Wróżka

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Marzena3m
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Re: Wróżka

Post autor: Marzena3m » 10 sie 2009, 12:53

Cukiereczku nie chce łykać tabletek bo 2 miesiące temu urodziłam i karmie piersią . A co do tej wróżby na onecie to wydaje mi się bardzo prawdopodobna bo mówi że mąż awansuje a kilka dni temu dostał dyplom za wkład w rozwój firmy i teraz dziesiątego dobrą wypłatę.Mażymy o własnym kącie , a jeżeli mąż będzie lepiej zarabiał to napewno weżniemy kredyt na własne mieszkanko. Pożyjemy zobaczymy.
Macie racje życie trzeba wziąść we własne ręce , ale to wcale nie jest takie proste

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 10 sie 2009, 16:53

masz taka dzidziunie mala? :bravo gratuluje....
to moze inne metody anty skoro karmisz..... choc chyba tak odrazu po porodzie nie zachodzi sie w nastepna ciaze ;)

oby wam sie spelnilo z tym wywrozonym awansem meza itp
pozdrawiam
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
Marzena3m
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: Marzena3m » 10 sie 2009, 17:39

Ja też myślałam że tak szybko nie zachodzi się w ciąże do teraz bo rok temu w kwietniu też urodziłam córkę.
Dzięki my też sobie tego życzymy.
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
ladykate
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: ladykate » 11 sie 2009, 13:24

moja kolezanka slyszala od znajomych ze jak sie karmi to nie trzeba sie zabezpieczac bo wtedy i tak nie mozna zajsc w ciąże...... tak tez robila...... i rok po pierwszej uroszila druga córeczkę ;)
Nie odk³adaj zycia na póŸniej!!!!
dr BrzuchaĂąski - juÂż po! applaus
http://ticker.7910.org/an1cCAcNw360010M ... anV6IA.gif

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 11 sie 2009, 14:21

tak to jest wlasnie
niby sie nie zachodzi a jednak ;)
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 11 sie 2009, 18:54

Kto te mity rozprzestrzenia? Pro familia?
Wiadomo, ze przyrost naturalny obecnie mizerny. To trzeba troche dopomoc.
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
dyduska
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: dyduska » 21 wrz 2009, 23:43

Sama nie mam dzieci ale zawsze słyszałam, że po ciąży właśnie najprędzej o kolejną wpadkę :) Moja siostra rodzona jest tego doskonałym przykładem :D
Co do wróżki, to czytam was od samego początku ale jakoś nikt nie polecił dobrej wróżki w Trójmieście (chyba, że przeoczyłam) więc "stawiałam" sobie kilka już razy tego internetowego tarota i faktycznie karty odzwierciedlają w dużej mierze moje emocje. Za każdym prawie razem wychodzi mi też karta mówiąca, że wygram albo dostanę spadek hehehhehe, na to pierwsze nie chce liczyć bo mam nadzieje, że nikt z mojej rodziny nie umrze!! ale za to w totka czasami gram :-D :-D A co, żeby wygrać trzeba grać!!! Poza tym od dawna marzę i planuje otworzyć własny biznes i z jednej strony bardzo tego pragnę a z drugiej mam wielkie obawy, wiadomo, czy wypali, itd. I w kartach to wyszło. Jak również to, że powinnam zdać się na instynkt a będzie dobrze.
6.05.2010 - lip lifting - dr Broma - super!!!
25.10.2012 - powiekszam piersi :-) - dr Broma - juz po - Natrelle 410 MX - pojemność 370

Awatar użytkownika
Cordoba
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: Cordoba » 29 wrz 2009, 09:06

Ja byłam u wróżki na początku roku. Pytałam tylko o sprawy sercowe, mężczyzn, bo akurat byłam w rozterce....Sprawdziło się w 100% :shock:

Awatar użytkownika
kasia3210
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: kasia3210 » 29 wrz 2009, 09:45

Poszlabym do wrozki drugi raz (wczesniej bylam z 2 lata temu i nic sie nie sprawdzilo, nic a nic) ale chyba sie boje. :-?
30-03-2009 - dr K. Ostrowska-Clark - 510FX Allergan 350gr (12.5x13.0x5.6)

Awatar użytkownika
pimpek1984
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: pimpek1984 » 14 paź 2009, 21:59

Bylam kilka razy u wrozki .U jednej nic sie nie sprawdzilo a u innej tej ostatnio juz nie pamietam bo to byla dawno, ale ja nie wierze w zle rzeczy jak wrozka mowi.Ale chce wam opowiedziec o mojej siostrze ktora byla u tej samej wrozki i sprawdza jej sie po kolei to co by chciala zeby sie sprawdzilo.Tzn byly zle rzeczy ktore ta wrozka przepowiedziala ale sie nie sprawdzily, natomiast rzeczy dobre tak.Przepowiedziala jej bardzo wiele ze rzuci studia obecne, ze wyjedzie za granice, o wyjezdzie do pracy z kolezanka ze sie nie powiedzie(tak tez sie stalo-pojechaly nad morze do pracy i wrocily po kilku dniach) a potem o pracy przy wodzie-siostra teraz pracuje w Kolobrzegu choc pochodzimy z kujawsko-pomorskiego a studiowalysmy w Poznaniu.Jest jeszcze dalszy ciag tej historii i mam nadzieje ze jej sie sprawdzi bo to same wspaniale rzeczy, a jak dotad ona nie miala szczescia w zyciu tak moge to okreslic wiec mam nadzieje ze jej sie wszystko ulozy.
Moje odczucie jest nastepujace to w co wierzymy ze sie zisci-sprawdzi sie a to w co watpimy nie-chyba ze watpliwosci sa obawami i za duzo o tym myslimy wtedy tez moze sie wydarzyc.Kiedy nastawiamy sie na dobro otrzymamy dobro, jezeli obawiamy sie za bradzo czegos moze nas to spotkac. Moze to dosc prymitywny opis =wiecej w Potedze podswiadomosci.POlecam
I niech zycie Wam przynosi same dobre rzeczy applaus
Allergan 410 MX325 i MF255 -Dr.Kasprzyk 4 luty 2010
Nos - Dr.Stepniewski 1 luty 2011http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 91#p687191
Bullhorn lip lift-Dr. Gromadziński 03.04.2015 http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 11#p887411

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”