Polityka...

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 27 mar 2006, 17:51

Wlasnie z tego powodu "wystawil" go PIS na premiera bo potrafi robic "dobre wrazenie" i skutecznie mamic ludzi mowiac i robiac g.... a jednoczesnie sprawiac wrazenie szczerego , godnego zaufania itp....
WYZNANIE EX-DZIEWICY
Diabłu dam miłą chwileczkę
By zaś odpust zjednać
Panu Bogu świeczkę
Mnie już niepotrzebna
Jonasz Kofta

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 27 mar 2006, 18:07

moze i tak ale i tak lepszy Mrcinkiewicz od Millera czy Belki

a co myslicie o slawetnych zakazach marszow rownosci ? bo dla mnie paranoja jest stwierdzenie ze zgda dla marszu bedzie w dalszej perspektywie zgoda dla adopcji dzieci i przyznawania dalszych praw :roll:

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 27 mar 2006, 18:13

No nie wiem na mnie on robi wrazenie psychopaty cos jak Stalin, Hitler itp. Strach sie bac juz widac w naszej polityce bardzo duzo podobienstw do Bialorusi, walczymy o ich wolnosc nie widzac co sie u nas dzieje.PiS wprowadza bardzo duzo ustaw , rozporzadzen o ktorych sie nie mowi a ktore w sposob drastyczny ograniczaja wolnosc np. stworzenie "stanowisk cieni" i wiele innych.....
WYZNANIE EX-DZIEWICY
Diabłu dam miłą chwileczkę
By zaś odpust zjednać
Panu Bogu świeczkę
Mnie już niepotrzebna
Jonasz Kofta

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 27 mar 2006, 18:32

mi trudno wyrokowac co jest lepsze - rozkradanie Polski tworzac prawo z lukami dzieki ktorym umozliwia sie jego wykladnie w sposob przeszkadzajacy pociagnieciu do odpowiedzialnosci czy wladza silnej reki chcaca to ograniczyc ale ogarniczajaca tez spoleczenstwo w wielu innych aspektach.. poza tym tak jak napisalas o wielu rzeczach nikt nic nie wie - tym bardziej trudno dyskutowac o tym co bedzie

Awatar użytkownika
kira
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kira » 27 mar 2006, 19:07

Merlinka pisze:a co myslicie o slawetnych zakazach marszow rownosci ? bo dla mnie paranoja jest stwierdzenie ze zgda dla marszu bedzie w dalszej perspektywie zgoda dla adopcji dzieci i przyznawania dalszych praw :roll:
Ale madry argument, popisal sie teraz.... :8-|:

To, ze odbedzie sie taka parada, wcale nie musi swiadczyc, ze zaraz dostana prawa do wychowywania dzieci, przeceiz u nas nawet sie hajtnac nie moga, czasem normalnym malzenstwom ciezko adopotwac dziecko ze wzgledu na prawo i warunki , ktore trzeba spelnic , zeby dostac zgode na adopcje,a oni juz sie homoseksualnymi martwia na zapas...

Takie parady powinny sie odbywac, mnie nie specjalnie obchodzi kto z kim co w lozku robi, to sprawa prywatna, a to, ze jestesmy inni to nawet fajniej, jest ciekawie, gorzej jakby wszyscy byli tacy sami. A tak cos sie dzieje, raz bylam na takiej paradzie i widzialam duzo dziwolagow, ale podobalo mi sie to, bylo nawet wesolo...jakies urozmaicenie szarosci dnia.
Mam juz dosc tego postkomunistycznego tepego myslenia i nawiedzonych "dzieci rydzyka" :niak:
3.04 nowy nosek, czyli juz po :)

Awatar użytkownika
anetas
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anetas » 27 mar 2006, 20:18

