ostatnio oglądany film...

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 14 mar 2006, 15:03

savanna pisze:No coz Mara to tak jak ja... :roll: Ale mi z moimi zboczeniami dobrze :wink: A wogole o jakim Ty obcinaniu oka mowisz??O tej Japonce??Bo jesli tak,to chce Cie uswiadomic ,ze jej oprawca ja zgwalcil...(dopisz sobie reszte)Za mna caly czas chodzi ten film :?
tak czy siak chyba go ogladne :)
a co z mgla??? ponoc kiepsciutka...

acha co do horrorow...chodzi mi jakis fragment filmu...laseczki schodza do jakiejs jaskini...i reklama cos o piekle byla... :roll: kojarzy ktoras tytul???
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 14 mar 2006, 15:33

savanna, jak to zgwalcil? ogladalam film na monitorze i ciemnawo bylo... nie zauwazylam tam gwalcenia. to co jej oprawca jej zrobil z tym okiem, ze tamten jej je obcial aby nie dyndalo? zaraz chyba wlacze hostel i zobacze co tam z tym okiem jest.

angelika, mgla nowa jest podobno tak kiepska, ze nawet jej nie obejrze. polecam za to oryginal z 1982 roku. dla mnie bomba.

a ten o tej jaskini i laseczkach to "zejscie"- mi sie podobal, podskakiwalam na kanapie jak mala sarenka. bylo fajnie, strasznie i tylko zakonczenie popsulo mi zabawe...
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 14 mar 2006, 17:22

mara pisze:savanna, jak to zgwalcil? ogladalam film na monitorze i ciemnawo bylo... nie zauwazylam tam gwalcenia. to co jej oprawca jej zrobil z tym okiem, ze tamten jej je obcial aby nie dyndalo? zaraz chyba wlacze hostel i zobacze co tam z tym okiem jest.

angelika, mgla nowa jest podobno tak kiepska, ze nawet jej nie obejrze. polecam za to oryginal z 1982 roku. dla mnie bomba.

a ten o tej jaskini i laseczkach to "zejscie"- mi sie podobal, podskakiwalam na kanapie jak mala sarenka. bylo fajnie, strasznie i tylko zakonczenie popsulo mi zabawe...
dzieki mara....wiec mgle odpuszczam i za hostel sie biore :)
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 14 mar 2006, 21:19

a mi sie wlasnie koncowka podobala, moze to wlazenie po kosciach do gory bylo troche groteskowe ale ogolnie film dobry. Mgle ogladalam - porazka

Awatar użytkownika
crabro
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: crabro » 20 mar 2006, 13:57

GAGA pisze:mam prośbe ogromną jesli zdarzy się Wam widziec film o napadach na banki lub sklepy jubilerskie, przekrętach i oszustwach to bardzo prosze podajcie tytuł :)
uwielbiam te filmy a chyba juz wszystkie oglądałam albo mi się wydaje a pani w wypożyczalni nie jest w stanie mi nic znależć.
Gaga, może "Niezawodny plan" ("Foolproof")

Kevin i dwoje jego przyjaciół planują skok na jubilera. Sami ten plan nazywają "niezawodny". nie zamierzają z niego korzystać, jest to tyko, jak sami to opisują, rodzaj "treningu". Plany jednak zostają skradzione i dochodzi do prawdziwego rabunku...
Okazuje sie, że kradzież planów nie była ani troche przypadkowa. Teraz bohaterowie muszą opracowywać plan wielkiego skoku dla znanego gangstera. Intryga jest głębsza, niż się z początku wydaje...

Film jest z 2003 r. więc może już go widzialaś, a jak nie polecam! Naprawdę fajny!

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 24 mar 2006, 22:58

a więc moje Panie, wlasnie wrocilam z "Planu doskonałego"- film genialny :!: :!: :D

Gaga wspominałas cos ze lubisz filmy o napadach na bank itp, więc powiem tak, to jest film o napadzie na bank....ale jest dlatego zajebisty bo nie powtarza schematu każdego filmu o napadzie na bank :D
jest znacznie inny, inny styl...ale jak dla mnie film wysmienity, spodziewalam sie typowej fabuły dla tego typu "komercji" a wyszłam z kina bardzo uradowana :D jak zresztą wszyscy :D

Polecam 8)
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 25 mar 2006, 00:30

Dzisiaj na ekrany wszedł Final Destination 3- czyli Oszukać przeznaczenie. Oglądałyście już go dziewczynki?? Kurczę mam nadzieję, że jutro uda mi się go zobaczyć, bo czekałam ponad rok na ten film. Dwie poprzednie części uwielbiam i mam nadzieję, że trzecia mnie nie rozczaruje.
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 25 mar 2006, 11:50

ogładalam ostatbnio Miasto Gniewu_ inny niz wszystkie filmy ,podobał mi sie ale az 3 Oscar ów bym mu nie dala- a juz napewno nie za najlepszy film :wink:

teraz sie wybieram, na Plan Doskonały do kina :D

Awatar użytkownika
Metaxa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Metaxa » 25 mar 2006, 11:53

ja wczoraj obejrzałam The descent - zejście
taki jakiś przesadzony.. nieprzepadam za takimi mocno krwistymi i brutalnymi filmami.
So sweet..

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 25 mar 2006, 23:03

Cabro Dominicana dzięki za info i pamięć o moich upodobaniach. nie zaglądałam tu ostatnio ale film na pewno zobacze! dzięki wielkie
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”