życie po 20-stce :D

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
brachypelma
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Re: życie po 20-stce :D

Post autor: brachypelma » 20 cze 2009, 06:59

Każdą nas trafi prędzej, czy później. Ja nienawidzę dzieci, mogłabym być wobec nich bardzo brutalna i gdybym teraz wpadła (co wydaje mi się głupie, bo jest dużo czasu na usuwanie) moje życie ległoby w gruzach. Ale wiem niestety, że jak mnie trafi to pewnie będę miała trójkę dzieciaków i pewnie będę zadowolona :-D

póki co denerwują mnie reklamy z tymi bobasami wszystkimi... i matki w centrach podniecające się ich bachorami wpadającymi każdemu pod nogi :roll:

Awatar użytkownika
nina23
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: nina23 » 20 cze 2009, 12:48

Brachypelma wiele dziewczn na tym forum ma dzieci i nazywajac je "bachorami" na pewno nie zyskasz sobie ich sympatii... Ale to tylko moja skromna opinia.

Awatar użytkownika
olifczur
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: olifczur » 20 cze 2009, 13:24

brachypelma pisze:Każdą nas trafi prędzej, czy później. Ja nienawidzę dzieci, mogłabym być wobec nich bardzo brutalna i gdybym teraz wpadła (co wydaje mi się głupie, bo jest dużo czasu na usuwanie) moje życie ległoby w gruzach. Ale wiem niestety, że jak mnie trafi to pewnie będę miała trójkę dzieciaków i pewnie będę zadowolona :-D

póki co denerwują mnie reklamy z tymi bobasami wszystkimi... i matki w centrach podniecające się ich bachorami wpadającymi każdemu pod nogi :roll:
Twoja wypowiedź jest na takim poziomie,że aż mi się nie dobrze zrobiło. Jak będziesz miała dzieci to możesz je sobie nazywać bachorami etc. Nie wiem w ogóle jak można pomyśleć o usunięciu ciąży ale to twoje sumienie. Nie będę się tu rozpisywać bo to temat rzeka.
Ja mam 22 lata i 11 miesięczną córeczkę, która wywróciła moje życie do góry nogami, wszystko się pozmieniało, ale kocham ją nad życie i nie cofnęłabym czasu żeby było inaczej. Też nie lubiłam dzieci i mogłam przebywać w ich towarzystwie zaledwie kilka minut bo mnie wkurzały ale nigdy nie nazwałabym czyjegoś dziecka bachorem etc.
Jestem sama z moją córcią bo jej ojciec to palant więc zostawiłam to w p****u i jakoś daje radę. Jak się chce to wszystko można i jest dobrze.
A teraz idę do centrum handlowego podniecać się ciuszkami dla dzieci i "bachorami wpadającymi każdemu pod nogi"... :roll:
dr Łątkowski 3 marca 2009

Awatar użytkownika
Mnemozyna
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Mnemozyna » 20 cze 2009, 13:53

A ja lubię "bachory wpadające każdemu pod nogi"! Zarówno te ładne, czyste i uśmiechnięte biegające po centrach handlowych jak również te wiejskie zaniedbane, brudne i proszące o lizaka. Lubię je brać na ręce, rozmawiać z nimi, a jak nikt nie patrzy to zawsze wystawiam im język :badgrin: :roll: :badgrin:

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 20 cze 2009, 22:03

Gosiaku w pracy spoko ale po 8 godz to padam i wszystko mnie boli, zwłaszcza,że ostatnio nie śpię po nocach i potem idę do pracy na 8 godz i wracam przed północą do domu bat

co do dzieci to ja póki co nie planuję, nie chcę właśnie sobie odmawiać podróży, ciuszków itd ;) oczywiście, że jakby się przytrafiło to bym się cieszyła ale na razie nie jestem jeszcze gotowa :-|
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc applaus

