Jak mija nam dzień?

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
nikolettkaa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: nikolettkaa » 13 lut 2009, 22:11

no ja dzisiaj mnustwo zalatwiania , jeszcze poczta zgubila gdzies przekaz z czescia mojej pensji:-///..myslalam ze mnie szlag trafii, jeszcze doszla mi dzisiaj nauka -bo jutro mam egzamin,a moj mezus chory na grype jelitowa-mial sie mna opiekowac,a ja sie nim opiekuje bo caly dzien kwenka :badgrin:
11/2009 Piękne vhp ;) 500 ;)
2011- planuje usta i policzki

Awatar użytkownika
janko2
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: janko2 » 13 lut 2009, 23:17

nikolettkaa pisze:no ja dzisiaj mnustwo zalatwiania , jeszcze poczta zgubila gdzies przekaz z czescia mojej pensji:-
XXI wiek,a tu jeszcze pensję pocztą przesyłają....Może to wina piątku i 13-ego.... :badgrin:

Ja właśnie kończę ten dzień bez specjalnych wpadek i problemów....Nie bedę ich miał chyba nawet ze snem...wiec nie było tak strasznie..A bałem się ..13-ego :p
--------------nosek u dr.Bieleckiego

''Nigdy , nie mĂłw nigdy.''

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 13 lut 2009, 23:46

Dal mnie rowniez piatek 13tego fajny dzien bez pecha....same fajne rzeczy dzis sie wydarzyly....i chyba bedzie cudowny weekendczego wszystkim Wam zycze!!!!

Teraz wiem jedno ze jak w zyciu Dobro dajemy ono do nas wraca kilkakrotnie wieksze!
Tak samo jest ze zlem....bylo nawet takie powiedzenie ze kto sieje zlo ten nienawisc zbiera ... U mnie sie sprawdza na codzien.

a jutro zycze Wam.....to znaczy juz za 10minut przecudnych Valentynek!!!! [smilie=heart fill with love.gif] [smilie=heart fill with love.gif] [smilie=heart fill with love.gif] [smilie=heart fill with love.gif] [smilie=heart fill with love.gif] [smilie=heart fill with love.gif] [smilie=heart fill with love.gif] [smilie=heart fill with love.gif] [smilie=heart fill with love.gif] [smilie=heart fill with love.gif] [smilie=heart fill with love.gif] [smilie=heart fill with love.gif] [smilie=heart fill with love.gif] [smilie=heart fill with love.gif] [smilie=heart fill with love.gif] [smilie=heart fill with love.gif] [smilie=heart fill with love.gif] [smilie=heart fill with love.gif] [smilie=heart fill with love.gif] [smilie=heart fill with love.gif] [smilie=heart fill with love.gif] [smilie=heart fill with love.gif] [smilie=heart fill with love.gif] [smilie=heart fill with love.gif] [smilie=heart fill with love.gif] [smilie=heart fill with love.gif] [smilie=heart fill with love.gif] [smilie=heart fill with love.gif] [smilie=heart fill with love.gif] [smilie=heart fill with love.gif] [smilie=heart fill with love.gif]

czarnulka21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: czarnulka21 » 19 lut 2009, 12:49

Moj dzien i caly tydzien mija mi strasznie :( jestem chora ,codziennie wychodze do roboty o 7 rano i wracam o 6.30 . Nie moge wziasc jeszcze wolnego,bo za krotko pracuje i tak sie mecze z goraczka i kaszlem.....
Na szczescie jak wracam moj maz codziennie czeka na mnie z dawka kolejnych lekow i z obiadkiem :)

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 19 lut 2009, 20:36

czarnulka21, kuruj się bidulko ,ps.fajnie mieć takiego męzusia, który czeka na ciebie z obiadkiem!!! u mnie dzień jakoś zleciał pół dnia w sumie spędziłam w kuchni ponieważ robiłam pączusie,pózniej ciepła kąpiel i do łóżeczka:)
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

czarnulka21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: czarnulka21 » 20 lut 2009, 02:14

marta2454" ale ci dobrze ,ja to nawet i o tlustym czwartku zapomnialam :? Jeszcze tylko 1 dzien i weekend :-D ktory spedze w lozeczku ;)

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 20 lut 2009, 10:13

hej u mnie dzisiaj dzionek zaczyna się super,w końcu się wyspałam, umówiłam się na dzisiaj z koleżanką że wybierzemy się z dzieciaczkami na plac zabaw pogoda się zapowiada 8-) 8-) 8-) i ja i moje dziewczynki będziemy zadowolone ponieważ ja się oderwę od garów ,a one będą mogły poszaleć na placyku :-) :-)

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 20 lut 2009, 11:29

A mi sie nie dali dis wyspac ,wlascicielka domu przyjechala po swoje rzeczy i lata mi po domu od 2 h i to z 2ka dzieci...Ale za to slonko pieknie swieci od rana!
milego dnia!!!!
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 24 lut 2009, 11:46

cześcc dziewczyny ostatnio nic nie piszecie na tym wątku dziś toreczek u mnie zaczął się tak jak zwykle zaraz biore się za sprzątanko następnie obiadzik i spacerek ,pogoda dziś nie najlepsza bo nie ma słonka ale nie jest żle ważne ze nie pada!!!

Awatar użytkownika
Lumina
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: Lumina » 27 lut 2009, 12:38

A ja mam wolny cały dzień i od rana przeglądam forum (zaczęłam przed 8 z kilkoma przerwami) :/ grr nie jestem z siebie zadowolona.... leń...

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”