Komentarze do naszych fotek 4 cz.VIII

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
meyd
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Re: Komentarze do naszych fotek 4 cz.VIII

Post autor: meyd » 21 lip 2010, 15:55

w rudych zdecydowanie lepiej (nod naprawdę fajnie kolorek dobrany (clapping (zresztą ja jestem miłośniczką wszelkich rudości (tongueout )
3 grudzień 2009, Dr Szczyt - korekta noska - już po :roll:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

jowa20
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: jowa20 » 21 lip 2010, 15:58

Meyd
Ja tez odkad mam rudy uwielbiam go...
Chociaz są i tacy,ktorzy woleli mnie w ciemnych..
"Jeżeli ludzie szepczą za Twoimi plecami,to znaczy tylko,ze ich wyprzedziłeś"
................................................................................................
10.05.2010 całkowita korekta noska-długo wyczekiwana,wkońcu zrealizowana..
05.12.2011poprawka w części chrzęstnej nosa

Awatar użytkownika
wictory
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: wictory » 21 lip 2010, 18:22

jawa20 sorry ,że drąże jeszcze temat ale keune to marka a jaki to kolor - rudy ,miedziany czy jeszcze inny bo zakochałam się w tym kolorze (rire
Dr. Skupin 17 marca 2008 - HP 300cc

Awatar użytkownika
turek.mg
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: turek.mg » 21 lip 2010, 19:01

meyd pisze:ewawawa, jeśli chodzi o moje włosy.. to hmm, akurat na tych fotkach ostatnich to są nieruszane kompletnie (tongueout tj. takie mam naturalne włosy jak wstaje z łóżka ;) - wieczorem myję, kładę się w mokrych, i budzę się z takimi na wpół pokręconymi, na wpół prostymi. Z tym, że na pierwszej fotce mam troszeczkę bardziej pokręcone, bo czasem jak smaruję się kremem na noc to zaplatam dwa warkocze po bokach, żeby włosy się nie uciapały smarowidłem i wtedy rano są pofalowane lekko ;) .. nigdy bym nie pomyślała, że ktoś może zwrócić uwagę na tego typu (pseudo)fryzurki (clin , przecież są tak bardzo hm, no w nieładzie (tongueout .
heh meyd robię tak samo jak Ty, idę spać w mokrych i wtedy mam najlepsze włosy i każdy się pyta kto mnie uczesał, ale mój patent jest trochę inny, idę myć włoski i je rozczesuję, a po myciu już nie wtedy są super,

co do rudości to sama mam ją na głowie od miesiąca jak nie dłużej i to bardzo twarzowy kolor, tylko te odrosty o matkooooo, muszę lecieć znowu do fryzjera jak Wy dajecie z tym radę, farba co miesiąc???

Awatar użytkownika
meyd
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: meyd » 21 lip 2010, 19:24

turek.mg pisze:
heh meyd robię tak samo jak Ty, idę spać w mokrych i wtedy mam najlepsze włosy i każdy się pyta kto mnie uczesał, ale mój patent jest trochę inny, idę myć włoski i je rozczesuję, a po myciu już nie wtedy są super,
?
no dokładnie - jeśli nie zaplatam warkoczy to również włosy czeszę tylko przed myciem, a po umyciu już nie (clin .

co do farbowania to ja akurat włoski farbuję mniej więcej co 2 miesiące, ale to chyba zależy po prostu od odcienia tego rudego (rire w moim przypadku aktualnie odrosty aż tak nie są widoczne, ale jak kiedyś zafarbowałam się na taki jasny, żarówiasty rudy to mój naturalny brąz widoczny był już po 3 tyg (thinking .
A spytam tak jeszcze - włoski farbujecie w domu czy zawsze do fryzjera?
Ja parę razy eksperymentowałam sama, ale prawdę mówiąc chyba więcej szkody sobie narobiłam (itwasntme i od tej pory zawsze lecę do fryzjera - sobie już nie ufam w tej kwestii (giggle .
3 grudzień 2009, Dr Szczyt - korekta noska - już po :roll:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Marta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Marta » 21 lip 2010, 19:27

jowa20 juz Ci pisalam ,ze jestes sliczna ale powtorze jeszcze raz wyglądasz rewelacyjnie,masz sliczny usmiech i ząbki:) (inlove (kiss

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 21 lip 2010, 20:00

Tureczku
a pokaż swój kolor???

Rudy jest twarzowy, tyle, że trzeba dobrze go dobrać
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
turek.mg
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: turek.mg » 21 lip 2010, 22:39

Michitka pisze:Tureczku
a pokaż swój kolor???
Michi jak wrócę od fryzjera w przyszłym tygodniu (giggle (giggle bo teraz mam odrosty na 1 cm, o zgrozo po miesiącu, w życiu bym nie pomyślała że mi tak szybko włosy rosną, w moim przypadku różnica jest duża bo teraz mam taki kolorek jak Ty Meyd a naturalny mam ciemny szatyn, wygląda jak siwy na tych odrostach i reszcie rudej,

co do Twojego pytania Meyd to ja robiłam u fryzjera ale wyszło nie równo na górze jaśniejsze na dole ciemniejsze, co dziwne bo włosów nie farbowałam od jakiś 4 lat i zrosło wszystko co było kiedyś farbowane, resztę obcięłam

teraz idę do mojej starej sprawdzonej fryzjerki ale cały czas mam dylemat czy zostać w rudościach czy deko przyciemnić

Awatar użytkownika
megi
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Re: Nasze fotki cz.VIII

Post autor: megi » 21 lip 2010, 22:43

mara pisze:wklejalam w watku o wlosach, wybaczcie powtorke ale starsze forumowiczki pewnie sie usmiechna jak mnie zobacza w stanie terazniejszym po tych wszystkich zmianach :)

http://i36.photobucket.com/albums/e30/B ... 8small.jpg

http://i36.photobucket.com/albums/e30/B ... 9small.jpg

Mara, bardzo długo nie było mnie na forum i jestem w szoku!!! Co się stało z Twoimi blond włosami?? (happy
W życiu bym Cię nie poznała!!! Jesteś zupełnie inna, to chyba nosek?? (happy Ładnie Ci w tym kolorze!

Buziaki i pozdrowienia!
przed http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=530" onclick="window.open(this.href);return false;

1 dzień po - dr Kasprzyk, 06.06.2013 anatomiczne Silmed Natural - 410XH
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=380" onclick="window.open(this.href);return false;

7 miesięcy http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 72#p809172" onclick="window.open(this.href);return false;

jowa20
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: jowa20 » 21 lip 2010, 23:25

Marta
dziekuje Ci bardzo,Ty tez jestes sliczna ;***
"Jeżeli ludzie szepczą za Twoimi plecami,to znaczy tylko,ze ich wyprzedziłeś"
................................................................................................
10.05.2010 całkowita korekta noska-długo wyczekiwana,wkońcu zrealizowana..
05.12.2011poprawka w części chrzęstnej nosa

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”