TYCIE zaczyna się po 40-tce:(

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: TYCIE zaczyna się po 40-tce:(

Post autor: ullrike » 05 wrz 2011, 11:12

Musialabym zerknac w moj kalendarzyk a mam go w domu :ile wazylam i kiedy najwiecej w tym roku.
Sprawdze to powiem.ale nie jest napewno to 7 kilo roznicy.od maja bedzie z 4 kilogramy.
Napewno te 60,6 to moj tegoroczny najlepszy wynik.
Dobry tez dla mnie byl rok 2008 bo czesto pokazywala sie waga z 5 na czele.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 05 wrz 2011, 11:51

No to fajnie wam waga leci (yes) (happy Ja dzis jestem rozlazła i jakaś śpiąca.
Wczoraj tak strasznie mi sie zachciało nuteli,ze sobie kupilam.Do szklanki włozyłam kopiatą łezeczkę od herbaty nuteli,dsypałam lyzeczke platków owsianych i łyzeczke jeczmiennych,wymieszalam..Bylo wspaniale (mdr i wcale nie mialam wyrzutów sumienia.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

martam46
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: martam46 » 05 wrz 2011, 13:28

Wracam do Was po przerwie.Uzaleznilam sie juz od tego forum.Jak pisalam,walcze z cellu i mam juz widoczna poprawe.Mezzo dziala i chociaz nigdy nie uzyskam idealu to i tak sie ciesze z tego co mam.Dodatkowo ubylo mi pare centymetrow w obwodach ud i w spodniach czuje luzy (clapping (clapping .Ja tez jakos nie moge skupic sie na dietach bo odrazu wlacza mi sie mega ssanie,wiec olalam diety.Ale chyba najlepszym dla mnie dopingiem byly Wasze zdjecia z drugiego watku.Nie musze wiec przyklejac na lodowce zdjec jakis plastikowych lal,Wy mi wystarczycie.Weekend tez minal mi na owockach i jogurcikach ale po malinach dostalam wysypki i skonczylo sie zdrowe jedzonko (punch

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 05 wrz 2011, 13:41

martam a jakie to mezo masz beziglowe i z nakluwaniem tez mnie temat interesuje chociaz nie jestem pewna czy u mnie celulit cyz po prostu tluszczyk bo jak teraz troche schudlam to juz nogi gladsze ale moze jednak to cellulit i wartybyloby cos zaczac dzialac bo na razie to tylko po kapieli sie smaruje antycellitem i tyle

martam46
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: martam46 » 05 wrz 2011, 16:04

Marena,mam robione mezzo iglowe,naprzemiennie przod i tyl z posladkami.W sumie bylam 6 x,cotydzien.Do tego masaz drenaz limfatyczny.Cellu bardzo sie zmniejszylo i teraz jeszcze biore mezzo na pojedrnienie skory.Gdyby jeszcze zniknely te obrzydliwe pajaczki to bylabym happy (thinking Ale z tym to gorzej,nic nie daly dotychczasowe proby.W pazdzierniku ide na pijawki do kolezanki,bedziemy eksperymentowac (whew

Awatar użytkownika
wiosna w duszy
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: wiosna w duszy » 05 wrz 2011, 16:12

Martam, pięknie zadziałałaś na ten celu :) (yes) (clapping

I spadku wagi Wam dziewczynki gratuluję (handshake (clapping

Ja się szykuję na endermologię, ale to juz po lifcie, bo na razie on mi zaprząta głowę :)

martam46
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: martam46 » 05 wrz 2011, 16:18

Ja na endo nie moge przez te cholerne zyly.Wiosna ja tez czekam na Twoje info piliftowe.Jestem pewna,ze pieknie bedziesz wygladala.Bo o ile mnie pamiec nie myli to juz wkrotce?

Awatar użytkownika
wiosna w duszy
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: wiosna w duszy » 05 wrz 2011, 19:24

Tak, Martam :) Za 3 tygodnie :) Dziękuję Ci bardzo za nadzieję, ja też na taki efekt liczę (rire

Mówisz o pajączkach na nogach? Dlatego nie możesz? Ja też się zastanawiałam, czy to nie jest przeciwwskazanie, ale w temacie o endermologii dziewczyny pisały, że to nawet pomaga przy żyłkach. Oby miały rację, bo ja też mam tego dużo, i niemal z każdym dniem pojawiają się nowe.

Quer
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Quer » 06 wrz 2011, 09:38

zbliza się 10-ta a tu cisza jak nigdy! Co to wszystkie 40stki dziś urpol więły? czy zabalowały? (giggle (giggle

Wiosna gdzie będziesz w Krk chodzić na endermologię?

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 06 wrz 2011, 09:59

Ja juz tu bylam ale nic nie pisze bo mnie glowa boli.Najadlam sie znów wczoraj nutelli z platkami owsianymi.
Córka dokonczyla sloiczek i juz na razie musze przystopować. (happy
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”