Zjawiska paranormalne,duchy?

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
cyryl-bea
Administrator Beauty
Administrator Beauty

Re: Zjawiska paranormalne,duchy?

Post autor: cyryl-bea » 14 lut 2015, 20:23

niebieska pisze:
babina7 pisze:.... zanika pamięć ortograficznego piania.
alez piej nieortograficznie.

(giggle (muscle

tak dla przypomnienia bo tu taki jeden przylepiec za mna chodzi, co chetnie pozbylby sie mojego bytu z tego forum (a jest to nawiasem mowiac niewykonalne)
a innym przypomne ze ja i inni uzytkownicy jak niebieska virilel etc. maja takie same prawa pisac tu, jak i gdzie indziej

sabrina widze ze ten przytyk do mnie, ale jak widze ty nie tylko nie znasz sie na wypelniaczach i operacjach jak stwierdzilas, na bytach jak po zdjeciu widze tez nie (thinking
wiec jakis specjalistow w dziedzinie to tu chyba nie ma (giggle

a forum jest o operacjach plastycznych i medycynie esetycznej, a nie o końskich trzech od(bytach) bo to jednie da sie ujrzec

zjawiska paranormalne czy istnieja czy nie mozna starac sie okreslac w sposob merytoryczny albo konsko odbytniczy jak widac
a jak sie smiejemy to chyba wszyscy

czy ustalic stawke za dzierżawienie tematu na wyłączność
i wtedy nikt spoza wybrańcow, pisac nie bedzie (giggle
cyryl-bea

Przeczytanie regulaminu ze zrozumieniem treści, jest podstawą miłej zabawy na forum!

Youtube: tu
Portal: tu
Facebook: tu

https://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... g-oczy.gif
https://beautywpolsce.com/forum/upload/1 ... Obraz1.jpg

Awatar użytkownika
kiuka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: kiuka » 14 lut 2015, 20:50

cyryl-bea pisze: a innym przypomne ze ja i inni uzytkownicy jak niebieska virilel ect. maja takie same prawa pisac tu, jak i gdzie indziej (...) czy ustalic stawke za dzierżawienie tematu na wyłączność
i tedy nikt spoza pisac nie bedzie
Przypomnienie niepotrzebne, bo tu nikt nikomu praw nie ograniczal. Prosilabym tylko o czytanie ze zrozumieniem. I tak jak kazdemu uzytkownikowi zalecane jest trzymanie sie tematu watku, tak rowniez i ja prosilabym o dostosowanie sie do tych regul.
cyryl-bea pisze: a forum jest o operacjach plastycznych i medycynie esetycznej, a nie o końskich trzech od(bytach) bo to jednie da sie ujrzec
Zgadza sie. Forum jednak ma tez dzial Feel Free, wiec jesli ktos ma potrzebe pisania o konskich (od)bytach, to wlasnie tu:).
cyryl-bea pisze:zjawiska paranormalne czy istnieja czy nie mozna starac sie okreslac w sposob merytoryczny albo konsko odbytniczy jak widac
Cyryl, a teraz serio:). Czy ty masz konia z chorym odbytem?
Zarcik, ale tak przemknelo mi przez glowe.

Nataa
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Nataa » 14 lut 2015, 20:54

cyryl-bea pisze: a innym przypomne ze ja i inni uzytkownicy jak niebieska virilel ect. maja takie same prawa pisac tu, jak i gdzie indziej

wiec jakis specjalistow w dziedzinie to tu chyba nie ma (giggle

a forum jest o operacjach plastycznych i medycynie esetycznej, a nie o końskich trzech od(bytach) bo to jednie da sie ujrzec

zjawiska paranormalne czy istnieja czy nie mozna starac sie okreslac w sposob merytoryczny albo konsko odbytniczy jak widac
- to niech piszą ci inni użytkownicy i torpedują ciekawą skądinąd dyskusję
- nie bądź tego taka pewna, tego czy jest się specjalistą nie da udowodnić się w takim gronie, w tak krótkim czasie i w takim klimacie, ale jak byś się postarała z racji swojej funkcji, to może chociaż klimat byłby bardziej sprzyjający, bo na grono masz nikły wpływ
- forum jest o operacjach, ale jesteśmy w dziale feel free (no comments)
- nie wszyscy się śmieją, nie wszyscy, bo też i temat nie sprzyjający śmiechom, raczej poważny - został przywołany w sytuacji ciężkiej choroby kogoś tam znajomego jednej z forumowiczek .....

