Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz. 5

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

martam46
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Re: Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz. 5

Post autor: martam46 » 20 sie 2011, 13:02

Dana,jeszcze nie robiłam bo cały czas walczymy z oczami - laserem.Obrzęki są mniejsze ale są i w dodatku te cienie pod oczami.Ale gdzieś na początku września już chyba będę miała to zrobione i decyduję się jeszcze na dłonie.

jolantast3
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: jolantast3 » 20 sie 2011, 15:36

TAK Ullrike chyba dam sobie spokój z tym okiem,jak piszesz telepać sie taki kawał ,do tego dodatkowa kasa za
przejazd,chyba nie warto,a jest nie najgorzej .Ja bym powiedziała że to nie mysz na worku tylko szczurzyca ,
zawsze trzymam sztamę za kobitkami ,ale On jest biedny ,ja to widzę ,ale dobrze mu tak.Takich frajerów to
lać po łbie i patrzeć czy równo puchą.Bo chop musi być z jajami a nie z wydmuszkami hhaaa.
Ullrike podpowiedz czy warto u Furmanka ,jeśli się nie ma kasy na innego operatora,a może nie robić
wcale, wiesz co to blizny,da się je w miarę ukryć.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 20 sie 2011, 16:10

Furmanek chyba nie robi brzydkich cięć..? Ja myślę, że jak zwisy są jeszcze do wytrzymania, to poczekaj.Jak już są strasznie szpecące, to lepiej mieć blizny niż te zwisy. Nawet jak ktoś zauważy, to co? Zabiłaś kogoś żeby Cię potępiali/
U mnie nic nie widać ale czasem mnie korci {i pewnie kiedyś powiem} żeby powiedzieć "tak, zrobiłam sobie lift"!!!
Jak dla kogoś lęk przed zabiegiem jest większy niż niechęć do odbicia w lusterku niech nie robi. Ja zrobiłam i chyba nikt na tym nie ucierpial więc czego mam się wstydzić. Włosy też farbuję, maluję się i jakoś tego nikt nie wytyka.
zadowolona

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 20 sie 2011, 16:57

Jolatntas szczerze piszac to wg mnie Furmanek i jego ciecia sprawdzony nie jest.
Niewaidomo jak dlugo ten jego lift trzyma ,obawiam sie ze za mocno on nie podciaga i nie odpreparowuje.
Robi ciecia tak samo jak Brzuchnski przed uchem i za nic ma prosby zeby szwy ukryc w uchu.
Po drugie liczy sie bardzo rodzaj skory jaki masz ,JoannaPers miala cieniutka skorke dlatego u niej te ciecia sa niewidoczne jak masz grubsza skore mozesz miec blizny.
Miejmy nadzieje ze mu sie te szwy pod uchem ktore serwuje ,nie rozlaza tak jak Brzuchanskiemu.
Bo po Brzusiu ile tylko wyliftowal to kazda ma bliznowate koleczko na pol szczeki :P..no troche podkoloryzowalam (mdr ale blizna widoczna jak byk kazda brzusiowa liftowka posiada.Taki sobie znaczek firmowy hehe.

Zobaczysz jak Jagna pojdzie na pierwszy ogien,chyba zda szczera relacje i fotki wklei.,.
Z tym ze wiesz ...Sabrina dobrze pisze na poczatku kazda jest zadowolona i piekna.
Po moim lifcie nie ma juz sladu ,wygladam tak samo dobrze (czyli zle)jak przed liftem.
Zostaly z liftu tylko sznyty.
To co mi kiedys bardzo przeszkadzalo teraz jest mi obojetne.Nabralam dystansu...i czekam spokojnie az jeszcze mocniej zwisne i pojde drugi raz ..przede wszytskim dla komfortu nie posiadania blizn.

Ja sie tymi bliznami az tak bardzo nie przejmuje wlosy nieraz upinam w scisly koczek wiec sa na maxa odsloniete ,Nie mam ochoty naokraglo blizn czyms pacykowac ,,sa to sa Trudno.
Nie chcialabym tylko zeby mi jakis facet na nie uwage zwrocil wiec jak gdzies ide to wlosy roztrzepuje i rozpuszczam.

jolantast3
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: jolantast3 » 20 sie 2011, 18:27

Babina myślę że zwisy mam,może nie duże ,ale nie mniejsze jak Ty. Tak.więc kwalifikuję się do liftu.Skóra już na
szyji zaczyna się fałdować a to czas na lift.Kwiatuszek pisała jak dobrze pamiętam .Dziewczyny nie kupujcie ciuchów
zainwestujcie w siebie.To mnie przekonało do liftu.Tego się trzymam ,choć nie mam wiele kasy ,ale nikt z moich
znajomych,i rodziny nie podejrzewa że zrobiłam op powiek a teraz lift.To będzie szok,że będę wyglądać lepiej niż
osoba z rodziny,która włożyła kupę kasy ,zainwestowała w różne zabiegi ,a ja po lifcie i tak będę ,wyglądać lepiej.
To że masz piękny lift ,nikt nie ma wątpliwości.Myślę że nigdy(ja)nie przyznam się do litu.A po co.Po to
żeby mówili że lift ją uratował .Poz.

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 20 sie 2011, 20:13

Dziewczyny moje wrocilam do Was i sie stesknilam (inlove . Zrobilam przerwe ale mi nic dobrego nie dala . No bo czy mozna zyc bez forum i bez 40 stek ????? No powiedzcie same ! NIE !!!!
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 20 sie 2011, 22:59

jolantast3 pisze:Babina myślę że zwisy mam,może nie duże ,ale nie mniejsze jak Ty. Tak.więc kwalifikuję się do liftu.
A przeciez Babina jest po lifcie i nie ma juz zwisów. Babona siadlo Ci coś? Chyba nie?
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 20 sie 2011, 23:50

nic nie siadło, jest super!!Chyba chodzi o moje zdjęcia, które wkleiłam przed.....?
zadowolona

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 21 sie 2011, 19:26

beata-malgorzata pisze:Dziewczyny moje wrocilam do Was i sie stesknilam (inlove . Zrobilam przerwe ale mi nic dobrego nie dala . No bo czy mozna zyc bez forum i bez 40 stek ????? No powiedzcie same ! NIE !!!!
hehhe, Beatko. Większość próbowała dać sobie siana od forum. I każda wracała. nawet jak mniej piszemy, to zaglądamy co ze znajomymi. jak tam wakacje?

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 21 sie 2011, 20:31

Ja czytam forum codziennie,ale czasem przez pare dni sie nie udzielam jak czuje,ze juz mi sie ulewa (puke (giggle
Troche przerwy i potem znów moge pisać.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”