioe patrze w kierunku sklepów z przecenami, bo spłukana jestem. A jeszcze mnie fryzjer przed świetami czeka.
Byle do wiosny

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 18 gru 2008, 10:16

A ja przez trzy dni zjadłam cały słoik Nutelli 300 g i do tego takie kuleczki co sie daje do mleka.
Wkładam łyżeczkę do słoika z nutela,wyjmuje pełna czekolady i zanurzam ja w tych płatkach i sobie dziamdziam. Cos pysznego!!!
Mam to szczęście,że normalnego jedzenia nie jem za wiele,bo ważyła bym 100 kg.
Od 20 lat waże tyle samo czyli waham sie między 54-57. W wieku 20 lat miałam 61 w tali teraz mam 67 i pewnie będzie przybywało. Talia to kij,zawsze miałam za wielkie biodra i od lat waham sie między 94-98. Teraz mam 97. Mam typową figurę gruszki.
Co do 50-ciolatek,to najseksowniejsza dla mnie jest Grażyna Szapołowska. Ma bardzo kobiecy wygląd,mimike,gestykulacje. Przypomina mi Beate Tyszkiewicz,która dal mnie jest uosobieniem kobiecości w każdym calu.
Najlepiej jednak trzyma sie Włodarczyk. Ma super jędrne cialo. O twarzy nie pisze bo wiadomo że robiona.

Kochane,życzę Wam spokojnych,radosnych,wesołych Świąt.
Życzę Wam również kupe kasy na następne poprawki,albo życzę Wam abyście były cały czas piękne, młode i żeby tych poprawek nie trzeba było już robić.
PS:Sobie oczywiście życzę tego samego haha.

http://podzielsieoplatkiem.pl/sabrina,100968/
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 18 gru 2008, 12:37

Ja miałam zawsze bardziej "męską figurę". Róznica między biodrami i talią była taką, że nigdy spodni nie mogłam dopasować.
Ta Nutella z chrupkimi kulkami to musi smakować jak Ferrero Rocher. Przepadam za tym. Jedne z najlepszych słodyczy. To jest własnie to połączenie - czekolada+chrupki wafelek.
jeszcze trochę wczesnie, ale tez Wam życzę:
-kasy na zabiegi
-niedociekliwych mezów i partnerów
-długo trzymających botoxów
-pewnej ręki chirurga
-udanych decyzji, które miejsca kolejno do poprawki
8-)

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”