Ale chęć wyróżnienia się z tłumu, zwrócenia na siebie uwagi, zaistnienia niektórych forumowiczek, czy też chęć podkreślenia swojej rangi przez innych, doprowadziła do takiego, a nie innego finału.
A szkoda.
Jeśli się nie ma żadnego doświadczenia w temacie, to może należy zmilczeć i pozwolić toczyć się dyskusji .... można czasem zmienić punkt widzenia po jej zakończeniu .... naturalnie nie muszą tego robić wszyscy, ale niech dana będzie szansa dla innych!
Ale to już zależy od osób decyzyjnych na forum, od ich kultury, ich poziomu, ich dobrych chęci, ich wyczucia, ich umiejętności, ich wyobraźni czy wreszcie ich intuicji - a to już są czasem nie do spełnienia życzenia ...
a ja bywałam na takich forach, gdzie tak właśnie było. Bo to ludzie decydują o wszystkim i wszystko jest możliwe ... trzeba tylko chcieć ...

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 14 lut 2015, 21:19

Cyryl i inne Byty,czy kiedykolwiek wysmiałam wasze poczynania,czy skrytykowałam? A mogła bym,bo siedze tu z 9 lat i nie jedno widziałam i przeczytałam.
Jezeli czegoś nie rozumię,nie siedze w temacie,to nie zabieram głosu. Kazda strona ma swoje racje. Wy nie musicie wierzyć,ale nie krytykujcie czegoś na czym sie nie znacie. Cyryl,szybko reagujesz,jezeli inne dziewczyny kogoś skrytykują,zaraz piszesz ostre posty i stawiasz je do pionu,wiec postaw do pionu siebie i inne dziewczyny,a najlepiej przeniescie sie gdzieś indziej,do działu w którym macie coś sensownego do powiedzenia.
Ileż można pisać o wypełniaczach,tyłkach,odsysaniach....aż czlowieka czasem mdli,wiec piszemy na inny temat,a jezeli na tym forum mozna pisać tylko o operacjach,to zamknij ten temat a najlepiej usuń i po klopocie.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
cyryl-bea
Administrator Beauty
Administrator Beauty

Post autor: cyryl-bea » 14 lut 2015, 21:26

nie wiem
napisze to drugi raz

bo jakos nie dotarlo

ze naklanianie kogos do praktyk pseudoleczniczych mogących spowodować utrate zdowia jest scigane z kk
oznacza to tyle ze osoba czujaca sie pokrzywdzona zglasza to na policje a policja do mnie o odtajnienie danych i zabezpieczenie wpisow

dzieje sie to za czesto na tej platformie, a wolalabym by nie zdarzalo sie wcale!

ta uzytkowniczka nie pytala o moce tajemne, tylko o lekarza ktory bylby w stanie jej pomoc (emo

wiec moderatorzy przeniesli to tu
na kazdy temat jak na kazdy to na kazdy

przeciez nie viriel czy ja wysmiewam sie z tematu a sabrina sobie jaja robi wklejajac zdjecie z konskimi zadami
nie ma w tym nic dziwnego czesto taki abraz wychodzi jak przeleci jakies nasionko przed obiektywem albo troche kurzu
a ona mowi ze to jakies zjawisko paranormalnie no to sory ale smiech na sali

jak wiatr rusza moim parapetem, to przeciez tez nie zmawiam rozanca w intencji zmarlych
echo w gorach tez dla mnie zjawisko normalne
jak i te na zdjeciu
no kurde wybacz nam ze na fizyce bylysmy grzeczne a i mamy wiecej w domu niz 2 ksiazki
no nasza wina ze nie boimi sie zacmienia slonca

jesli to cie tak urazilo zem wyksztalcone kobitki i sie nie boimi to serdecznie za nas przepraszamy

i ty do nas pretensje (bronze

jest wiele zjawisk niezbadanych ale tu poki co wszystkie sa zbadanie w tym chyba problem
cyryl-bea

Przeczytanie regulaminu ze zrozumieniem treści, jest podstawą miłej zabawy na forum!

