spotkania forumowiczek

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

eve
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: eve » 20 gru 2005, 17:49

A ja dziewczyny juz zglaszam sie jako ochotniczka na spotkanie we Wroclawiu...ale dopiero w kwietniu/maju jak bede przed/po operacji!
Mam nadzieje ze cos zorganizujecie drogie weteranki cycuchowych operacji:) i mnie zaprosicie! :D Dopiero wtedy wybieram sie do Wroclawia bo dopiero wtedy bede miec urlop! Wiec do zobaczenia i mam nadzieje ze bedzie nas jeszcze wieksze grono do tego czasu! pozdrowionka dla Wroclawianek i nie tylko!
op. powiekszenia biustu - 20.12.06 - implanty okragle, profil sredni, 400cc. Jestem szczesliwa!!!

Awatar użytkownika
sousou
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: sousou » 20 gru 2005, 18:31

Anetka, nic się nie martw, bo to nie pierwszy i na pewno nie ostatni raz. Ubolewamy, bo byłyśmy tylko we trzy - nie to żeby nam nie było fajnie, ale jakże byłoby miło wymienić doświadczenia z większą "rzeszą" forumkowiczek :) .
Już planujemy mocno tu rozreklamować kolejne spotkanie, pewnie jakoś po Nowym Roku. Chciałybyśmy bardzo spotkać się w większym gronie. I wszystkie chętne Kobietki na ploteczki przy kawce, już mogą czuć się zaproszone :D
Będziemy się starać namawiać dziewuszki, które są jeszcze przed operacjami - przekonają się, jak takie spotkanie dodaje otuchy i utwierdza w podjętej decyzji.
Pozdrawiam!
Po operacji :-) :-) :-)
(grudzieñ 2005)

ildolce
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: ildolce » 02 sty 2006, 18:35

Hej,dziewczyny napiszcie kiedy planujecie nastepne spotkanie? na poprzednie bylo dla mnie za pozno poniewaz nie jestem z samego Wroclawia i z powrotem moglby byc klopot . moze w najblizszym czasie znajdzie sie ktos chetny? czas mnie nagli :wink: pozdrawiam

Awatar użytkownika
sousou
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: sousou » 02 sty 2006, 19:50

W sumie, to jeszcze nic nie planowałyśmy, ale ja tam się mogę spotkać w każdej chwili :-). To jak dziewuszki, spotykamy się???
(grudzieñ 2005)

iza
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: iza » 02 sty 2006, 20:02

Ja nie widze problemu :), chetnie znów sie spotkam. Nie pasuje mi tylko czwartek, mam wizyte u stomatologa :? .

Awatar użytkownika
sousou
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: sousou » 02 sty 2006, 22:56

Ja mam umówionego stomatologa pod koniec stycznia :roll:
Mi nie pasuje środa, a jeśli piątek to po 18-tej (wcześniej zajęcia z baletu z maluszkami :P ). Ale tak sobie myślę, że umówmy się może na przyszły tydzień, żeby wszystkie kobietki zdąrzyły przeczytać, że organizujemy spotkanko i wreszcie wsparły nas swoją obecnością ;-). Dziewczyny! MOBILIZUJCIE SIĘ!!! Tym razem ma nas być więcej!
(grudzieñ 2005)

ildolce
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: ildolce » 03 sty 2006, 14:21

Jeszcze raz ja Jesli chodzi o spotkanie czy jest mozliwosc aby spotkac sie troche wczesniej miedzy godz.14 a 15 ? Dla mnie pozniejsza godz. niestety nie pasuje tak jak pisalam wczesniej nie jestem z samego Wrocł.no i dodatkowe utrudnienie to dzieciaczki niestety nie zawsze mam z kim zostawic.A moze jest ktos z samej O-cy? Pozdrawiam

Awatar użytkownika
sousou
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: sousou » 03 sty 2006, 18:19

Cóz, ja pracuję do 14:30, z tego co wiem - Iza do 16-tej (chyba), więc przynajmniej dla nas to ciężka sprawa spotkać się wcześniej. No chyba, że w weekend... :-).
(grudzieñ 2005)

iza
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: iza » 03 sty 2006, 19:57

Mnie pasują tylko godziny popołudniowe. Tak jak wspomniała Sousou pracuje prawie do 16-tej. Ale jakby co, to weekendy mam wolne ;).

ildolce
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: ildolce » 03 sty 2006, 21:38

Kurcze,wielka szkoda.Mi niestety wekendy nie pasuja.Najwyzej ustalcie termin spotkania byc moze akurat uda mi sie przyjechac.Bardzo zalezy mi na kontakcie osobistym dziewczyn juz po op. Dzieki Wam i pozdrawiam

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”