ja tez nie , chyba ze swieci sloneczko i jest cieploladykate pisze:w ziemi grzebac to juz nie za bardzo lubie
tez bylam jak je odkrylamladykate pisze:banany w Belgii? toz w szoku jestem
Moderator: Zespół I

ja tez nie , chyba ze swieci sloneczko i jest cieploladykate pisze:w ziemi grzebac to juz nie za bardzo lubie
tez bylam jak je odkrylamladykate pisze:banany w Belgii? toz w szoku jestem

no ja czasem mam ochote i sie zabieram ale kończy sie przy spotkaniu z pierwszą dżdżownicąiff pisze:Na grzebanie w ziemi trzeba spojrzec inaczej - jak na doskonala gimnastyke na swierzym powietrzu! Gimnastyka i troche medytacji - mantra przy pieleniu ;-)
dla mnie te małe są smaczniejsze niz te "normalne"beata-malgorzata pisze:tak czy siak banany sa , male bo male ale oczy ciesza
Ładny kwiatek...Powiedz tylko ,czy kwitną one przez całą zimę ,czy teraz po lecie ,to jest ich najlepszy okres na kwitnienie...Miałem kiedys takie kwiatki w domku i wiem,że miło było patrzeć jak odwdzięczaja sie za pielegnacje...iff pisze:Moj "ogrodek" z parapetu...hibiskus tak mi kwitnie. Aktualnie mam 6 takich kwiatow.
To jest podstawa,żeby roślinki dobże rosły...Najczęstszy błąd polega na tym,ze podlewamy roślinki sama wodą ,.zapominając ,że oprócz picia potrzebuja także składników pokarmowych........Gratuluje pięknej roślinki...iff pisze:Odzywiam ja! Oprocz picia dostaje jeszcze duzo jedzenia ;-) i miejscowke ma taka jak lubi - duzo swiatla ale nie slonca.