Merlinka pisze:moze i tak ale i tak lepszy Mrcinkiewicz od Millera czy Belki

Merlinka a w czym on lepszy od Millera cz Belki :wink: ? Tamci nie kryją chociaż cwaniactwa, a ten " Mocher " zgrywa inteligencika a głupi PDT_02 , żarty mu nie wychodzą, bo nie ma w tym człowieku za grosz błyskotliwości. Belka, może arogancki, ale miał chociaż wykształcenie. Jak może się nam zyć dobrze w kraju rządzonym przec idiotów na czele z zakąpleksiałymi rządnymi władzy kaczorami, uffff denerwuję się jak ich widzę :evil:
made by-dr SZCZYT, 650cc

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 27 mar 2006, 21:30

fakt trudno by im bylo ukryc to ich cwaniactwo

Awatar użytkownika
-asia
Senior Moderator Beauty
Senior Moderator Beauty

Re: Polityka...

Post autor: -asia » 27 mar 2006, 23:45

Merlinka pisze: Poseł Andrzej Mańka (LPR) o usuwaniu kobiet z rynku pracy mówi wprost. Dostrzega mianowicie "tendencję, że często kobieta poświęca nawet bardzo dobrą pracę właśnie ze względu na swoje macierzyństwo. Często kobieta wybiera macierzyństwo, a nie pracę zawodową. To jest bardzo dobra tendencja, chcielibyśmy ją utrwalać".
:twisted: :twisted: :twisted: Jak ja nie cierpię jak mnie ktoś do pieluch albo garow odsyła. Moje życie - mój wybór.

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 28 mar 2006, 08:29

ooo matko coż za wspaniały temat :D wkońcu moge sie wyzyc :D oby mnie tylko moderatorki nie wypędziły stąd :oops: kurcze ale wyzyje sie wieczorem bo teraz ide sie dokształcac na uczelnie---> stosunki międzynarodowe, po powrocie powiem Wam co mi mądrego dziś powiedzieli...ale chociaz jedno słowko szepne teraz..... :wink:

....otóz jak patrze na ten burdel, który teraz mamy w naszym przecudnym rzadzie....to naprawde nie dziwie sie juz dzis niektórym starym kapciom co mowia "komuno wróć" a czemu??
bo jak nas-ich komuna trzymała za mordy to było jak w wojsku!! a teraz? w 89 roku dostalismy wolnośc, wolne wybory, demokracje i co? i kur*** uszanowac tego nie można!! przecież to jest żenada!!
wydaje mi sie że Polak tylko jak jest w niewoli to jest prawdziwym Polkakim- jak ma odrobine luzu i wiolności to robi sie z naszego kraju jakis Sudan, ja pierdziele czasem mam wrażenie że żyję w jakims filmie s-f :shock: !!!

wczoraj wieczorkiem dzwonil mój tatus z Kanady i po krótkiej chwili mówi do mnie " a powiedz córka co Wy tam za szambo znowu macie w tym rzadzie? wszyscy z Was tu pieją"....no fajnie

cdn..... 8)
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Awatar użytkownika
dordi
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: dordi » 28 mar 2006, 08:48

Dominicana pisze:czasem mam wrażenie że żyję w jakims filmie s-f :shock: !!!

wczoraj wieczorkiem dzwonil mój tatus z Kanady i po krótkiej chwili mówi do mnie " a powiedz córka co Wy tam za szambo znowu macie w tym rzadzie? wszyscy z Was tu pieją"....no fajnie

cdn..... 8)
DOKŁADNIE! :shock: :x :evil: Ja tu juz wole nie ogladac zbyt czesto wiadomosci,bo mnie szlag trafia!
A smiac jest sie z czego, szkoda tylko ze mi nie do smiechu :evil: bo to jakis absurd...
2005 r./2006 r. - nos dr A. Krajewski- spartaczony ...
03.2010 r.- nos dr Skupin - jest duuuużo lepiej
03.2011 poprawka cz.chrzęstnej noska- trzymajcie kciuki;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”