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 20 cze 2009, 22:57

dziewczyny, wrzuccie na luz, ja tez dawniej dokladnie tak samo myslalam, jak brachypelma. Nikt tu przeciez nikogo nie zamierza obrazac. Albo moze ktos zamierza sie obrazic ;-)
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
daria_1
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: daria_1 » 20 cze 2009, 23:05

olifczur pisze: ale nigdy nie nazwałabym czyjegoś dziecka bachorem etc.
ja tak... czesto sie wkurzam jak rano, gdy mam wolne, mnie te turecki bachory (chlopcy blizniaki) pode mna budza bo rycza, trzaskaja drzwiami albo na balkonie sie dra :evil:

Awatar użytkownika
Vodia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Vodia » 21 cze 2009, 19:48

ja nie lubie wlasnie takich rozwydrzonych bachorow, co to robia wszystko co chca a rodzice za nic im uwagi nie zwroca :roll: i jeszcze twierdza, ze jakie to ich dziecko kochane nie jest... :roll:

Mojej znajomej syn raz wrzucil do takiego malego baseniku telefon znajomych (grilowali sobie) i matka nawet uwagi swojemu synkowi nie zwrocila :shock:
makabra... pozniej nie ma sie co dziwic ze niektore dzieci rosna jakie rosna :doubt:
11.06.2007 - nos (CKN) - dr Łątkowski
21.03.2016 - znowu nos (część chrzęstna) - dr Skupin :)
czas na usta...

Awatar użytkownika
nefertari
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: nefertari » 21 cze 2009, 23:03

ja uwielbiam noworodki, niemowlaki i dzieci do ok 2-3 latek są dla mnie najcudowniejsze PDT_Love_06
na starcie: 75A na mecie: 70F dzięki anatomicznym mentorom 440 cc styczeń 2009

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 22 cze 2009, 09:56

Ja kocham dzieci ale na odległość :badgrin: :badgrin: :badgrin:
Rozczulam sie nad bobasami w TV i dziecmi kolezanek, ale na swoje to zdecyduje sie chyba za 10 lat.
NIe wyobrazam sobie swojej przyszlosci bez dzieci, bardzo chce je miec ale na pewno nie teraz.

Nie uwazam zeby brachypelma napisala cos niestosownego-ma prawo do swojego zdania. Wkurza mnie troche taka poprawonosc polityczna np. w tej kwestii-ze wszyscy musza chciec miec dzieci i ogolnie kazde dziecko jest slodkie. Bo to nie prawda- sa dzieci potwory i slowo bachor to naprwde najłagodniejsze jak można takie dziecko określić...
A to ze ktos nie lubi lub nie chce miec dizeci nie czyni go złym lub po prostu gorszym człowiekiem. Zyjemy w nowoczesnym europejskim kraju i kazdy ma prawo zyci po swojemu i meic swoje zdanie. Nie ma tego jednego słusznego kanonu do którego musimy się dostosować bez wyjątków. A matki z dziecmi czesto uwazaja sie za pepek swiata i mysla ze wszystko im wolno. Ja uwazam ze w kazdej dizedzinie zycia nalezy zachowac zdrowy rozsadek i myslec racjonalnie.
Osobiscie w perspektywnie okolo 2 lat bede kupowac mieszkanie- chce z rynku pierwotnego, tam gdzienie bedzie zadnych dzieci w poblizu :p nienawidze wrzaskow i piskow, biegania po schodach i placzu za sciana o 3 w nocy :roll:

A co do usowania ciazy- osobista sprawa kazdej kobiety i moim skromnym zdaniem nie wolno nam nikogo osadzac w tej kestii. Bo nie kazdy uwaza za dziecko embrion i ma do tego prawo. To dylemat natury moralno-religino- naukowej. Ja jestem za legalizacja aborcji- kobiety usowaja ciaze od dziesiątek tysięcy lat i zawsze będą to robiły. Dlatego nalezy zapewnic im nalezyte warunki a nie aborcje gdzies po katach, nierzadko u jakis szarlatanow.
Nie znaczy to ze ja sama bym sie jej poddała, po prostu moim zdaniem kazdy ma prawo dysponowac swoim ciałem i zyciem.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”