Marena wyglada superowo! Jak mloda dziewczyna a do tego fajnie sie ubiera

Zreszta wszystkie jestescie laski tylko tak ciagle marudzicie . Jak byscie byly grube jak ja to dopiero mozna by powiedziec ze to dopiero jest brzydka baba , a Wy szczuplutkie i ladniusie placzecie o kazdy jeden kilogram za duzo . Powinniscie po tylkach dostac !!
Tez bym chciala byc juz "normalna" i ide do przodu , ale meta jeszcze daleko . I tak jak mowicie , te ktore sie nie ruszaja sa galaretowate , pewnie bede tego przykladem . Schudne i wszystko zwisnie . Musze sie zmusic do jakiegos sportu , najlepiej szybkiego marszu bo wszystko inne odpada , nie cierpie sportu .
Ale mam dzisiaj radoche

wcisnelam sie w moje stare spodnie skorzane , na ktore dlugo musialam czekac , tyle ze nie wiem czy moge je nosic bo wygladaja jak...druga skora , czyli sa obcisniete a ja nadal jestem paczusiem i nie wiem czy nie bedzie to wygladalo brzydko .
W przyszlym tygodniu bede znowu w Polsce i boje sie ze znowu sie skusze na kartacze , albo jakies kluski ktore uwielbiam . Do tego ciezko jest przejsc obok sliwek w czekoladzie i kabanosow . Tutaj sie trzymam bo nie mam moich przysmakow polskich , w Polsce przez pierwsze dni rowniez daje sobie rade , dopiero przed wyjazdem zaczyna mnie brac sumienie ze nie posmakowalam tego co uwielbiam i ...smakuje

Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025