ullrike pisze:EEeee Maryska Tobie to i z 10 kilo wiecej tylko dobrze zrobi.
Po co ci hydrominium czy inne specyfiki?
skoro masz wzrost i wage mojej 15 letniej corki :)
a moja corka wiem jak wyglada ..
Bo mi też i nie chodzi o te 1,5 kg tylko o spuchnięte stopy i dłonie, a przy okresie zwłaszcza. Po okresie 1,5 kg będzie mniej i tyle ale to takie denerwujące gdy rajtki cisną w brzuch przez te kilka dni i ciężej stopom. Jak zaczynają się letnie upały to u mnie zaczynają się takie historie bez względu na okres także - puchną mi ręce i nogi. Odstawiłam sól, dużo piję wody, raz w tygodniu jestem na drenażu limfatycznym i wynik starań marny.
15 lat to wszystko jeszcze przed nią - ja w wieku 22 lat urosłam 2 cm - ostatnie! ... myślałam, że już nie przestanę
Nie przekarmiaj dziewczynki - lepiej być długim i wiotkim (ubrania lepiej leżą) niż wielkim. Względy praktyczne.
Tak, młodszy chłop to najlepsza kuracja odmładzająca

Znam to z doświadczenia bo przez całe swoje życie tylko raz trafił mi się równolatek a tak ciągle młodsi.
ullrike, gdybyś zamiast tego allevo zjadła obiad złożony z młodych ziemniaczków z wody, mizerii z kefirem i np. jajka sadzonego to mogłoby to być z lepszym pożytkiem dla organizmu, bo i smakuje jak ktoś lubi takie jedzenie, niż jakiś proszek. Pod względem ilości kalorii może troszkę więcej ale jajko sadzone zrobisz i na łyżeczce Rapso
Mój szwagier pracuje w firmie która produkuje suplementy diety - dlatego nie jem i jeść ich nie zamierzam bo wiem, jak uzyskują pozwolenia na to aby wypuścić jakiś specyfik na rynek ... człowiek, zwykły zjadacz, nigdy do końca nie pozna co wchodzi w jego skład.