ostatnio oglądany film...

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 08 mar 2006, 23:59

własnie wrócialm z Syriany... :wink: jak dla mnie film- bomba, uwielbiam takie, po prostu strzał w 10 8) ...ale...
to jest film niestety nie dla wszystkich z góry uprzedzam :?

byłam razem z moim chlopakiem i znajomymi..."branza" polityczna...a juz wogole temat-ropa, zatoka, USA, bliski wschód - to typowe moje koniki...i mialam wrazenie ze tylko moje :roll: bo wszyscy koło mnie spali, niektorzy po godzinie wychodzili.... :roll:

a ja sie czułam jakby popełniali swiętokractwo :roll: i jak słyszalam teksty w stylu "boshhe co za syf, i to dostalo oskara?" to myslalam ze zaje*** :evil: bo mówia to ludzie którzy nie maja kompletnie pojęcia o tym jak ta cała machina amerykańsko-blisko wshcodnia działa :roll:

wiec odradzam film tym ktorych polityka kompletnie nie interesuje, i nie wiedza o co chodzi tu i tam...film jest długi, ma wiele wątków, trzeba sie bardzo skupic żeby sie nie pogubic i na koncu wiedziec kto z kim, po co i dlaczego :wink:

także fanatykom takim jak ja mówie "enjoy" a reszcie "don't even try'' :wink:
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 09 mar 2006, 10:10

hostel- zieew, nuda straszna.
zejscie- no no, nawet strasznie bylo.
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 09 mar 2006, 10:35

no własnie chcialam isc na hostel bo lubie sie bać ale kolezanka- która tez lubi sie bac 8) była i mówila ze dno :roll:
w tv pokazywali najmocniejsze oczywiscie urywki a w kinie okazalo sie ze to mega shit, ciagle gołe baby, wszyscy sie produkowali a strasznych scen podobno tyle co nic...bo zapowiadalo sie naprawde mega strasznie...tak wiec nie ide na to jak nie bede sie bała :roll:

Awatar użytkownika
-asia
Senior Moderator Beauty
Senior Moderator Beauty

Post autor: -asia » 09 mar 2006, 21:46

Dominicana pisze:własnie wrócialm z Syriany... :wink: jak dla mnie film- bomba, uwielbiam takie, po prostu strzał w 10 8)

także fanatykom takim jak ja mówie "enjoy"
Tak tak tak :D Dominicana :D

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 09 mar 2006, 22:49

nooo :D chociaż tu na forum znalazłam kogoś komu film tez sie podobał :D

uff od razu mi lepiej bo po wczorajszych minach moich znajomych czułam sie lekko zdegustowana :?

ps. -asiu ja nawet prace mgr pisze na ten-pokrewny temat na allegro kupiłam tuzin książek o wojnie w zatoce i tym całym burdlu, czekam na kolejne 2...maja przyjść jutro :oops: :wink:

Awatar użytkownika
-asia
Senior Moderator Beauty
Senior Moderator Beauty

Post autor: -asia » 09 mar 2006, 23:03

Dominikana może mogłabyś polecić mi pare tytułów. Chętnie coś bym jeszcze na ten temat poczytałam.
Swoją drogą uważam, że jeden Oscar to jednak za mało dla tego filmu. Może tematyka nie przypadla do gustu jurorom :?

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 10 mar 2006, 11:40

-ja tez bym sobie chetnie podyskutowala z Wami o tym filmiku... :cry: (z pewnoscia jest baaaardzo interesujacy :) ) -ale go nie widzialam...

(... moze jutro jest jeszcze grany... :roll: :? )

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 11 mar 2006, 12:07

nie przepadam po przeczytaniu ksiazki ogladac filmow bo mam wrazenie ze przekazuja tak malo tresci (m.in. dlatego nie poszlam na 'nigdy w zyciu') :? ale niedlugo wchodzi na ekrany kin film 'wyznania gejszy' :) i chyba sie skusze bo ksiazka byla swietna :P

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 11 mar 2006, 16:39

a ogladalyscie oscarowe miastu gniewu? jak nie to ogladanie obowiazkowe! genialny film, swietnie mowi w sposob prosty o problemach rasowych we wspolczesnej ameryce- nie sadzilam, ze taki film powstanie wlasnie w stanach zjednoczonych, bo oni rzadko mowia o takich sprawach... naprawde film palce lizac.
Próżność to mój ulubiony grzech...

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 11 mar 2006, 17:59

Merlinka pisze:nie przepadam po przeczytaniu ksiazki ogladac filmow bo mam wrazenie ze przekazuja tak malo tresci (m.in. dlatego nie poszlam na 'nigdy w zyciu') :? ale niedlugo wchodzi na ekrany kin film 'wyznania gejszy' :) i chyba sie skusze bo ksiazka byla swietna :P
Polecam !!! :) Bardzo fajny film... :gg:

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”