Wzrost - czy go lubicie, jakie ma znaczenie ?

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
_dagusia_
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: _dagusia_ » 13 cze 2007, 09:54

nie przesadzajmy dziewczyny, wzrost to jest nic ważnego, bardziej liczy sie figura, twarz, usmeich itd

ost w tramwaju widzialam parke, mlodiz ludzie po 20tce,
koles - z 2 metry
laska - ponad 180 cm napewno

i mimo tego ze byla b.wysoka jak na kobiete, to wygladala swietnie, super wlosy, super ciuchy, ladna - proporcjonalna sylwetka.

co do waszego "biadolenia", na temat duzej roznicy wzrostu mdzy wami a waszymi chłopami, to powiem tak- mam 168cm i marze by miec kolesia powyzej 190cm - im wyzej tym lepeij (tylko nie taki chudy szczypiorek, ale taka budowa wieksza jak np. TOMASZ KOT - on ma 192cm)

moja mama ma 162cm a moj ojciec 192cm i moim zdaniem super razem wygladaja jesli chodzi o wzrost.

gorzej jak taka ronica bylaby mdzy facetem a laska ze laska ma powyzej 190cm ... a koles 160 z hakiem, ale milosc nie ma barier - moim zdaniem przynajmniej

dlatego uwazam ze nie amcie co nazrekac, lepiej byc za niska niz za wysoka, gdyz pzreciene dziewczyny to sa wlasnie ososby z ok 160cm.
jU¿ pO !!! mam cycuszki !!!

" PIENI¡DZE SZCZʦCIA nie daj± ... dopiero ZAKUPY " M. Monroe

Awatar użytkownika
malena69
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: malena69 » 15 cze 2007, 17:17

Dorta, dzieki za wsparcie. Ja az tak bardzo nie przejmuje sie roznica wzrostu miedzy mna a moim menem (to super ze jest wyzszy). Znacznie bardziej przeszkadza mi to ze w moim wlasnym wyobrazeniu kobiety wyzsze sa bardziej atrakcyjne. One poprostu MAJA DLUZSZE NOGI. I to by bylo na tyle jesli chodzi o przyczyne dlaczego nie lubie swojego wrostu. Najzwyczajniej w swiecie marza mi sie nogi po sama szyje, oczywiscie nie doslownie ;)
...})i({...})i({...})i({...Kobieta to jeden z nielicznych powodow dla ktorych mezczyzna moze powiedziec, ze dobrze przezyl swoje zycie...})i({...})i({...})i({...

Awatar użytkownika
nimeesha
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: nimeesha » 17 cze 2007, 00:46

ja mam 172 cm wzrostu :? i dlugie nogi ... nigdy nie umiem kupic spodni dla siebie ..zawsze sa za krotkie...jak juz znajde dobre na dlugosc to sa szerokie w pasie... o wysokich butach moge zapomniec.... dobrze ze moj chlopak jest dosyc wysoki i przy nim wydaje sie mniejsza ;p Mi wystarczyloby jak bym miala tylko 160 cm wzrostu ;p
4.09.07 Nosek u Dr.Skupina ;DD

Marzenia s± po to by je realizowaæ, a nie tylko po to by je mieæ...

Awatar użytkownika
malena69
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: malena69 » 17 cze 2007, 13:47

nimeesha, nawet nie wiesz co mowisz. 160 cm to strasznie malo. Ja ma 163 i czuje sie niezbyt dobrze a czasami poprostu zle. Mam kolezanke ktora ma wlasnie 172 cm i uwazam ze jest to idealny wzrost dla dziewczyny - nie zaduzo i nie za malo = akurat. Teraz wiekszosc firm szyje spodnie dla dziewczyn tego wlasnie wzrostu i wcale nie sa to spodnie szerokie bo moja znajoma nosi rozmiar 36 i nie ma problemu z kupowaniem ciuchow. Ja kupujac spodnie zawsze musze je skrocic o dobre 8 cm bo teraz wikszosc ubran jest robiona na dziewczyny o figurze modelki czyli wysoka i szczupla.
...})i({...})i({...})i({...Kobieta to jeden z nielicznych powodow dla ktorych mezczyzna moze powiedziec, ze dobrze przezyl swoje zycie...})i({...})i({...})i({...

karolinka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: karolinka » 17 cze 2007, 14:13

ja mam 161cm i nie mam problemu z długimi spodniami, i wcale nie uwazam ze 161 to zamało, no ale wiadomo kazdemu co innego nie odpowiada ;) w swoim ciele, mi sie mój wzrost podoba , zawsze moge zalozyc buty na obcasie, a nawet jak jestem zupełnie na płaskim to tez czuje sie świetnie, nie tylko dla modelek szyją ubrania :p

Awatar użytkownika
Julia malec
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Julia malec » 17 cze 2007, 23:51

ja mam 177 cm i paraduje w szpilach, oczywiscie nie w takich ,ktore maja 10 i wyzej cm. kiedyś mi wzrost przeszkadzal, teraz juz nie...nie pozbawiam sie przyjemnosci z zakupu bucików na wysokim obcasie, calkiem inaczej wygladaja nozki...wszystko zalezy od wlasnych przekonan i jak sie bedziemy czuly, nie ma co przejmowac sie tym ze bedziemy "za wysokie"

Awatar użytkownika
nimeesha
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: nimeesha » 18 cze 2007, 01:16

malena69, kurcze mi wlasnie ciezko znalezc idealne spodnie :roll:
4.09.07 Nosek u Dr.Skupina ;DD

Marzenia s± po to by je realizowaæ, a nie tylko po to by je mieæ...

Awatar użytkownika
malena69
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: malena69 » 19 cze 2007, 19:20

Widze że ze wzrostem to jest tak samo jak z wolsami. Jak ktos ma krotkie to chce dlugie a jak krecone to proste. Tylko ze z wlosami latwiej cos zrobic, niestety :x

Awatar użytkownika
milucha
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: milucha » 19 cze 2007, 19:52

176 i bardzo dobrze mi z tym.. Od wysokich obcasow tez nie stronie.. Mam wysokiego faceta wiec nawet wysoki obcas nie przeszkadza a nawet jakby to mialaby to gdzies.. ;)
Problemow ze spodniami nie mam.. Jakies 10 lat temu mialam strasznie.(wysoka i szczupla)... wtedy jak pasowaly na dlugosc to w tylku mialy tyle miejsca, ze zmiescilabym jeszcze pampersa.. :roll: Na szczescie zaczeli szyc spodnie na wysokich chudzielcow.. ;)
Marzenia sie spelniaja,trzeba tylko mocno chciec...

Awatar użytkownika
nikolettkaa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: nikolettkaa » 03 lip 2007, 01:29

ja mam 177,5 i jestem szczesliwa :))) jednak czasmi chciala bym mieć o 5 cm mniej :P
11/2009 Piękne vhp ;) 500 ;)
2011- planuje usta i policzki

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”