Niebieska i cyryl szczerze - nigdy nie rozumiałam dlaczego kobiety kłamią na temat swojego wieku, i pewnie prędzej zemrę niż pojmę
nigdy sobie nie odejmowałam lat, bo i po co, przecież i tak jestem nadal młoda
niebieska ty na konkurs babć nigdy się nie załapiesz z prostej przyczyny najpierw trzeba mieć dzieci, potem wnuki...
a ja to kto, wie może kiedyś z moją wnuczką wystartuję, jak takie wybory zrobią dla babci i wnuczki
moja wnuczka kończy dzisiaj 7 lat, ale zleciało....
nie zgodzę się z cyryl, że o wszystko da się zadbać, dbam o łokcie, kolana, odpowiednio się odżywiam, sauna i masaże też nie są mi obce, ale zawsze gdzieś tak jak pisze urlike coś wisi, coś wyłazi, no chyba że wszędzie sobie zafundujemy nici, skalpel i naciągniemy wszystko, w medycynie estetycznej też trzeba zachować umiar i nie dożąć do perfekcyjności , to też jest rodzaj natręctw i choroby psychicznej. Owszem raz na jakiś czas, np. raz w roku botoks, mezo, regularne wizyty u kosmetyczki czy fryzjera, ale bez przesady. Czasu się nie zatrzyma, a szkoda go tracić na dochodzenie do siebie, lepiej żyć....
przyznaje jedynie rację cyrylkowi że lepiej jeździć na wrotkach niż siedzieć przed tv, osobiście nawet nie wiem jakie są seriale, tyle co z ramówek, nie oglądam żadnych.
dla jednych są to wrotki, dla drugich klub, dla trzecich pilates, spa, sauna, marsz czy chodzenie z kijami - ale kalarie się spala, ciało ujędrnia - żeby zachować w normie.