Wróżka

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
majka133
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: majka133 » 24 maja 2009, 20:57

Sabrina, chciałabym tak umieć interpretować jak Ty...
dr Kubasik 13 .03 2008 plastyka brzucha -
SUPER

dr.Kubasik- piersi 21.08 2008

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 24 maja 2009, 21:21

a spojrzysz w moja przyszlosc Sabrina? Szukam pracy i samochodu ;-)
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
majka133
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: majka133 » 24 maja 2009, 21:23

Sabrina to i o mnie pomyśl....czy czeka mnie coś dobrego w końcu?
SUPER

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 24 maja 2009, 21:29

Sabrina pisze: Dziewczyny jak sobie wróżycie,to chwile sie skoncentrujcie na pytaniu,musicie byc skupione
ja zaknelam sie sama w pokoju...
poczytalam o znakach zodiaku itp...
potem pomyslalam o pytaniu zwiazanym tylko z moim zwiazkiem
i karty mowily o zwiazku, wyraznie o zwiazkach a nie np ze prace strace czy cos w tym stylu... wywrozylo mi rozstanie a czy sie to spelni czas pokarze....
napewno sama nie zerwe z chlopakiem bo tak radzi karta :roll:
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 24 maja 2009, 21:44

majamajamaja, pojawi sie sie lada dzień na twojej drodze jakis mlody facet,wyglada jak by miał z kąś przyjechać,albo ty bedziesz musiała gdzies wyjechać.Ta karta ma dwa znaczenia a ja nie umie az tak wrózyć,zeby miec pewnośc o które znaczenie chodzi?
Pojaia sie tez jakies zmagania,chyba własnie zwiazane z praca,ale je pokonasz i juz w niedługim czasie poprawi sie Twoja sytuacja materialna. sklonna jestem powiedziec ze pojawi sie wiecej jak jedna propozycja i bedziesz musiała dokonac wyboru. Przez jakies czas chyba bedziesz miała dwa zródła dochodu? hmmm tak jakos dziwnie wyszlo :-)
Tak czy siak finansowo ruszysz do przodu, i nie wiem czasem czy cos nie wygrasz,albo z kąś nie dostaniesz pieniedzy? Bo wyszła praca praca,ale jeszcze jakies dodatkowe pieniadze,tak ja by niezarobione,ale wpadły ci przypadkiem.
Nie bedzie to juz,będziesz musiala poczekac,moze pare tygodni,miesięcy? nie umie obliczac czasu :cry: ;)
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 24 maja 2009, 21:56

majka133, kurcze u ciebie tak wyszłoze nie kumam za bardzo. Tak jak by jakies zmiany zawodowe,bardzo dobre zreszta,podwyżka awans,nowa praca? Wyszła karta szefa,ojca,albo sama zostaniesz szefem? Gdy bys chciała otworzyc cos swojego to jest to najlepszy okres. Bedziesz musiała tez podjac jakies decyzje,moze czasem ryzykowne,ale masz w sobie ogromne pokłady energi [moze nawet o tym nie wiesz] i pokonasz kazdą przeszkode gdy by taka sie pojawiła. W dalszej przyszłości bardzo ładna karta uczuc. moze to byc partner ,moze oznaczać tez narodziny dzieca u ciebie badz w rodzinie. Będziesz otoczona miłościa i mega zadowolona z kazdej dziedziny zycia.
:-D

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 24 maja 2009, 21:58

cukiereczekPL, czesto jest jednak tak,że gdy pytasz sie o uczucia ,to wychodza np. monety. Prawdziwa wróżka wiedziała by jak to zinterpretować,ale ja nie umie az tak wrózyc?
Dużo jest kart które nie umie powiazac i zinterpretowac,dla tego skupiam sie tylko na tych których jestm w miare pewna.

Awatar użytkownika
majka133
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: majka133 » 24 maja 2009, 22:28

Sabrina, dzięki :-D
SUPER

Awatar użytkownika
Majusia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Majusia » 24 maja 2009, 22:34

Sabrina, Ty nasza RÓŻOWA WRÓŻKO - jak już tak wróżysz Mają to i może ja się załapię oh(s1 , mam teraz dziwny okres w zyciu uczuciowym i w sumie nie wiem co mam dalej robić, a sama nie za bardzo umialam sobie tego tarota zinterpretować

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 24 maja 2009, 22:35

Sabrina pisze:Aguuu, jezeli nie wierzysz we wróżby,to czemu chciałas,żebym ci powróżyła?
nie przypominam sobie żebym prosiła, od początku pisałam, że nie wierze w takie rzeczy, a Ty sama zaczęłaś z tym wyjazdem, więc kontynuowałam moje poglądy, nie, raczej przekonanie, że wróżby to bzdura ;)

A że temat jest ogólnie dostępny, więc nie muszą być tutaj jedynie osoby które w to wierzą, czyż nie ? ;)
carrion pisze:a wierzą bo jest to odskocznia od "normalnego" życia ;)
a z tym się akurat zgodzę, chyba właśnie dużo ludzi dla tego chce żeby im wróżono.
Przynajmniej tak mi się wydaje :roll:
majka133 pisze:mnie tez ciągnie do wróżb...Ostatnio rozmawiałam i wysyłałm smsy przez portale wróżby online i viversum....czy się spełni... nie wiem.
mam znajomego który pracuje w takim czymś, i wcale za "wiarygodne" wróżby bym tego nie uznała :p
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”