Moderator: Zespół I

o rany! a może kitaje chcieli coś z niego przyrządzić ale się nie udałonefertari pisze:u mnie w lesie ktoś wyrzucił spalonego psa az do kości:o
![]()
kurcze, ja też tak się zastanawiam czy wysterylizować kicię teraz czy zaczekać i pozwolić jej żeby miała małe, nie wiem czy jest różnica pomiędzy kotkami które nie miały i miały małeMoja kicia-Bafi jutro będzie miała sterylizacje.
Kicia mimo,iż ruje znosi coraz lepiej-nie jest aż tak denerwująca dla domowników to niestety ale jej "trudne" dni zdarzają się bardzo często-pomiędzy rujami ma maksymalnie 10 dni przerwy także myśle,że zabieg przyniesie jej ulge:)
musisz się zastanowić,czy chcesz miec maluchy tzn.Twoja kiciaeniii pisze:kurcze, ja też tak się zastanawiam czy wysterylizować kicię teraz czy zaczekać i pozwolić jej żeby miała małe, nie wiem czy jest różnica pomiędzy kotkami które nie miały i miały małe
hehehe może bała się pierwszego razuMarta86 pisze:Oczywiście odprawiała te swoje tańce i śpiewy godowe ale jak spotkała się z kotem znajomych podczas ruji to nie była nim w ogóle zainteresowana.
(chyba,że nie był w jej guście)