Nasze cztery kąty...

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
bernadetta
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Re: Nasze cztery kąty...

Post autor: bernadetta » 01 kwie 2010, 13:18

dona, ganiac sie mozna! zazdroszcze!!!
ola banderola miło mi bardzo! (happy
marryme ta kostka na scianie w łazience, to fat cube firmy dunin http://www.dunin.eu" onclick="window.open(this.href);return false; , w kuchni tez, tylko inny kolor. 60 mk dla jednej osoby to wypas, mieszkałam tak podczas studiów drugim mieszkaniu w Poznaniu. miałam bawialnie ;), sypialnie i pokój komputerowo-naukowy ;). To mieszkanie, które pokazałam, to taka przejściówka. Rok temu mój maż dostał rozkaz i trzeba było sie przeprowadzic z Lublina na kujawy. Początkowo wynajmowaliśmy mieszkanie, z zamiarem budowy domu, ale babie sie odwidziało i dała wypowiedzenie po miesiacu!!! Mielismy 2 miesiące na wynajem kolejnego i wieczna tułaczke i bycie na czyjejs łasce, wiec wolelismy kupic swoje na szybko. Mieszkam teraz w 80-cio tysiecznym mieście i o nowe mieszkania tu trudno, wiec wzielismy ostatnie jakie było i wcale nie tanio jak na taką wioche. Klucze dostalismy pod koniec marca, a wynajem mielismy do 15 kwietnia.Musieliśmy szybko działac, a zeby było śmieszniej maż wyjechał na 3 miesiace do Wrocławia na kurs i wszystko na mojej głowie zostało. W takim miescie jak moje aktualnie, trudno o jakies dobre sklepy, jest jeden z armatura i jeden z meblami i to brw (giggle , wiec wszystko na szybko ściągałam z netu i tak jestem zadowolona z efektu, jak na takie mega szybkie działanie i brak wypasonych sklepów (muscle jakie miała do dyspozycji np. nasza ewelinkabrit
jak bedę budowała dom, to tylko w kubistycznym, nowoczesnym stylu, bardzo mi sie podoba ten, który wstawiła wczesniej ola banderola!!!!

turkus bardzo ekologiczno-ekonomiczny dom (clapping

p.s moje dziewcze siedzi z lewej, drugie wypozyczone (happy , dla rodziny 2 + 2 to juz by było mega mało miejsca, dlatego m.in. moje dziecko jest jedynaczką (pleure
Jestem powątpiewaniem w sens, formą ponad treść
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

24.04.2008-dr Brzuchanski plastyka brzucha :)

08.10.2008-mama - powieki u dr Brzuchanskiego

Awatar użytkownika
dona7
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: dona7 » 01 kwie 2010, 15:59

bernadetta super urzadzilaś to mieszkanie ...marzy mi sie kiedys takie w centrum Krk.... (whew
gratuluje... (flower)
Kasprzyk T. - Silimed Natural 410 XH 360 HI op.18.02.2014r....? sama nie wiem ....

dr.Keller-Skomska - korekcja czubka nosa.... 04.07.2012.... ZREZYGNOWAŁAM....
dr.Jan Rykała Łódź - nosek...- 09.08.2012r. juz sie denerwuje bardzo...))) marzenie pomału sie spełnia ...trzymajcie kciuki...))) Już PO czekamy na efekty )))

Awatar użytkownika
Lubka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Lubka » 01 kwie 2010, 19:22

no to sie Dona doczekalam (rofl
Kurcze ile tam miejsca, ale bedziesz miala frajde urzadzajac reszte pokoi-tych dla dzieci szczegolnie (clin
i jak zielono za oknem waszej sypialni-a mowilas, ze tylko bloto wokolo (clin
Zazdroszcze kochana i przyznam, ze troche mnie to zmobilizowalo do dzialan w kierunku spelnienia moich marzen (happy
12.07.10Nagor460cc/520drBroma
16.12.10wymianaNatrelleMX370drBroma
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=110" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 32#p637332" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 76#p642476" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 82#p655082" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
Vodia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Vodia » 02 kwie 2010, 07:43

Dona super (yes)
Dona domek na pewno nie jest ciemny (happy
Tylko ja osobiscie wole jasniejsze elementy wystroju, ktore zawsze rozjasniaja, ale jak juz pisalam bardzo podoba mi sie i tak wystroj Twojego domku i na pewno jak kiedys sie takze takiego metrazu dorobie pozwole sobie na jakis ciemniejszy wystroj w ktoryms pomieszczeniu (nod lub w nawet nie jednym.
tak zeby nie bylo zbyt monotonnie.
Poki co pomysl z szachownica w lazience wymiata (nod (happy
11.06.2007 - nos (CKN) - dr Łątkowski
21.03.2016 - znowu nos (część chrzęstna) - dr Skupin :)
czas na usta...

Awatar użytkownika
dona7
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: dona7 » 02 kwie 2010, 10:55

vodia dzieki bardzo za miłe słowa, pewnie że sie dorobisz takiego domku...pewnie nawet ładniejszego... (rofl

lubka super ze zmobilizowałaś sie do dzialania , nie ma co czasu tracić my też byliśmy przez 4 lata w Londynie...
tam zarobiliśmy na nasz domek oczywiście kredyt tez mamy...wiedz wszystko przed tobą...

trzymam kciuki za was dziewczyny... (yes) (kiss
Kasprzyk T. - Silimed Natural 410 XH 360 HI op.18.02.2014r....? sama nie wiem ....

dr.Keller-Skomska - korekcja czubka nosa.... 04.07.2012.... ZREZYGNOWAŁAM....
dr.Jan Rykała Łódź - nosek...- 09.08.2012r. juz sie denerwuje bardzo...))) marzenie pomału sie spełnia ...trzymajcie kciuki...))) Już PO czekamy na efekty )))

she
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: she » 03 kwie 2010, 00:22

Dona, super dom. Marzy mi sie wlasnie taki ;) Tylko, ze na razie to tylko marzenia :)
Gratuluje ! :)
P.S. Tak sie tylko zastanawiam, czy ten domek stoi w Polsce, czy zagranica ? ;) Przepraszam za wscibskosc :P ;)
she

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 04 kwie 2010, 21:23

Dona7
Obejrzałam projekt tego domu,ale on jest dużo mniejszy ok.180 mk.
Może ja źle szukam,no nie wiem.
Tego dużego Syriusza nie widzę. (shake
Life is a journey,not a destination.

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 05 kwie 2010, 08:50

Bo to ten sam tylko powiększony o piwnicę itp. tak ja zrozumiałam
WYZNANIE EX-DZIEWICY
Diabłu dam miłą chwileczkę
By zaś odpust zjednać
Panu Bogu świeczkę
Mnie już niepotrzebna
Jonasz Kofta

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 05 kwie 2010, 12:42

turek.mg pisze:... ogólnie dom nie w Waszym tu stylu, bo nie nowoczesny a dworkowy właśnie (giggle ...
ja lubie dworkowe (nod
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 05 kwie 2010, 16:27

szpaczek pisze:Bo to ten sam tylko powiększony o piwnicę itp. tak ja zrozumiałam

Możliwe,ale piwnica dała aż tyle dodatkowych metrów?
O ile dobrze myślę to jakieś 160 mk.
Life is a journey,not a destination.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”