Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
tak eniii,
oznacza to, ze jestes aktualnie dostepna.
mi sie tez nie podoba, wcale.
przynajmniej jak narazie.
dziewczyny da sie czytac od nieprzeczytanych postow.
przed kazdym tematem jest taki malutki prostokacik
i jak na niego klikamy to wchodzimy od strony z nieczytanymi postami.
70B + 375cc,
mentorki okrÂągle, wysoki profil, dr Skupin :)
19.V.2009r.
Dziewczyny, kiedy dostałyście zgodę na wstęp do tej osławionej Galerii Zamkniętej?
Wysłałam swoje zdjęcia w piątek...i nic.
,,Sezamie otwórz się,, - nie działa :?
Mam nadzieję, że nic nie sknociłam przy wysyłaniu zdjęć. Nie zapisało mi się w wysłanych ( ale nie tylko ten list, więc może skrzynkę mam po prostu zapchaną a list poszedł, mam nadzieję...)
Tak straszecznie chcę zdjęcia pooglądać. Chciałabym na konsultację pojechać, a nie wiem na 100% do kogo
zrezygnowałam z forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Magdoonia , chyba cię nie pocieszę , ale ja do GZ piersi czekałam trzy tygodnie , a do nosków jeden tydzień , takze to różnie bywa , musisz być cierpliwa
Mój dzień mija śpiąco, bo dwa razy w nocy wypuszczałam psa na dwór i rano nie byłam w stanie zwlec się z łóżka żeby pojechać do miasta.
Dodam jeszcze, że późno wczoraj wstawiłam pranie do pralki i czekałam do pierwszej żeby je wyciągnąć :?
dosia pisze:Magdoonia , chyba cię nie pocieszę , ale ja do GZ piersi czekałam trzy tygodnie , a do nosków jeden tydzień , takze to różnie bywa , musisz być cierpliwa
Cierpliwość nie jest moją najmocniejszą stroną.
Operację planowałam za parę miesięcy...ale oczywiście nie wiem czy wytrzymam.
zrezygnowałam z forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
co do nowego wyglądu to tamta stara była bardziej czytelna a tu trochę jest taki mętlik :|
6.11.2008 dr.Szczyt pow.PIERSI anatomy pod mięsień McGhan 335ml i 370ml MAŁE
-----------------------------------------------------------
23.09.2009 dr.Szczyt NOS (całkowita korekta)