Zjawiska paranormalne,duchy?

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Devi
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Re: Zjawiska paranormalne,duchy?

Post autor: Devi » 19 lut 2010, 15:48

Ciekawi mnie czy wampir energetyczny działa na wszystkie osoby negatywnie czy tylko na jedną czy kilka , hmm.. i wierze ,ze to bardziej osoba żyjąca niż ktoś zmarły ale może się mylę. Zdarzyło się, że ktoś po rozmowie ze mną czuł się zmęczony, określiła to że czuje się jakbym zabrała jej całą energię. Ale i ja kiedyś odczułam to na sobie od innej osoby.
Jeśli chodzi o obecność ducha w domu też tego doświadczyłam. Dusza po śmierci jakiś czas przebywa w domu, słyszałam i widziałam niektóre rzeczy. Bałam się tego bardzo, miałam jakieś lęki a nie powinnam bo to była bardzo bliska osoba. Czułam sie winna że tak reaguję ale nie potrafiłam inaczej chociaż próbowałam sobie wytłumaczyć na zdrowy rozsądek że przecież nie chce mi zrobić nic złego , może chciał pobyć jeszcze z nami albo coś przekazać.
Pierwszy raz w życiu się z tym spotkałam ale i pierwszy raz w życiu straciłam tak bliską osobę.
Allergan Inspira TRF okrągłe- 450 ml. 20.08.2009
Dr. Katarzyna Ostrowska-Clark (Medimel)

Edward
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Edward » 19 lut 2010, 21:40

Ola nie wiem jak to wytłumaczyć mam na oku dwie podejrzane osoby.Pierwszą jest mój syn -choć szczerze mówiac wątpię aby on mógł być tym wampirkiem fakt że swoim zachowaniem potrafi wyprowadzić z równowagi ale jak każde dziecko potrzebuj się wyszumieć .natomiast jest osoba- moja najlepsza przyjaciółka po której wizycie czuję się tak jak wspomniałaś zmęczona...moja przyjaciółka jest osobą, która uwielbia się wygadać bardzo ją lubię bo była ze mną w najtrudniejszych momentach mojego życia i tak jest do dziś lecz tak jak wspomniałam ...podczas naszej rozmowy ja jestem słuchaczem powiem oczywiście swoje ale to ona gra pierwsze skrzypce,gdy tak słucham i słucham odnosze wrażenie że wysysa?ze mnie życie po jej wyjściu czuję się wypompowana-pusta.Czytałam że wampiry wiążą się z ludzmi optymistycznymi,silnymi bo tylko z takich mogą wysysać energię a ich siła rośnie np.podczas stosunku (oczywiście nie o mnie mowa) jak i przy wzbudzaniu współczucia w drugim człowieku czyli takim jojczeniu jak mi żle -siłe zyskują gdy widzą współczucie w drugiej osobie.Nie wiem czy trafiłam z tą osobą bo daże ją wielkim szacunkiem i sympatią ale moja "psychika wysiada"gdy z nią przebywam...no i co tu robić? (triste
05.11.09 410MX325 i zawirował świat

Edward
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Edward » 19 lut 2010, 21:44

Devi wampir wcale nie musi być żle odbierany smutny czy dziwak-wręcz przeciwnie zazwyczaj jest to osoba pełna zycia lubiąca imprezy' ludzi,która uwielbia być w centrum zainteresowania!i to właśnie jest mylne!
05.11.09 410MX325 i zawirował świat

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 19 lut 2010, 22:01

Hmmmmmm no właśnie pytałam czy czujesz się zmęczona, bo ja miałam analogiczną sytuację do Twojej.
Po spotkaniu z bliską koleżanką, bo nazwanie jej przyjacólką chyba byłoby na wyrost, czułam się bardzo senna, zmęczona i pozbwiona energii życiowej, a jak się kontakt urwał to moje dolegliwości również.

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 19 lut 2010, 22:07

Devi, mysle, ze Twoja "przyjaciolka" naduzywa Twojej zyczliwosci i wspanialomyslnosci. To tkwi nie w jej "naturze", tylko w sposobie, w jaki ona Cie traktuje. W jej zachowaniu, a zachowanie mozna zmienic. Pewnie nawet sama tego nie zauwaza.
Tylko Ty mozesz jej zwrocic uwage na to, ze nie ma rownowagi w waszej przyjazni.
Moze sprobuj sie dowiedziec, jakie ona ma zdanie o Tobie. Co ona o Tobie mysli o mowi (innym).
Mnie zdazalo sie, ze ktos chetnie do mnie przychodzil, ale jednoczesnie spotykal sie z inna osoba, ktora mnie nisko oceniala, bo jej zdaniem na szacunek zasluguja tylko ci, co duzo forsy zarabiaja. Ta trzecia osoba mnie nie obchodzila, ale ja mialam zawsze bardzo zly humor przez caly dzien po odwiedzinach tej blizszej osoby.