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 14 lut 2015, 21:27

ulla10 pisze: W takim razie majac tak nikle kwalifikacje, podpisze sie pod zdaniem virilel.
Ulla oprócz niskich kwalifikacji podpisując się pod moim zdaniem przyznajesz się również do "innego stanu świadomości" i "braku gotowości" (clin

Przypomnę co tylko niektórym (clin , że cała ta dyskusja zrodziła się w wątku poświęconym depresji, ale Nataa zaczęła pisać tam o terapii egzorcyzmami, więc wypowiedziałam swoje zdanie na ten temat- czyli na temat leczenia depresji takimi metodami. Posty zostały przeniesione jako, iż byty i egzorcyzmy pasują bardziej tu niż do merytorycznego i poważnego tematu o depresji.
Poza tym mam prawo wypowiadać się o depresji jak i w każdym innym temacie zresztą.

Wiem czym jest depresja, doświadczyłam jej, uczyłam się o niej, miałam styczność z osobami chorymi i ich terapią. Uważam, że moim obowiązkiem jest podzielenie się wiedzą w tym temacie i zareagowanie gdy ktoś szerzy irracjonalne metody, które mogą być po prostu szkodliwe. Zaniechanie (w tym przypadku tradycjonalnego leczenia na rzecz egzorcyzmów) jest właśnie szkodzeniem.

No i Nataa wybacz ale nie Ty tu decydujesz co, komu i gdzie wolno...
Sama zamilkłaś gdy miałaś okazję się wypowiedzieć merytorycznie bo najwyraźniej zabrakło Ci argumentów do skomentowania mojego posta, a teraz mi odbierasz prawo głosu.

Każdy kto się z Tobą nie zgadza ma jakiś problem ze sobą- leczy kompleksy, chce zwrócić na siebie uwagę, pokreślić pozycję, torpeduje dyskusję... Wiem że wolałabyś żeby Ci wszyscy przyklaskiwali i szanowali bardziej niż innych, ale niestety na takie poważanie trzeba sobie zasłużyć. Tu to co pisze użytkownik jest jego wizytówką.

cyryl-bea pisze:

(mdr (mdr (mdr padłam (clin
Niestety ja też widzę tylko końskie trzy od(byty)... (doh Ale z widzeniem takich rzeczy tak właśnie jest - jak ktoś chce coś zobaczyć nawet jak tego nie ma na zdjęciu to zobaczy (clin Przecież ludzie dostrzegają różne postacie w zaciekach na ścianie, mchu na pniu czy nawet pleśni na kanapce...

Ale macie rację, nie będę już nikogo do niczego przekonywać bo to walka z wiatrakami. Szkoda mojego czasu.
Proszę mi jednak nie odbierać prawda do wypowiedzi, podważać sensowności moich słów nie mając żadnych argumentów w zanadrzu i przypisywać złych intencji !

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 14 lut 2015, 21:34

Właśnie jest info, że Szumowska dostała Srebrnego Niedźwiedzia za film "Ciało/Body"
Właśnie w temacie dusz......
zadowolona

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 14 lut 2015, 21:40

Spokojnej nocy życzę, bez Bytów, przeźroczystych postaci zakradających się w nocy do sypialni niedowiarków (giggle (clapping (devil ale wy sie nie boicie,bo przeciez nie wierzycie ze DUCHU ISTNIEJĄ

Ci, co milczą, wykazują najwyższe poczucie odpowiedzialności za słowo.
- Jacek Wejroch
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Nataa
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Nataa » 14 lut 2015, 22:11

cyryl-bea pisze:ze naklanianie kogos do praktyk pseudoleczniczych mogących spowodować utrate zdowia jest scigane z kk
To śmieszne jest co piszesz, bo ta osoba jest cały czas leczona przez lekarzy, pod ich stałą opieką, a nie szarlatanów czy egzorcystów, jest pomimo tego już w tak fatalnym stanie, że gorzej być nie może - robi plany samobójcze, i nic jej nie pomaga, więc o jakiej (potencjalnej) utracie zdrowia mówisz???
W takim stanie to może być chyba tylko lepiej a nie gorzej.
Poza tym, skoro egzorcyzmy to są bzdury, które są bezowocne, to w jaki sposób mogą jej zaszkodzić? No przecież nie działają. (giggle
Nie napisałam nigdzie, że musi zrezygnować z obecnego leczenia, można wdrożyć coś dodatkowo, zwłaszcza, że nie koliduje z chemicznymi lekami.

