Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
Dziś kolejny słoneczny dzień, który rozpoczęłam z uśmiechem na twarzy
Mam troszkę zajęć i mniej pracy niż zwykle dzięki zarwanej nocce rzecz jasna
Było też już od rana macanko = zabieg refleksologii Czegóż chcieć więcej w taki dzień
czas jest bezwzględnym rzeźbiarzem ludzi ...
14.11.2007 Dr. Skupin okrągłe 400hp MENTOR pod mięsień
Cześć wszystkim!!!
Dosia Anetta urodziła śliczną córeczkę już są w domku pisała o tym w innym wątku
A u mnie nadal wieje właśnie gotuję obiadek i tez zamierzam obejrzeć dziś te kobity solarówy
no to tylko gratulować takie męża :bravo :bravo :bravo
śliczna ta dzidzia Anetty , tak się właśnie dziwiłam że jej nie ma i nie ma ,a przecież ostatnio była częstym bywalcem w tym temacie.
tak tak jutro ciekawy temat w rozmowach (byłam w szoku jak zobaczyłam dziewczynę ,która w wieku 16lat miała już lipo ,bo mama jej doradziła )
ola banderola ale masz dobrego mężusia i nie martw się że nie pamiętałaś tylko odwdzięcz się w inny sposób hihi
no to czekamy na jakieś fotki od naszego gosiaczqa
No,no byle za 20 lat tak pamiętał, to faktycznie będzie czego gratulować...
no,no Marta 2454 odwdzięczę się mężusiowi
Kurcze nie mam polskiej tv,a piszecie coś o jakiejś dziewczynie, której mama doradziła liposukcje w wieku 16 lat ,jak rozumiem to w rozmowach w toku będzie i ja nie oglądnę
dzisiejszy dzien hm... jestem myslami jutrzejszego dnia;) jutro bede miala piersiatka;D mmm juz nie moge sie doczekac.Spakowana i gotowa aby spelnic marzenie.Nerwowowa atmosfera i wielki strach ah nie chce zeby bolalo!!