dona, ganiac sie mozna! zazdroszcze!!!
ola banderola miło mi bardzo!
marryme ta kostka na scianie w łazience, to fat cube firmy dunin
http://www.dunin.eu" onclick="window.open(this.href);return false; , w kuchni tez, tylko inny kolor. 60 mk dla jednej osoby to wypas, mieszkałam tak podczas studiów drugim mieszkaniu w Poznaniu. miałam bawialnie

, sypialnie i pokój komputerowo-naukowy

. To mieszkanie, które pokazałam, to taka przejściówka. Rok temu mój maż dostał rozkaz i trzeba było sie przeprowadzic z Lublina na kujawy. Początkowo wynajmowaliśmy mieszkanie, z zamiarem budowy domu, ale babie sie odwidziało i dała wypowiedzenie po miesiacu!!! Mielismy 2 miesiące na wynajem kolejnego i wieczna tułaczke i bycie na czyjejs łasce, wiec wolelismy kupic swoje na szybko. Mieszkam teraz w 80-cio tysiecznym mieście i o nowe mieszkania tu trudno, wiec wzielismy ostatnie jakie było i wcale nie tanio jak na taką wioche. Klucze dostalismy pod koniec marca, a wynajem mielismy do 15 kwietnia.Musieliśmy szybko działac, a zeby było śmieszniej maż wyjechał na 3 miesiace do Wrocławia na kurs i wszystko na mojej głowie zostało. W takim miescie jak moje aktualnie, trudno o jakies dobre sklepy, jest jeden z armatura i jeden z meblami i to brw

, wiec wszystko na szybko ściągałam z netu i tak jestem zadowolona z efektu, jak na takie mega szybkie działanie i brak wypasonych sklepów

jakie miała do dyspozycji np. nasza
ewelinkabrit
jak bedę budowała dom, to tylko w kubistycznym, nowoczesnym stylu, bardzo mi sie podoba ten, który wstawiła wczesniej
ola banderola!!!!
turkus bardzo ekologiczno-ekonomiczny dom
p.s moje dziewcze siedzi z lewej, drugie wypozyczone

, dla rodziny 2 + 2 to juz by było mega mało miejsca, dlatego m.in. moje dziecko jest jedynaczką