A tak na marginesie myśle sobie, że jak lekarz leczy i pacjent umiera/popełnia samobójstwo/inne przypadki, to nie odpowiada za to, nawet gdyby popełniał błędy .... i to jest najgorsze. Każdy jest chroniony.
Gdyby odpowiadali, to może do tego zawodu nie pchaliby się nieudacznicy.

Awatar użytkownika
cyryl-bea
Administrator Beauty
Administrator Beauty

Post autor: cyryl-bea » 14 lut 2015, 22:15

Nataa pisze: Myślisz Skarbuniu, że bardziej doświadczony lekarz w najlepszym ośrodku klinicznym znajdzie taką magiczną tabletkę, która uleczy osobę planującą samobójstwo???
Albo, że najlepsza dostępna/znana terapia prowadzona nieraz całymi miesiącami, nawet latami doprowadzi do wyleczenia tak ciężkiej choroby???
Pomyśl prosto - to jest choroba duszy - na to nie ma chemicznej przecież tabletki, która nagle cudownie uleczy taką biedną, nieszczęśliwą i bardzo chorą osobę.
Przeczytałam nt leczenia takich przypadków całe morze literatury. Leczenie konwencjonalne w takich ciężkich przypadkach w ogóle nie skutkuje .... i to jest straszne, bo rodziny tych biednych chorych się szarpią, jeżdżą, płacą, zmieniają i lekarzy i terapie, próbują w nieskończoność, sami przy tym tracąc zdrowie i popadając w depresję.
...........
A odpowiadając na Twoje pytanie: niestety w XXI wieku nie można pomóc wielu osobom .... przykładem jest właśnie Twoja znajoma chora osoba.
I przykładem są dziesiątki szpitali wypełnionych po brzegi takimi biedakami. Gdyby było możliwe wyleczenie, to te szpitale byłyby puste a lekarze bezrobotni. A tak to mają pracę. Na okrągło.

W dalszym ciagu nie widzisz swojego postu ktory probuje odciagnac chorego od konwencjonalnej medycyny (thinking

nata no zejdz na ziemie wkoncu

problem w tym ze nikt tu nie zakwestionowal tego ze twoja znajoma/znajomy sie wyleczyli

tylko wszyscy maja ubaw z metody jaka podajesz i twoje nazewnictwo ktore jest rodem ze sredniowiecza

kazdy czlowiek z wiedza podstawowa wie ze istnieja takie zjawiska jak
hipnoza, telepatia, wzgledne czasowe, teleportacja
ale nikomu jeszce nie wpadlo do glowy nazwac tego egzorcyzmem

tak samo jak kazdy wie o materii, energii ale nikt do licha nie nazywa tego bytem

przenies sie wkoncu w 21 wiek mozesz przy tym uzyc nawet teleportacji tylko co zrobisz z kopia (thinking

zacmienie slonca - to nie piekielne ciemnosci
echo to nie glosy zmarlych
nosz cholera jasniej sie nie da

z tym kawalkiem sie zgodze
Nataa pisze:
A tak na marginesie myśle sobie, że jak lekarz leczy i pacjent umiera/popełnia samobójstwo/inne przypadki, to nie odpowiada za to, nawet gdyby popełniał błędy .... i to jest najgorsze. Każdy jest chroniony.
Gdyby odpowiadali, to może do tego zawodu nie pchaliby się nieudacznicy.
lekarz to misja nie zawod i trzeba brac to pod uwage jak sie go wybiera
i misja ta powinna polegac na niesieniu pomocy z cala wiedza i starannoscia

mam tez nadzieje ze to nie stalking w stronie virriel - akurat ona bylaby swietnym lekarzem jakby postanowila przy takiej stronie zostac
a wirze ze chcesz jej dopiec bo mloda piekna madra bogata a ti sa grzechy niewybaczalne (giggle
cyryl-bea

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”