studniówka...:)

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
mleczna krowa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: mleczna krowa » 13 lis 2005, 13:03

Dziweczyny ja mierzyłam chyba juz z 25 sukienek i może one same w sobie są ok, ale ja wyglądam w nich tragiczniee :x Albo mam za duże luzy w staniku, tak że trzebaby było to wypchac czyms albo cały czas sie stresowac, że coś się odegnie, albo są za luźne w talii, albo za krótkie... :roll:
Własnie teraz się dopatrzyłam, że mam taką figurę, że szerokie biodra, wystający tyłek, a talia wąska i prawie każda kiecka źle leży, odstaje.

A co najgorsze to nieznalazłam ani jednej, która by choć trochę przypominała ta którą sobie wymarzyłam...a obawiam się, że nie będe potrafiła za bardzo odstąpić od pierwotnej wersjii...

Ech.....my to zawsze ammy problemy,a facet co? zarzyca garniak i jest :evil:
Omnis amans amens

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 13 lis 2005, 13:13

mleczna krowa pisze:Dziweczyny ja mierzyłam chyba juz z 25 sukienek i może one same w sobie są ok, ale ja wyglądam w nich tragiczniee :x Albo mam za duże luzy w staniku, tak że trzebaby było to wypchac czyms albo cały czas sie stresowac, że coś się odegnie, albo są za luźne w talii, albo za krótkie... :roll:
Własnie teraz się dopatrzyłam, że mam taką figurę, że szerokie biodra, wystający tyłek, a talia wąska i prawie każda kiecka źle leży, odstaje.

A co najgorsze to nieznalazłam ani jednej, która by choć trochę przypominała ta którą sobie wymarzyłam...a obawiam się, że nie będe potrafiła za bardzo odstąpić od pierwotnej wersjii...

Ech.....my to zawsze ammy problemy,a facet co? zarzyca garniak i jest :evil:

a myslalas moze o czyms dwuczesciowym???ja maialam zawsze ten sam problem co ty...i bralam dwuczesciowki :) talie zawsze wstedy mialam ladnie podkreslona :) albo moze do krawcowej wez swoj projekt i uszyje moze ci na wymiar???
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
DorAga
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: DorAga » 13 lis 2005, 15:07

Ja tez mam tak samo :) Jak bylam na 100dniowce 2 lata temu, to mialam gorset i spodnice i kazde w innym rozmiarze :lol: No coz, taki los...

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 10 sty 2006, 11:11

powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”