Życie zaczyna się po 40-tce. cz 6.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Eeku
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 6.

Post autor: Eeku » 16 kwie 2012, 07:41

kama39 obserwuje Cie od dawna,po tym liftingu wygladasz zajefajnie (yes) .Chociaz i przed wygladalas niczego sobie.
Plastyka brzucha 25.02.11 Szczecin. Artplastica .Dr.Grazyna Nasinska-Jurek
Wiek 39 lat
Wzrost 1.67 cm.
Waga 54 kg.
Jedno dziecko 20 lat

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 16 kwie 2012, 08:14

Kama, a czy kolor też zmienialaś? bo jakiś fajniejszy mi się wydaje.
Fryzurka zadziorna, moim zdaniem bardzo twarzowa. Jednak pewnie po umyciu nie odczujesz wielkiej zmiany.
A buźkę masz nastoletnią niemal, gdyby nie to myślące spojrzenie :)
Idę na lift bez wahania jak tylko mi się chomiory pogłębią.
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 16 kwie 2012, 10:26

W koloze nie widze róznicy,bo wczesniej tez byly jasne. W tej fryzurce lepiej,bardziej dziewczęco (yes)
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 16 kwie 2012, 10:35

kolor ładniejszy {taki świetlisty} i fryzurka!!!!! Namawiam jednak na nie podcinanie. Taka fryzurka ale do ramion....
zadowolona

Awatar użytkownika
kama39
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: kama39 » 16 kwie 2012, 10:51

Taki wlasnie mam zamiar - zapuscic. Tego boba mialam juz od kilku lat i chociaz dobrze sie z nim czulam to juz mi sie znudzil. Pora na cos nowego. Kolor to na tym zdjeciu trudno okreslic bo ciemno juz bylo jak robilam to zdjecie. Ale mam duzo jasniejsze te wlosy. Mialam juz spore odrosty i przy tym mnostwo siwych wlosow a poniewaz niedawno odkrylam w drogerii spray do rozjasniania wlosow zaczelem go stosowac i rzeczywiscie po kilku razach odrosty zniknely - zrownaly sie z reszta wlosow. Teraz dodatkowo zrobilam kilka jeszcze jasniejszych pasemek i jestem juz super blondi.
Fryzura mi sie podoba ale jest o wiele bardziej pracochlonna - modelowanie, jakies woski, lakiery a na drugi dzien po wstaniu makabra -sklejony koltun. Pierwsza rzecz po wstaniu to glowa pod prysznic. Przy tym bobie nie bylo wcale roboty i mycie tez moglam sobie odpuscic. No ale jak sie chce ladnie wygladac.....

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 16 kwie 2012, 10:53

Kama wygladasz swietnie z tymi pazurkami ,z tylu tez wypazurkowane?
najgorsze wlasnie to czesanie .jak to rano ukladac/??
bedziesz je na lokowke wywijac?

ja chcialabym tak wlasnie zeby tylko reka przejechac i juz stalo i bylo ulozone.
Boje sie jak nigdy tych jutrzejszych podstrzyzyn,bo pierwszy raz ide do tej fryzjerki nie wiem czy jak u niej ufarbuje wlosy to mi nie powypadaja,
Na silowni spytalam dziewczyne gdzie chodzi do fryzjera bo chce miec tak jak ona,no i ide do tej samej babki na identyczne podstrzyzyny .
aa trudno wlos nie zab,... bedzie co bedzie,

ps Usta ci sie kama super ulozyly !

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 16 kwie 2012, 11:28

Nie lubię i nie umiem {ręce mnie bolą (giggle } się czesac więc albo spinam spinką albo ogon albo rozpuszczone noszę. Masz okrągłą buźkę więc po prostu zapuśc włosy i nos luźne a na wyjście modeluj pazurki. Myślę, że bez modelowania jest tez ślicznie. Ciekawi mnie ten sprey. Taki kolor jak masz teraz mi się marzy (yes)
zadowolona

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 16 kwie 2012, 11:39

No wlasnie Kama, jaki spray kupilas i jak (czesto) go uzywasz? Po myciu? Przed suszeniem wlosow?
Ja sobie taki kupilam, potem go wyrzucilam (zapomnialam, dlaczego), po czym kupilam sobie znowu. W kazdym razie stoi nieuzywany.
Ach, juz sobie przypominam: wysuszal bardzo wlosy. A potem to suszenie, zazwyczaj owijam mokre wlosy w recznik, a potem susze. Tak wlasnie po tym reczniku pryskalam wlosy sprajem i od nowa byly mokre = godzina suszenia.
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
kama39
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: kama39 » 16 kwie 2012, 12:15

Ten spray to z popularnej w Niemczech firmy balea:
http://www.pinkmelon.de/magazin/haircar ... blond.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Spryskuje sie nim wlosy po umyciu a potem suszy. W zaleznosci co kto chce moze rozjasniac tylko odrosty albo spryskiwac pojedyncze pasemka albo cala gowe popryskac i rownomiernie wlosy rozjasniac. Do tego uzywam tez ten szampom i odzywke i jak narazie nie zauwazylam, zeby sie wlosy wysuszyly. Tam jest napisane, ze mozna go uzywac po kazdym myciu wlosow. Nie wierzylam za bardzo w to rozjasnienie ale jak po kilku razach przestalam zauwazac odrosty to sie bardzo zdziwilam i przeczytalam co tam jest w skladzie tego cuda. No i wszystko okazalo sie jasne - woda utleniona! Oczywiscie napewno jakas mocno rozcienczona i do tego jakies pielegnujace dodatki. Bo w dzialanie jakichs wyciagow z rumiankow czy innych ziolek to byl nie uwierzyla, w kazdym razie nie w takim tempie.

Awatar użytkownika
onaona
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: onaona » 16 kwie 2012, 12:23

Kama, prześlicznie wyglądasz. Zaraz zauważyłam jaśniejszy kolor włosów. Buzia taka rozaśniona, promienna.
Zanim przeczytałam co Babina napisała to też pomyślałam, że ładnie by ci było w dłuższych włosach. I kłopot z układaniem mniejszy.
A jaki masz naturalny kolor włosów, skoro zwykły spray rozjaśnia ci go? Pewnie też jasne, co? Na ciemne odrosty to byłoby chyba za słabe (thinking
"Perfekcję osiąga się wtedy, gdy nie można już nic odjąć ani dodać."

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”