Nooo Uleńko miałaś się czym pochwalić

Dziewczyny teraz narzekamy,a co będzie dalej

Będziemy co raz gorsze! Ja tak nie chceeee!!!! Ja wagę od lat mam taką samą,ale wnerwaiją mnie przebarwienia na ciele,zaczynaja wyłazic plamki na dłoniach,nawet kolor opalenizny jest jakis taki żółty a nie brązowy jak dawniej. Potem zacznie sie nietrzymanie moczu,wypadanie macicy,łamliwość kości.....Nie pamiętam co jeszcze mama mi naopowiadała

ale ona "umie pocieszyć",aaa jeszcze włosów będziemy miały przez pół,czyli ja nie będe miała juz nic,bo teraz wyglądam jak bym w Czarnobylu od dziecka mieszkała [dla młodszych czytajacych laseczek.Dawno temu w Czarnobylu wybuchł reaktor jądrowy i cały teren jest napromieniowany. Wyłysiało wszystko w promieniu 200km nawet krowy i myszy polne

]
Dziewczyny trza sie ruszać,ćwiczyć bo samo od siebie nie będzie piekne. Poszła bym juz z powrotem na siłownie,to nie mogę przez tą moją gębe po lifcie. Tapety nie położe,bo gorąco,a taka bez tapety nie pójdę bo pomyslą,że stu kilowa sztanga na twarz mi upadła

Wczoraj nażarłam sie tak,że głowa mnie dziś boli. Boczus wędzony,lody,6 szt brzoskwiń,do tego krążki ryżowe chyba za 10 szt i na pewno jeszcze cos ale nie pamietam i to nie,że zjadłam przez cały dzień! Ja to zjadłam w przeciągu godziny i do tego na noc!
Od lat to samo,tylko dania na obiad sie zmieniają. Nienawidzę gotować,nie nawidze wymyślać co ugotować,a w ogóle to chciała bym mieszkać sama.
Noooo to sobie pomarudziłam. Jedynym dla mnie OGROMNYM pocieszeniem jest myśl,że juz niedługo,bo po Nowym Roku w moim zyciu nastąpią korzystne zmiany,finansowe,zawodowe,a potem uczuciowe. Podobno teraz dopiero zaczne żyć.
Byłam u niesamowitego wróża [męska odmiana wróżki
]To co facet opowiadał o moim zyciu przeszłym i przyszłym,to kosmos!
Wierzę mu i cisze sie tak jak dziadek,że ma jeszcze ostatniego zęba do rozszarpywania pierogów.