Szkarolina, no tak. wstrzykuje sie fosfatydylocholine w tkanke tluszczowa pod skora takimi iglami jak insulinowe i lopatologicznie rzecz ujmujac to ona rozbija tluszcz, ktory rozbity odprowadzany jest do watroby, rozkladany i wydalany z organizmu.
dostalam 2 fiolki w 6 wkluciach w brzuchowa poduszeczke tluszczowa.
no a czy dziala, to ma sie okazac po 2 tygodniach
pani doktor stwierdzila ze jestem z tych mega autokrytycznych, bo wlasciwie to mam ladny brzuch i tego tluszczu tam co kot naplakal. a ja widze kulke-brzuch z boku i mnie to wkurza. do tego poprawia sie od tego troche jakosc skory i jej napiecie - wiec co mi tam. przed wakacjami sie przyda. czasem trzeba powtorzyc. za 2 tyg jade na ogledziny.
pytalam sie jeszcze o uda wewn i tluszcz nad kolanami. pani dr stwierdzila ze niezle mam do siebie podejscie, tzn mega krytyczne

. w kwestii ud wewn stwierdzila ze nie chodzi tu o tluszcz tylko posladki mi opadaja

. macrolane by pomoglo, bo unoszac posladek pociagnelo by to wewn udo do tylu i mialabym swoj efekt. ale to jest koszt kilku tysi i ja przed wakacjami juz sobie odpuszczam takie wydatki. usta jeszcze przeciez.
potem jak zaczelam o tych kolanach to wymyslila ze jak przyjde za 2 tyg to zobaczymy jak lipoliza na mnie dziala i przy okazji mozemy machnac mezoterapie na uda (od kolan po posladki) wlaczajac w to fosfatydylocholine - to powinno pomoc troche.
a przy okazji wytknela mi skolioze
lipolize glownie stosuje sie przy podbrodkach wlasnie, przy niewielkich nagromadzeniach tluszczu.
a watek na forum jest tu:
viewtopic.php?f=54&t=3012&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Lubka no pierwsza
fotek przed nie mam, chyba ze te z polanicy przed lustrem
Szkarolina, ja mysle ze u mojej doktory koszt jest nawet nizszy. jak bedziesz zainteresowana na serio, to podesle Ci namiary. ona dojezdza do Warszawy i przyjmuje tu tylko w piatki i soboty chyba.
mnie tez nie bolalo, same wklucia, to moze 4 z 6-sciu poczulam jak slabego komara
no mam sie dzis nie taplac w wannie tylko prysznic. to wszystko z zalecen. no ale jak powiedzialam pani doktor jak ja sie odzywiam to stwierdzila ze nie ma dla mnie zadnych zalecen juz wiecej