Jolatntas szczerze piszac to wg mnie Furmanek i jego ciecia sprawdzony nie jest.
Niewaidomo jak dlugo ten jego lift trzyma ,obawiam sie ze za mocno on nie podciaga i nie odpreparowuje.
Robi ciecia tak samo jak Brzuchnski przed uchem i za nic ma prosby zeby szwy ukryc w uchu.
Po drugie liczy sie bardzo rodzaj skory jaki masz ,JoannaPers miala cieniutka skorke dlatego u niej te ciecia sa niewidoczne jak masz grubsza skore mozesz miec blizny.
Miejmy nadzieje ze mu sie te szwy pod uchem ktore serwuje ,nie rozlaza tak jak Brzuchanskiemu.
Bo po Brzusiu ile tylko wyliftowal to kazda ma bliznowate koleczko na pol szczeki :P..no troche podkoloryzowalam

ale blizna widoczna jak byk kazda brzusiowa liftowka posiada.Taki sobie znaczek firmowy hehe.
Zobaczysz jak Jagna pojdzie na pierwszy ogien,chyba zda szczera relacje i fotki wklei.,.
Z tym ze wiesz ...Sabrina dobrze pisze na poczatku kazda jest zadowolona i piekna.
Po moim lifcie nie ma juz sladu ,wygladam tak samo dobrze (czyli zle)jak przed liftem.
Zostaly z liftu tylko sznyty.
To co mi kiedys bardzo przeszkadzalo teraz jest mi obojetne.Nabralam dystansu...i czekam spokojnie az jeszcze mocniej zwisne i pojde drugi raz ..przede wszytskim dla komfortu nie posiadania blizn.
Ja sie tymi bliznami az tak bardzo nie przejmuje wlosy nieraz upinam w scisly koczek wiec sa na maxa odsloniete ,Nie mam ochoty naokraglo blizn czyms pacykowac ,,sa to sa Trudno.
Nie chcialabym tylko zeby mi jakis facet na nie uwage zwrocil wiec jak gdzies ide to wlosy roztrzepuje i rozpuszczam.