W pewnym sensie wystarczy wtedy glosno wypowiedziec swoje zdanie, aby ten temat w ogole zaistnial. Tylko samemu trzeba wiedziec, o co konkretnie chodzi.
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 19 lut 2010, 23:14

Ja natomiast w sobie widze od wielu lat cos dziwnego. Nie jestem chora. Nie jestem hipohondrem.
Tylko ciagle sie cos do mnie przypaleta i trzymie od paru miesiecy do kilku lat. Pozbede sie jednej przypadlosci, przyczepi sie inna. Jedna z druga nie maja nic wspolnego. Ze trzy lata temu postanowilam to ignorowac. Bola uszy? Ignoruje. Podwyzszona temperatura? Ignoruje. Nie dalo wiele, jak latwo mozna zgadnac. Ze sie tez zawsze cos za mna wlecze! Czy ja cos w sobie mam, czy o co chodzi?
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

sziwa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: sziwa » 20 lut 2010, 08:37

Też się kiedyś na tym zastanawiałam. Wampiry energetyczne to poprostu ludzie którzy zabierają nam energie (najczesciej robia to nieświadomie) Ja juz wykluczyłam je ze swojego życia. Były to właśnie osoby które mnie męczyły i po spotkaniach z nimi czułam się zmęczona, nic mi się nie chciało, dosłownie wyssana z energi (nod
Samolot to nie wszystko, chce mieĂŚ prywatne linie, niebo i lotnisko ... :)

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 20 lut 2010, 08:53

majamajamaja pisze:Ja natomiast w sobie widze od wielu lat cos dziwnego. Nie jestem chora. Nie jestem hipohondrem.
Tylko ciagle sie cos do mnie przypaleta i trzymie od paru miesiecy do kilku lat. Pozbede sie jednej przypadlosci, przyczepi sie inna. Jedna z druga nie maja nic wspolnego. Ze trzy lata temu postanowilam to ignorowac. Bola uszy? Ignoruje. Podwyzszona temperatura? Ignoruje. Nie dalo wiele, jak latwo mozna zgadnac. Ze sie tez zawsze cos za mna wlecze! Czy ja cos w sobie mam, czy o co chodzi?
Maju, a byłaś u lekarza z tymi dolegliwościami, bo chyba najpierw tam powinnaś się udać...

Awatar użytkownika
Devi
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Devi » 24 lut 2010, 12:32

Devi wampir wcale nie musi być żle odbierany smutny czy dziwak-wręcz przeciwnie zazwyczaj jest to osoba pełna zycia lubiąca imprezy' ludzi,która uwielbia być w centrum zainteresowania!i to właśnie jest mylne!
Pewnie czerpie tę swoją energię z innych (dull tak jak pisze sziwa
Allergan Inspira TRF okrągłe- 450 ml. 20.08.2009
Dr. Katarzyna Ostrowska-Clark (Medimel)

Awatar użytkownika
Lilith
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Lilith » 08 mar 2010, 22:26

Ja odniose sie do tematu. Nie moge nie wierzyc, bo sama jestem przedmiotem opetan? nawiedzen? Pisalam o tym w watku o opetaniach i egzorcyzmach. Niestety, nie minelo (shake Przedwczoraj lecialam na nocowanie w Brukseli. Przed lotem zadzwonilam do domu zapytac, co slychac. Okazalo sie, ze kiedy wyszlam, samoistnie zapalilo sie w kuchni swiatlo. Moze przepiecie? Kiedy dolecialam do Brukseli i rozpakowalam sie, usiadlam z ksiazka nalozku i zaczelam czytac. Miedzy lozkiem i oknem stala wysoka lampa ze szklanym kloszem otwartym ku gorze.Nagle lampa eksplodowala!!! Grad szkla posypal sie wokol, a zarowka swiecila nadal.Moze to zbieg okolicznosci ale trzeslam sie jak osika, nie bylam w stanie tego opanowac. Od razu powiadomilam recepcje, przyszedl pan i stwierdzil, ze to pierwszy taki przypadek w jego karierze. A to jest hotel, na ktory zamieniono poprzedni, poniewaz w tamtym straszylo! Na prosbe i raporty pisemne wielu stewek! Noc mialam z glowy. (tmi Teraz musze spisac raport.
NIGDY nie mów wszystkiego co wiesz ale ZAWSZE wiedz, co mówisz

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”