Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz. 5

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Re: Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz. 5

Post autor: niebieska » 12 sty 2011, 11:43

marena, to szybko chudnij, przed liftem.
ja tu mam maly dylemat, bo wlasnie sie odchudzam, i wolalabym zgubic ze 3 kg przd operacja, bo pozniej juz nielzia.
niestey nie tyje i nie chudne, obwody mi stoja (envy
ja sie przez Was do pracy spoznilam, ideeee.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 12 sty 2011, 13:04

A widziałyście nr 82. Babka ma 70 lat. Z profilu fajnie , ale widać, że nochal też przerobiony. Chyba większość ma usta powiększone ? Dla mnie za bardzo przerobione ale w Rosji taka estetyka.Jeszcze niedawno złote zęby, to było to! (giggle . Córka pracuje w dużej korporacji , gdzie jest dużo rosjanek.Często opowiada jakie "kreacje" wkładaja do pracy. Mini, kabaretki, szpilki. Szefowie zwracają uwagę , a one dalej swoje. Mimo, że od lat mieszkaja w Polsce.
Nie mówcie , że one są brzydkie, bo Rosjanki, Czeszki, Polki {słowianki}, to ładne babeczki.Tylko Rosjanki lubią ostre makijaże}
Ja jak zobaczyłam zdjęcia Kwiatuszka, to chciałam natychmiast lecieć na lift (rire
zadowolona

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 13 sty 2011, 17:49

przekopiuje Wam wskazania, ktore dostalam od mamedowa.

Вам рекомендовано
Верхняя блефаропластика с липофилингом
Нижняя блефаропластика с подглазничными
имплантатами (Porex)
Эндопластика верхней зоны лица
Эндопластика средней зоны лица
Смас пластика
Пластика шеи

ceny nie podal, ale juz wiem, ze urywa kieszen i prosil o kontakt telefoniczny.
tylko, ze pod tym telefonem siedzi babka niekumata w jezykach i jak dzis dzwonilam ona nie rozumiala facelifting.
wiec ja tak:
ja stara, ja chaczu byt malada (rofl

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 13 sty 2011, 18:35

niebieska pisze: i jak dzis dzwonilam ona nie rozumiala facelifting.
wiec ja tak:
O MATKO!!!PRAWIE UMARLAM ZE SMIECHU hahaa (giggle (giggle
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 13 sty 2011, 18:37

niebieska pisze:
wiec ja tak:
hehe Niebieska (mdr a to dobre... no i co tu wiecej tlumaczyc (mdr
Momento ...to od Mamedowa dostalas ta rozpiske???? czy od Surowa na konsultacji w wawie?
I gdzie dzwonilas prosto do Moskwy?
chyba mozna sobie poszczegolne pozycje z rozpiski wybrac ,a za niektore propozycje podziekowac??
I co z ta szyja ciekawa jestem bardzo ,co on rozumie pod terminem "Пластика шеи"

Ja tam sie z zgadzam z Babina ze Rosjanki maja swoja specyficzna estetyke i po tym je poznac.
ale to chyba jest na takiej samej zasadzie jak Polki,.Zawsze sie mowi ze Polki takie elegancke ,tak sie potrafia ubrac wsrod narodow.
A moze to wlasnie nie elegancja tylko sztywniactwo na tle innych narodow,
Nieumiejetnosc ubrania luzackiego fajnego ciucha ,,tylko wlasnie takie odpicowanie sie szpileczki-sreczki,
fryzurka dlugie blondi.
I tylko my sobie tak sie dowartosciowujemy a inni odbieraja nas jak my Ruskie.
Mnie najbardziej zachwycilo i to mi sie podoba styl w jakim chodza po ulicach Dunki.
(Prezydent Bronek glupoty gada).

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 13 sty 2011, 19:28

Sabrina pisze:Mi z uszy jeszcze po 2 miesiacach wyltywaly kawalki jak by czarnego plastiku.Myslalam ze to kawalek sluchawek do uszu[duzo rozmawiam przez tel]

no ludziee (rofl
jak zrobie lift to nie bede zagladac na forum, bo mi szwy popuszczaja.
mamedov mi tak napisal, niestety jutro znowu bede miec "przyjemnosc" rozmowy z ta baba co jezykow nie zna.
jestem ciekawa co to za implanty pod oczy, ale nie dowiem sie, bo i skad.

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 13 sty 2011, 20:07

To jest szesc operacji na raz. Ale dal czadu. I jeszcze rosyjski musze sobie przy okazji przypominac! :roll:
I jeszcze nawet nie porozmawiasz rozsadnie, tylko ewentualnie dowiesz sie na miejscu ile masz zaplacic.
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 13 sty 2011, 21:05

po co tyrpać się tyle drogi jak w Polsce tez można dobrze zrobić lift? Rozumiem przez Polskę do Czech, bo dużo taniej ale do Rosji{ jak piszecie, że drogo?}. Ja strasznie się ciesze, że zrobiłam na miejscu. Dzisiaj byłam na zmianie opatrunku { i wyjęciu drenów}. Pojechałam taxi, wróciłam spacerkiem {mam dużą kapuzę i zmniejszył mi kokon}. We wtorek mam iść chyba już na zdjęcie szwów. Ważne , że człowiek jest w swoim łózku, wannie itp. A co dopiero jakby były komplikacje?....
zadowolona

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 13 sty 2011, 21:17

Nieumiejetnosc ubrania luzackiego fajnego ciucha ,,tylko wlasnie takie odpicowanie sie szpileczki-sreczki,
fryzurka dlugie blondi.

Ulka , jak przyjechalam do Belgii to tez bylam 'odpicowana szpileczki-sreczki " heh , teraz bardziej sie ...wtapiam w tlum ale ...fryzurka dlugie blondi zostala ;) :badgrin:

Tak patrzac na liftingi u Rosjanek to pomyslalam sobie ze sa odwazne bo trzeba przyznac ze zmiany sa bardzo rzucajace sie w oczy ; my raczej stawiamy na wyglad bardziej naturalny bez zbytniego naciagania skory prawie ze do granic mozliwosci .
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 13 sty 2011, 21:27

beata-malgorzata pisze:Tak patrzac na liftingi u Rosjanek to pomyslalam sobie ze sa odwazne bo trzeba przyznac ze zmiany sa bardzo rzucajace sie w oczy ; my raczej stawiamy na wyglad bardziej naturalny bez zbytniego naciagania skory prawie ze do granic mozliwosci .
Beatka moze i wiekszosc pacjentek i lekarzy stawia,ale ja po swoim doswiadczeniu jestem teraz za sztucznoscia:)
hehe a moze mnie chwycila ta sama choroba niedosytu jaka prezentuja niektore dziewczyny z forum w temacie powiekszania cycow (giggle
Generalnie chodzi o to zeby zrobic ten lift z zapasem ,bo wiadomo ze i tak jak sie ulozy to siadzie.Wiec niech jest sobie maska ,pal licho ,jakos w te maski niespecjalnie wierze i nie dostrzegam.A jak bedzie porzadnie naciagniete i przyszyte to moze jest nadzieja ze tak szybko grawitacja nie zniszczy zabiegu...
No spojrzcie na nasze kilkuletnie powieki...u mnie znow sie skora zbiera.Nie jest jej tyle co przed operacja jednakoz ...

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”