Życie zaczyna się po 40-tce. cz 8.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 8.

Post autor: Kwiatuszek* » 14 sty 2013, 13:04

No sukienka piękna, taka subtelna choć świecąca w końcu karnawałowa, nie to co moj barok.No ale cóz znacie to przyslowie "Jak sie nie ma co sie lubi to się lubi co się ma". Będe wiec przezetowac swój barok. Choć coraz bardziej akceptuję to, ze ok. może bedzie i dobrze. Byle tylko brzuch był płasciutki. No i bedzie już ja nad tym pracuje. No a z tym szalem, wiecie,ze nawet lepiej duzo wyglada jak z bolerkiem. No niech galaretka lata, bede stawała na wprost nie bedzie widać (giggle (giggle (giggle "

Awatar użytkownika
anima60
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anima60 » 14 sty 2013, 22:38

Bóg zapłać koleżanki za miłe słowa (happy

Quer
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Quer » 14 sty 2013, 22:58

Amina, nogi super, biodra szczupłe.. figura świetna.
Chcialabym takie kolana i szczupłe kostki.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 15 sty 2013, 00:06

noooooogi............ (yes)
zadowolona

Awatar użytkownika
kimm
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kimm » 15 sty 2013, 06:53

dołączam się, do nóg animy... (clin to znaczy do zachwytów nad nimi (nod

mieć takie, choć na jeden dzień, i pupę Sabriny, i... i jeszcze by się wiele znalazło, ech... (envy

ale: nie narzekać, nie narzekać, nie narzekać - podobno zawsze może być gorzej (thinking

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 15 sty 2013, 09:34

Kim dzieki (happy
Fajne te ciuszki na fotkach widocznych i tych co byly. Kazda z nas narzeka na figurę ,a jak doda fotki to widac ze Laseczka. (yes) Jednak człowiek chiał by byc idealny i wiecznie młody. Jak patrze na Krupe,Siwiec to deprecha mnie dopada,ze taka juz nigdy nie bede,a byłam (brokenheart chodzi mi o figurę i za cholere nie umie sobie tego przetlumaczyc ze one za "parę "lat moze jeszcze gorzej bedą wyglądały niz ja obecnie.
Zawsze bardzo podobala mi sie B Bardot i jak patrze czasem na jej fotki, to az sie serce kraje co starość robi z czlowieka(triste
Ojjj cos mnie na marudzenie zebrało (giggle Pierwszy raz okresu nie dostalam w terminie (headbang
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 15 sty 2013, 10:20

ja jestem zadowolona z figury.
kazda moze byc szczupla ale nie kazda chce, a jak nie chce to po co narzekac.
a juz Ty sabrina to sie chyba okresem zdolowalas, bo figure masz (yes)
na fotki bb przykro patrzec, ale to jej wybor, moglaby inaczej, gdyby chciala.

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 15 sty 2013, 10:45

niebieska, zgadzam się z tobą, że chcieć to móc, są tylko wyjątkowe sytuacje kiedy tyje się od leków, ale nie oszukujmy się dotyczą jednostek nie populacji, co do własnego wyglądu, oczywiście że masz rację, jedni chcą być ładniejsi i zgrabniejsi i robią najróżniejsze zabiegi z operacjami włącznie, a inni nie, BB postawiła na opiekę nad zwierzętami i obojętne jej to jak się starzeje, nasza anna dymna też była piękna, szczuplutka i jak widać również jej na wyglądzie od wielu lat nie zależy, zajmuje się pomocą ludziom....
wg mnie na ty m forum i tak są osob, którym zależy w taki czy inny sposób dbać o siebie, trzymać figurę w ryzach, modnie wyglądać, a że czasami coś tam sobie ponarzekamy że mogłoby być lepiej,...zawsze może być lepiej, zawsze można być bogatszym i szczęśliwszym (happy
niebieska ty osiągnęłaś swój cel, masz super wagę, super figurę ...ale sama wiesz że coś za coś, nie osiągnęłabyś tego gdybyś jadła górę jedzenia czyli stosowała dietę cud - jesz co chcesz a cud jak schudniesz (rofl

muflonku dzięki za drugi namiar na sklep w londynie, jak nie będę mogła pojechać to wylukam coś na stronie mexx lub zary i syn mi kupi, a ma przyjechać na wielkanoc, w sumie wszstko poza spodniami i butami może mi kupic wg metki, przekonałam się tam, że rozmiar 10 nie zawsze jest 10 jeśli chodzi o spodnie, np. z pięciu par tylko jedne były dobre..

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 15 sty 2013, 11:14

marena43 pisze: niebieska ty osiągnęłaś swój cel, masz super wagę, super figurę ...ale sama wiesz że coś za coś, nie osiągnęłabyś tego gdybyś jadła górę jedzenia czyli stosowała dietę cud - jesz co chcesz a cud jak schudniesz (rofl
hehe dieta cud hahaa
oczywiscie, odmawiam sobie wielu rzeczy, ale jak tylko zwachalam jak wielka radosc daje mi szczupla sylwetka to ciagle powtarzam, ze nie ma takiego jedzenia na swiecie, ktore byloby warte jej utraty, wiec nie odbieram tego jak ograniczenie, tylko cos oczywistego i naturalnego.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 15 sty 2013, 13:57

Niebieska strzał w dziesiętke z tym tekstem!!!!!!
niebieska pisze: hehe dieta cud hahaa
oczywiscie, odmawiam sobie wielu rzeczy, ale jak tylko zwachalam jak wielka radosc daje mi szczupla sylwetka to ciagle powtarzam, ze nie ma takiego jedzenia na swiecie, ktore byloby warte jej utraty, (yes) (yes) wiec nie odbieram tego jak ograniczenie, tylko cos oczywistego i naturalnego.
Nie ma takiego jedzenia na świecie które było by warte ,żeby znów przytyć
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”