Sesja!!! egzaminy, oceny itd...

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

PINESKA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: PINESKA » 20 sty 2006, 15:02

[ ja tez sie ucze i ucze ...mam jak narazie same piatki i czwórki i zaliki....studiuje socjologie i mam takie dobre oceny ponieważ przenosze sie na dziennikarstwo i musze nadrabiac róznice..i tyle
A JEDNAK MARZENIA SIÊ SPE£NIAJA....

Awatar użytkownika
Aleksandra
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Aleksandra » 20 sty 2006, 15:03

angelika pisze:
Aleksandra pisze:jak to dobrze że ja studia mam juz za sobą :) :) ale jeszcze pamiętam te czasy kiedy męczyłam się tak jak wy. Najlepiej uczyło mi się późnym popołudniem, wieczorem i nocą. Więc w okresie sesji w zasadzie nocami nie sypiałam :?
Wszystkim wam życzę powodzenia na egzaminach!!!!
wiecie co..ja jeszcze jednych nie skonczylam a juz o innych mysle...walnieta jestem czy co :roll:
Aleksandra ja tez nocami..w poludnie jak alex spi zbieram materialy a w nocy jak spi to sie ucze :D
a potem ledwo na oczy patrze :X-/:
Angelika...skąd ja to znam ??? :!: :!: Najlepiej uczyło mi sie nocami bo tak sie po prostu przyzwyczaiłam. W ciągu dnia nigdy na to nie miałam czasu. Bo praca, a jak nawet wzięłam na czas sesji wolnego kilka dni, to zwsze w domu coś do zrobienia, zająć się trzeba było córcią.....i dopiero wieczorkiem mogłam "zaszaleć" z nauką.....
jeśli chcesz znajdziesz sposób, jeśli nie chcesz znajdziesz powód
04.11.2005- Skupin, 325cc
23.02.2006-abdominoplastyka - Skupin

Awatar użytkownika
lena83
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: lena83 » 20 sty 2006, 17:02

U mnie jak na razie tez wszystko jakos leci, na oceny jeszcze nie mam co narzekac, studiuje finanse i rachunkowosc i najgorsze przedemna statystyka i rachunkowosc :shock: ale nie moge oderwac sie od forum i nie mam czasu sie uczyc :wink: :lol: ucze sie zawsze nie wczesniej niz na 2 dni przed egzaminem :oops: ale po prostu nie moge sie przemoc zeby zaczac wczesniej, chociaz co roku sobie obiecuje ze bede na biezaco bo tylko sie niepotrzebnie stresuje na egzaminach i zawsze powtarzam " a gdybym tak miala jeszcze 1 dzien wiecej to na pewno bym sie nauczyla" :lol:
Życze powodzenia w sesji :)
21/12/2005 Skupin <okrÂągÂłe, 325cc pod miĂŞsieĂą>

Awatar użytkownika
marly
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: marly » 20 sty 2006, 17:36

Moja sesja jest całkiem specyficzna :) egzaminy: rysunek, malarstwo, fotografia, projektowanie ubioru i proj. obuwia, reszta to zliczenia. Egzaminy teoretyczne tylko w sesjii letniej i w dodatku tylko 2 :D Tak płynie życie na ASP 8) Nie znaczy to jednak, że to takie proste, bo czeka mnie jeszcze parę nieprzespanych nocek i mnóstwo pracy "fizycznej" :wink: Czasem myślę dlaczego nie poszłam na medycynę. Sprawdziłabym się pewnie w chirurgii plastycznej i miałabym szansę wykorzystać również swój intelekt, który już trzeci rok rdzewieje :)

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 20 sty 2006, 18:06

U mnie ten semestr jest luźniejszy niż pozostałe. Zdałam już logopedię oraz prawo opiekuńcze. Zostały mi dwa egzaminy: psychologia rozwojowa i pedagogika społeczna( kobyła :evil: ). Uczę się na egzamin dwa dni przed,bo ostatnio "zaszalałam" i zaczęłam się uczyć na prawo 5 dni przed i efekt był taki, że zdążyłam się wszystkiego nauczyć w 2 dni a potem już nie chciało mi się tego powtarzać i co nieco się zapomniało do dnia egzaminu :oops:
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Awatar użytkownika
wicherek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: wicherek » 20 sty 2006, 18:24

Gracja - jaki to kierunek studiów? jesli mozna zapytać :wink:
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 20 sty 2006, 19:25

robi mi sie niedobrze na samo slowo sesja :wink: zbliza sie wielkimi krokami a ja stoje w miejscu - trudno jest mi sie zmobilizowac do nauki bo w tym semestrze nie mialam zadnego kolosa :!:

Awatar użytkownika
lynn25
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: lynn25 » 20 sty 2006, 19:31

Angelica czy mi się wydaje czy Ty studiujesz Filologię Polską??? :P

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 20 sty 2006, 19:46

lynn25 pisze:Angelica czy mi się wydaje czy Ty studiujesz Filologię Polską??? :P
ja czy gracja..ja studiuje nasz zwykla historie :D
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 20 sty 2006, 19:48

A ja pedagogikę opiekuńczo - wychowawczą :)
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”