Moderator: Zespół I
Robiłam RF ( fale +podgrzewanie włókien) po zakończeniu RF, fotoodmładzanie. W trakcje zabiegów i po było super po jakich 3-4 meisiącach skóra była fatalna!. Żadne kremy nie chciały się wchłaniać. Na szczęście po rożnych zabiegach, maskach i innych cudach udało mi się ja odbudować. Strachu się jednak trochę najadłam. Od tego czasu za żadne skarby nie dam się namówić na fale, podgrzewania czy laser.ulla10 pisze: Ps. Babki, czy robiła któraś EXILIS???? Proszę niech się odezwie.
Widziałam efekty na własne oczy i są super! Buzia ujędrniona, owal w górę, po 4 zabiegach zlikwidowane bruzdy nosowo-wargowe i lwia zmarcha, ładnie szyja podciągnięta....cód miód i orzeszki!
Już gotowa jestem odżałować te 2000 zł, ale naczytałam się o długofalowym działaniu fal dźwiękowych na skórę, zaniku podściółki tłuszczowej, że po roku skóra wygląda gorzej itd.
Na forum jest bardzo mało informacji o tym zabiegu.
Fju fju! No to niezła panna. Mam siostrzeńca - 14 lat i 186 cm wzrostu, blondyn oczy niebieskie, rysy twarzy regularne. Waga 55 kg - straszny szczypior ale powinien nabrać masy jak mu hormony przybuzują. Jeszcze rośnie i powoli też zaczyna już wyrastać z dziecięctwa. Ale ma tak po ojcu bo szwagier 2 metry wzrostu no i po mojej rodzinie też dostał mocne geny choć siostra jest niższa ode mnie o 7 cm. Ten wzrost był też powodem tego, iż został posłany rok wcześniej do szkoły - nie chcieliśmy aby wśród równolatków odznaczał się wzrostem bo wiadomo jak to dzieciaki potrafią wrednie potraktować rówieśnika który fizycznie różni się od resztyullrike pisze:A ona je to na co ma ochote i w takiej ilosci jak chce ,przytycie jej nie grozi ,taka rasa.
180 cm i 53-54 kilo w porywie.Jest bardzo zgrabna ,ma naprawde figure modelki.
Obmierzylam ja to ma 84-59-88
Przestala rosnac tak od poltora roku ,i na szczescie ,ze juz nie urosnie.
Napiszę po cichutku, bo w końcu z tym Hydrochlorothiazidum to tak trochę ryzykownie na własną rękę, że tableteczka zadziałała. A raczej 3 tableteczki co 12 godzin i tyle wystarczy na razie. Tak więc jak któraś bierze Hydrominum i wydaje się jej, że działa lub może działa, to w porównaniu z nim Hydrochlorothiazidum pieruńsko działaullrike pisze:Wczoraj jak przycisnelam ,starajac nie objadac ,od razu 1,3 kg mniej z rana.
o od razu lepiej sie czuje.
Dziękuję Quer za opinię. Zastanowię się jeszcze nad exilis na likwidację tłuszczu na podgardlance. Podobno tu się sprawdza bardzo dobrze i najważniejsze że nie ma rekonwalescencji jak po tradycyjnym ilpo albo też lipolizie.Quer pisze:Robiłam RF ( fale +podgrzewanie włókien) po zakończeniu RF, fotoodmładzanie. W trakcje zabiegów i po było super po jakich 3-4 meisiącach skóra była fatalna!. Żadne kremy nie chciały się wchłaniać. Na szczęście po rożnych zabiegach, maskach i innych cudach udało mi się ja odbudować. Strachu się jednak trochę najadłam. Od tego czasu za żadne skarby nie dam się namówić na fale, podgrzewania czy laser.ulla10 pisze: Ps. Babki, czy robiła któraś EXILIS???? Proszę niech się odezwie.
Widziałam efekty na własne oczy i są super! Buzia ujędrniona, owal w górę, po 4 zabiegach zlikwidowane bruzdy nosowo-wargowe i lwia zmarcha, ładnie szyja podciągnięta....cód miód i orzeszki!
Już gotowa jestem odżałować te 2000 zł, ale naczytałam się o długofalowym działaniu fal dźwiękowych na skórę, zaniku podściółki tłuszczowej, że po roku skóra wygląda gorzej itd.
Na forum jest bardzo mało informacji o tym zabiegu.