póki co denerwują mnie reklamy z tymi bobasami wszystkimi... i matki w centrach podniecające się ich bachorami wpadającymi każdemu pod nogi
Moderator: Zespół I

Twoja wypowiedź jest na takim poziomie,że aż mi się nie dobrze zrobiło. Jak będziesz miała dzieci to możesz je sobie nazywać bachorami etc. Nie wiem w ogóle jak można pomyśleć o usunięciu ciąży ale to twoje sumienie. Nie będę się tu rozpisywać bo to temat rzeka.brachypelma pisze:Każdą nas trafi prędzej, czy później. Ja nienawidzę dzieci, mogłabym być wobec nich bardzo brutalna i gdybym teraz wpadła (co wydaje mi się głupie, bo jest dużo czasu na usuwanie) moje życie ległoby w gruzach. Ale wiem niestety, że jak mnie trafi to pewnie będę miała trójkę dzieciaków i pewnie będę zadowolona![]()
póki co denerwują mnie reklamy z tymi bobasami wszystkimi... i matki w centrach podniecające się ich bachorami wpadającymi każdemu pod nogi

ja tak... czesto sie wkurzam jak rano, gdy mam wolne, mnie te turecki bachory (chlopcy blizniaki) pode mna budza bo rycza, trzaskaja drzwiami albo na balkonie sie draolifczur pisze: ale nigdy nie nazwałabym czyjegoś dziecka bachorem etc.