Dziewczyny nie ukrywam ,lubie sie ubrać w miarę moich finansów ,zresztą każda z nas ma pewnie inny styl ,nawet kolega dzisiaj z pracy który mnie widział jak szłam do lekarza ,wołał ,laska zajdz pokarz się ,wyglądasz bosko ,bo w pracy widzą mnie zawsze tylko ,biała koszula i czarna spódnica ,lub spodnie .
Uli to ja jestem prowodyrem wszystkich tych zadym ,to ja zaczynam ,bo nie jestem w stanie zrozumieć
dlaczego tak kłamie i oczernia mnie, że z bratem nie pozwalam sie mu spotykać ,że w domu mnie nie było na noc
Każdy normalny człowiek tak postąpi jak ja, ale teraz tak jak pisze ,to na myśl mi przyszło że on uciekał
od swojego problemu ,a winę zwalał na mnie.Tak ogólnie ,lubię pożartować ,pośmiać się ,ale jeśli facet
zaczyna mną sie interesować ,to spieprzam tam gdzie pieprz rośnie .Pisałam ile lat nie spałam z facetem ,w
porywach, chyba 3 lata temu spotkałam na urlopie ratownika ,ale co z tego jak h..j większy jak moje kopyto
i dochodzi jeszcze moja blokada ,dupa chce,głowa też, ale jak była by okazja ,to ja spieprzam Właśnie ten wdowiec
o którym pisałam ,znam go od lat ,zawsze mi się podobał ,i co z tego jak ,powiedział do mnie zapraszam ,
a ja w długą ,teraz go wypatruję ,i na tym się kończy ,moje cierpienie .
Ulla10 jeśli facet zaczyna przy mnie rozmawiać o seksie ,oczy w druga stronę ,co nie oznacza że nie miała bym
chęci na igraszki ,ale jak mam się otworzyć po tylu latach ,zero bzykania .Wydaje mi się że jestem gruba brzydka,
choć nie ukrywam ,Niebieskiej Milion dolarów ,może trochę pomoże w jakimś działaniu .Zresztą może już i zardzewiała
Dziewczyny pozdrawiam
nie mogę odebrać wiadomości ,nie wiem dla czego
Quer to właśnie przez te finanse ,tak cwancykuje ,choć nie ukrywam ,że to i tak cały czas byl toksyczny związek
przez co dzieci cierpialy .Oby nie powieliły